Bazılarını her şey, orasını biliyoruz da. Kaliteli adam akıllı erkeği ne tetikler mesela?

Boğa erkeğini biliyorum..
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazılarını her şey, orasını biliyoruz da. Kaliteli adam akıllı erkeği ne tetikler mesela?

Boğa erkeğini biliyorum..
Kaliteli, akıllı bir erkeği tetikleyen şey genellikle anlamlı bir meydan okuma olur. Sıradan şeyler değil, onu düşünmeye, hissetmeye veya harekete geçmeye zorlayan şeyler ilgisini çeker. Saygı görmediğini hissetmek, yanlış anlaşıldığını düşünmek veya gerçekten inandığı bir değerin çiğnenmesi onu harekete geçirebilir. Ayrıca, sevdiği birine yapılan haksızlık veya gururunu zedeleyen bir durum da onu tetikler. Kısacası, sıradan gazlar değil, gerçekten bir şey ifade eden durumlar onu harekete geçirir.
Bu fotoğraf tetikleyebilir mesela 🤪 Beni en çok ince çorapla yapılan seksi kombinler etkileyebiliyor. Tamamen çıplaklık ilk etapta tepki verdirmiyor bende hiç.
Bakımlı çekici güzel giyinen akıllı, net, paracı olmayan, yüksek libidolu ve bunu erkeğe belli eden, samimi, dürüst, değer veren ilgili bir kadın.
Cevap
29Cevap
Güzel ve seksi bir kadınsa dokunduğu anda boşaltır aman tetikler jdjdjbdbdbdbd
Neler diyorsunuz djjdjd
Aay klavyem şürttüştü sorry jshshshs
🤣 🤣
Zihinsel bir ön sevişme… İma dolu bir bakış, doğru kelimeler, dokunmadan dokunabilmek. beden sadece yansıma, asıl etki zihinde başlıyor bence.
Her erkeği cinsellik ve kadın etkiler ancak bunu kontrol edebilen erkeğe saygı duyulur, eli öpülür. Heykeli yapılır
Zeka💯
Samimiyet
Güleryüzlük
Empati yapabilmesi ve kendini bilen bir kadın💪
Sevgi saygı anlayış hoşgörü ve insanlık bunları bir erkeğe yansıttığında erkek kendinden geçer
Dekolte ve kıyafet ayrıca çok tatlı bir gülücük.
Zeka olmadan bedenden hiçbir keyif alamıyorum.. Önce zeki olacak, gerisini sıralarım zatan..
Kendi adıma Şu görselde ki jartiyer ve kırmızı iç çamaşırı.
Biz boğa erkekleri nasiliz bilmem de zeka etkiler beni
Aurası, kendinden emin duruşu, zekası ve saygı gerisi fıssss
İlk başta zeka, sonra dişil enerji ve aksesuarlarla devam eder.
Herşeyden önce her kadından asla etkilenmem zayıf kadından etkilenmem güzel seksi giyinen hafif balık etli kadknlardan etkilenir erkekler
Çay yemek tatlı dksksksk
Evet edaa dkdkdk
Tam olarak fotoğraftaki topuklu oje file tetiklendimmm
Sol ayak serçe parmağı..
Bakışlar. Muazzam bir tetikleyici.
Bakışları cilvesi
Ekli görseldeki kadın
Tahrik etmek etkiliyor..
Zeka, koku, bazen ufak bir temas..
Nefes alsan yeter
Abla ayak fetisim var çorapsız güzel ayak görünce dayanamiyorum aşırı tahrik oluyorum ve bu kadının elleri ve bacakları da çok tahrik etti benii 😋😋🔥
Enerji aldığı kadın..
Etkileyici bir bakış mesela 😊
Güzel çekici kadınlar etkiler
Ne tetikliyormuş boğa erkeğini
Bende boğayım, nasılım merak ettim🤭
zeka
Su gorsel tetikler
Zeka
Paylastigin resim baya tetikler bence
Sevdigi
Oral
Zevkli kadınlar...