Cinsel Yaşam Sürekli cinsellik düşünüyorum, bu nasıl geçer? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Her şey çağrışım yapıyor olur olmadık insanlar kafamda saçma sapan canlanıyor namazda bile aklıma geliyor nasıl geçer bu? Sürekli cinsellik düşünüyorum, bu nasıl geçer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. başka şeyler düşün 0 0 Yorumla
Sert38 Takip Et Guru Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Müsait bi yere geç oksa rahatlat kendini yoksa gitmez o benim kalktıkça istedikçe öyle yapıyorum yoksa diğer herseye odaklanamıyorum 1 0 Yorumla
antepli_ronaldo Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Bana da namazda oluyor ya sadece bende oluyor sanıyordum 1 0 Yorumla
Uzaktaki_Anılar Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl biryerden sonra herkeste olur misal ramazan bitti bayram bitti bizde ful yükseldik.. 1 0 Yorumla
CazibeKedisi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Sen iyice mnyk olmuşsun. Bir süre mastürbasyon yapma. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çoğu kişide olan durum zor birşet rahatlamak lazım mastürbasyon felan yoksa zor 1 0 Yorumla
Han4206 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Benimde geliyor anı fren yapıyorum duvara toslamamak için 0 0 Yorumla
1qalander Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Açik saçik film izlersen böyle olur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Başka şeylerle ilgilen 3 3 Yorumla KocaaBebek89 1 yıl Doru djsj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @KocaaBebek89 abi yeterrr her yorumumdasın Yorumla KocaaBebek89 1 yıl Sende öyle demek ki djd Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Geçmez. İlişki yaşamalısın. Kaç yaşındasın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 19 Yorumla Rayan2 1 yıl Haftada kaç kere mastürbasyon yapıyorsun Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. evlenme çağı 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evlen. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
başka şeyler düşün
Müsait bi yere geç oksa rahatlat kendini yoksa gitmez o
benim kalktıkça istedikçe öyle yapıyorum yoksa diğer herseye odaklanamıyorum
Bana da namazda oluyor ya sadece bende oluyor sanıyordum
biryerden sonra herkeste olur misal ramazan bitti bayram bitti bizde ful yükseldik..
Sen iyice mnyk olmuşsun. Bir süre mastürbasyon yapma.
Çoğu kişide olan durum zor birşet rahatlamak lazım mastürbasyon felan yoksa zor
Benimde geliyor anı fren yapıyorum duvara toslamamak için
Açik saçik film izlersen böyle olur
Başka şeylerle ilgilen
Doru djsj
@KocaaBebek89 abi yeterrr her yorumumdasın
Sende öyle demek ki djd
Geçmez. İlişki yaşamalısın. Kaç yaşındasın
19
Haftada kaç kere mastürbasyon yapıyorsun
evlenmen gerek baska caren yok
mastürbasyon yapmıyo musun