Sürekli anal sexs yapıyoruz bende bıktım hem acıyor hemde sağlığıma zarar veriyo önden yapmak istedik ama bakireyim hamile kalma korkum olmasa yapıcam da kondom takacağı halde korkuyorum? Napıcam tecrübesi olan varsa yazsın içim rahatlasın ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 551 cevap paylaştı.
1 yılBu konuda hissettiğin endişeler çok normal. Öncelikle, istemediğin bir şeyi sırf partnerin ya da çevrenin beklentileri nedeniyle yapmamalısın. Eğer gerçekten önceden deneyim yaşamak istiyorsan ama hamilelik korkun varsa, doğum kontrol yöntemlerini detaylıca araştırabilirsin. Kondom tek başına %100 koruma sağlamasa da oldukça etkilidir. Bunun yanında doğum kontrol hapları ya da spiraller gibi ek önlemler de var. Ancak, en önemlisi kendini rahat hissettiğin bir ortamda ve kendi istediğin şekilde ilerlemendir. Eğer şu an korku baskınsa, kendine zaman tanı ve acele etme. Vücudun ve kararların tamamen sana ait.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılCinsel ilişki cesaret meselesi değil ki... Hasta mısınız kızım siz, vajinanıza bir penis girmesini bu kadar büyütüyorsunuz? İnsan cinsinin kedi köpekten farkınyok ki, onlar da 1 yaşında çiftleşebiliyor... Çeşit çeşit korunma yöntemi var, istenmeyen gebelik artık önlenebilen bir şey... Madem s.. kişiyorsun, g.. ötten değil, önden ver. Normal yolu o... Kezbanlık yapma.
16 Yorumla- 1 yıl
Kızlık zarı bozulmasın diye sürekli anal seks yapan kadın net olarak kezbandır, kırodur... Süzme s.. laktır... Seksin normali vajinal penetrasyondur. Evlenmeden olmaz diyen kadının anal seks yapması da son derece gülünçtür.
- 1 yıl
Ya beyinsiz hamile kalma korkum. olmasa sana mı soracam. her gün veririm önden korunma yöntemi arıyorum yüzde yüz olacak aklımda şüphe kalmicak. ayrica o Kezbanlık dediğin anal sexsi her kadın yapamaz yapanın da ayrıcalığı vardır zorluklarına katlanıyorum. asil kezban kolayca bippp her gün birine verendir
- 1 yıl
Kolayca her gün birine verenler kadsr kezban birisi yoktur asıl hala bakireyim ayrıca evlenmeden olmaz diyen kezolardan değilim bakire falanda değlm. anal yaptm. farkindaym oe sen yorum. Yapma 31 çekmeye devam et
- 1 yıl
Prezervatif korur. Gereksiz endişeye kapılmışsın.
- 1 yıl
İnşallah korur
- 1 yıl
Kezban, her gün farklı birine verene denmez... Evlenmeden olmaz diyerek kızlık zarını korumak ve müstakbel kocasının huzuruna gururla "bakireyim" diyerek çıkmak isteyen, bu yüzden de libidoya yenik düşerek anal seks yapana denir.
1 yılYavrum rahat ol bişi olmaz bana güven şu an arkadan yapman güzel içine bile boşalsa arkadan bişi Olmaz ben defalarca boşaldım bişi olmuyor ve önden yapın Birak bozsun seni o zevki alman lazım condomlu şekilde soksun boşalsada bişi Olmaz bana güven defalarca yaptım ben sayısız boşaldım bişi olmaz rahat ol
03 Yorumla- 1 yıl
Ben condom varken içinde boşalıyorum defalarca içine akmıyor ki döller
- 1 yıl
Korkarsan başına gelir unutma rahat ol öyle basit değil hamile kalmak
yani beden senin bedenin istediğini yapabilirsin ama bence anal sekse mutlaka bir stop demelisin anal sfinkter hasarında çok ciddi problem yaşarsın. En doğrusu vajinal seks
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılkondom taksın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence önden evlenmeden verme arkayidasert yaptirmaorsyi masajla gevşemeyin sert giriş yaptirma ancak 15-20 günde bir yaptir o sürede kendine gelsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılBilgilenmen lazım. Anal yapma zaten zararlı. Prezervatif korur. Dikkat etmen gereken bazı şeyler var sadece
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
1 yılKondom kullanacaksanız zaten problem yok ama çok tedirginsen doğum kontrol hapı ile de biraz daha ihtimali düşürürsün tabi
01 Yorumla
1 yılVerdiğim var ama artık arkadan değil önden vermek istiyorum diyor. Zaten zor olana cesaret etmişsin kolay olan kalmış
05 Yorumla- 1 yıl
Korunduktan sonra sorun olmaz asıl kendine daha fazla kötülük yapıyorsun. Sevgiline güzellik diye
- 1 yıl
Pekii sen bilirsin nasıl mutlu isen öyle devam et
İlişki yapacağın adam canım gibi gidip sknin boyu uzun olsun diye uzun kondom takmasin yapan aval çok.
08 Yorumla- 1 yıl
He Aq götümden uyduruyorum canım gibi kondomu adam akıllı kullanmayıp veya et ete değecek deyip 1 dk içinde boşalip hamile bırakan çok ama ben götümden uyduruyorum veya skinin boyutu uzun gözüksün diye uzun kondom tamamladı duyuyorum ama ben götümden uyduruyorum 👍 sonra haberler de izliyoruz çöpten çıkan bebeleri.
Gizli Üye(30-35)1 yılÖncelikle seni iyi hazırlamalı daha sonra condom varsa sıkıntı olmaz ki bide ertesi gün hapı alırsın misss. Bence kondom olmadan yap ertesi gün al misss. Kontrol sende olsun istediğin gibi içine al ki çok acı çekme zevk alarak yap
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAynı tecrübeyi yaşadım analdan başlayıp bi süre sonra normal olanı hepsi ilkimdi istersen anlatabilirim
Gizli Üye(36-45)1 yılKondom kullanırsa hiçbir Sorun yaşamazsınız Korkmana gerek yok.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok yöntem var merak etmeyin. Bana yazabilirsen anlatırım
00 Yorumla
1 yılYanında prezervatif bulunduracan ya da yüzeysel sevişme olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
1 yılTakmayı bilmiyor ise doğru düzgün kaza olabilir dikkat et
00 Yorumla
1 yılKanka kendinize yazık etmeyin ya. İleride evlenince çok pişman olacaksınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSenin anan baban yok mu ya bu yaşta ne bu mkkk
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKşr
Gizli Üye(25-29)1 yılgercek anlamda soru cevap yaptıgın bırısı var mı?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAnal sekse nasıl dayaniyeosunuz
03 Yorumla- 1 yıl
Evet
1 yılstaj evraklarını doldur gel
02 Yorumla- 1 yıl
k. oyimde takla at
1 yılTecrübesizlerle uğraşma
02 Yorumla- 1 yıl
Yapma zaten. Sen merak ettiklerini korkularını sor bana hepsini
Her vajinal ilişkide hamile kalınsaydı... 🤔
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılYap gitsin bir şey olmaz
00 Yorumla Kondom takacaksa neden korkuyorsun ki hala
00 Yorumla
1 yılUygulamalı yapalım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSakin yapma ne gerek var
32 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİyi sen bilirsin
1 yılArkadan kesinlikle yapma çok günah ve zararlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılyaşın küçük yapma
00 Yorumla
1 yılNiye anal
00 Yorumla
1 yılKondom ile bisey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılVerme pişman olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAkışına birak
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYapmaya devam mi
Gizli Üye(18-24)1 yılAnal a devsm et