İyi bir izlenim mi bıraktınız, yoksa unutulmaz bir gaf mı yaptınız? Kimilerine göre aşkın ilk kıvılcımı, kimilerine göre tam bir hayal kırıklığı olabilir.

İyi bir izlenim mi bıraktınız, yoksa unutulmaz bir gaf mı yaptınız? Kimilerine göre aşkın ilk kıvılcımı, kimilerine göre tam bir hayal kırıklığı olabilir.

İlk buluşmalara dair aklımda kalan çok fazla hatıra yok. İki tane belli başlı hatıra var. Gerçekten hakkını vererek aşk yaşadığım kişiyle ilk buluşmayı Kadıköy sahilde yapmıştık ve denize karşı banklarda otururken birbirimize ilk öpücüğü vermiştik. Onun dışında diğer bir buluşmada ise kendimden yaşça büyük olan bir kadınla bir muhallebicideki buluşmamızda veda anında hiç beklemediğim bir anda bana 40 yıllık sevgilisi gibi sarılmıştı. O kadar ilişkiden bu iki hatıra kalmış. İkisi de geçmişe dair güzel izler bıraktı bende.. Genelde ilk buluşmalarda, önceden ön görülmeyen şeyler yaşandığında iz bırakıyor sanırım..
Cevap
20Cevap
Cidden çok istediğim kişiyle buluştum daha sonra da o kişi beni yatağa yatırıp sert sert becerse o kişi benim aklımda kalır djjdkd
Kokusuyla kalır aklımda..
Asla unutmam.. 😕
Sarılırsam el ele tutuşursam aklımda kalır
Kedi gibi üzerime gelmesi yeterli ❤️🔥
eğer karakteri sağlamsa dürüstse davranışlarına dikkat ediyorsa.. ve tabi ki de kafa dengi olursa yani karakterimiz uyması lazım o kişi ile.
Çiçekle gelirse çünkü daha önce kimse öyle bsi yapmadı bana
İlk buluşmada evine gidip ateşli ateşli seks yaparsak aklımda kalır
İz bırakan oldum mu acaba diye terettüdde kaldım şimdi 😳
Gerçekten beni kendimi tutamayacak vaziyete getirirse ve kendimi tutamazsam o kişi aklımda kalır
Güzel bir orallı ilk buluşma hayatta unutulmaz hahahah
İlk buluşmada aramızda saatler süren güzel ve kaliteli, dolu dolu bir sohbet geçerse aklımda yer eder.
Bilmem ki, farkli bir enerjisi varsa aklimda yer edinebilir galiba.
Giden aklımda çok kalmıyor. İyi ya da kötü.
Trafik kazası geldi aklıma 😃
Birlikte trafik kazası geçirip hastanelik olduğunu düşünsene. Ömrünün sonuna kadar unutamazsın 😂
Son olayım, ilk buluşmada kıvılcım olmuştu. İki taraf da yetişkin ve empatik bireyler olduğundan gaf gibi durumlar söz konusu olmamıştı.
Sevgilimle 3 buluşmadan sonra kocacım dedi
Beraber namaz kılmak.
Ben eskiden buluştuğum bütün kadınlarla yattım
Güzel samimi bi sohbet, vakit geçirilirse
Hiçbir şey. Sadece aşık olmam yeterli.
İyi keyifli bor ilişki unutulmaz olabilir
İlk intiba önemli tabiki
Öpüşmek
Temas karşılıklı anlayış ve sohbet sevişmek
Tokat atarsa
Ne yaşarsam yaşayayım aklımda kalan çok yok
iyi görünüyor