Seninle gezecek birlikte her şey yapacak ama cinsellik hariç?
ya da maddi imkanı işi yok?
soruyu hem kadın hem erkek açısından düşünün
Seninle gezecek birlikte her şey yapacak ama cinsellik hariç?
ya da maddi imkanı işi yok?
soruyu hem kadın hem erkek açısından düşünün
Merhaba, ben de şunu sorarım sana..
Şimdi farklı gelecek bu konu sana belki, ama benim bir görüşüm var ve bu konu toplumda çoğu kişinin garipseyeceği bir konu.
Hayatımdaki kişiye Açık ilişki yaşamasına müsaade edebilecek birisiyim. (Başka bir erkekle sadece ilişki yaşamasına) Evet ciddiyim bu konuda çok.
Bunu istememin sebebi var ve çok ayrıntılı zaten, anlatsam eminim sen de anlarsın beni ve normal görürsün bunu ama tabi ilk etapta uzun uzun yazamam.
Ve üstelik sevdiğim kişi bunu yaşarken ben asla başka birisiyle olmak istemeyeceğim, benim haberim dahilinde yaşayacak ilişkisini de elbette.
Çok daha detayi var ama bunu mutlaka seninle konuşmam gerekiyor, toplumun nabzını merak ediyorum, bana yqzqr mısın rica etsem?
Onu istemem şu an başkası ile
Hayatında birisi mi var anlamadim?
Hayatımda biri yok
Kapalı mısın açık mı peki?
Açık
Soruda maddi imkani falan yok demişsin ya hani , senin mesleğin ya da meslek yoksa mezuniyetin ne?
Kardrşim lise mezunuyum ben
Ergenler bu sitede dolaşmasin mk yeter be
Hahahahhaa tamam abi ergen değilim ben sadece okumadım
Yakın zamanda ayrıldığım, bıraktığım bir ilişkiyi tarif etmişsin. İkimiz de öğrenciyiz zaten bütçe kısıtlı. Cinselliği geçtim öpmeme bile izin vermiyordu. Yediğini içtiğini ödeyeyim + bana ilgi versinden ibaretti. Kurtuldum Allahtan
Öpme öpülür ya o kdrda değil
di mi yaaa. Travmatik bir şey yaşadım, biraz korkuyorum, zamanla düzelir dedi 2 ay sevgili olduk, hala öpmek istedigimde bana tacizciymisim veya sapıkmısım gibi muamele yapiyor. Bıraktım bende
Yok benim dediğim daha derin olan yüzeysel seyler yaşanır yoksa
Cevap
26Cevap
cinsellik olmasa da olur ama maddi durum olması lazım eşim de ve bende
Hiç olmazsa yüzeysel bazı şeyleri yaşamak istenir ama
O olurda çok detay olmadan
Bence uygun olur değer
Maddi imkanı olmaması problem değil ama cinsellik olmayınca sıkıntı
Ama cinselliği o zamanda istemiyorsa şartmı gerçekten
Evlenince olur tabi sevgiliyken dedim hsbs
Teşekkürler
Olur ben kabul ederim ama öpüşmek sevisme olmazmi
Boyle bir iliskide hem maddi destek olurdum hemde yuzeysel de olsa bir seyler yasamak isterdim karsi tarafin sinirlarini asmadan
Bahsettiğim bu işte yüzeysel var ama derine girmek istemiyor
Benimde bahsettiğim olmasi gereken bu saygı duymak gerekir karsi tarafa haddini bilmek lazim zaten yuzeysel yaşamış olacağız isterdim öyle birisi olsun hayatımda ona destek olayım. guven versin bana
Bu önemli ya burada yorumlara baktıysan çoğu şey demiş cinsellik yoksa bb ne rde yaşıyoruz ne zannediyor bunlar acaba
Ağzı olan konuşuyor işte onlar salt cinsellik olarak bakanlar düşünenler ben daha derin daha anlam yükleyerek düşünüyorum karsilikli guven olmali erkek erkekliğini hissettirmeli kadin zaten. elinden geleni yapar bence erkegini mutlu etmek için o ilgiyi saygıyi guveni alırsa erkekten
Güven ve ilgi önemli şeyler evet
Bence guven. ve ilgi olmazsa olmazlardan maddi destek ve yuzeysel bir seyler yaşanacaksa tabikide saygı ve haddini bilmek de var dusunur musun oyle birisiyle
Karşılıklı olursa neden olmasın
Mutlak karsilikli olmasi gerekir yoksa bir yerde yıkanırken taraflı olursa izin verir misin gizliden çıkarayım kendimi
Kaç yaşındasın
36 yasindayim sen kac yasindasin
27
Ne düşünüyorsun cikayim mi gizliden
Tamam
😂😂 para kolay kazanılmıyor yiyeceksen şart olmaz
Benle gezecek her şeyi yapacak kadın sonun da benim eşim olur.
Helall
Eyvallah 😊
cinsellik yok derken. örneğin senin üzerini değiştirse ama cinsel amaçlı 0 temas olsa.
Yav cinsellikten kastım seks onun harici temas olur
Evlenmeden cinsellik yaşamak istemem. Ama küçük oyunlar fantezilerle mutlu olmasını isterim. Yapacağım en uç nokta ona mastürbasyon yapmak olur. ama kalkıp ilişki yaşamam.
Bahsettiğim bu
keşke böyle biri olsa. Bende çok isterim. rahat rahat her şeyi paylaşabilip sınır çizme konusunda net olabilien biriyle her şey daha güzel olur.
Yüzeyselden kastın nedir mesela öpücük vs serbest mi
Cinsellik önemli değil
Yaş kaç senin, ona göre yasabiliriz bu söylediklerini
Cinsellik yoksa ben yokum
Okey
Cinsellik olmayınca o arkadaşlık oluyor bilgin olsun.
Her şey sevgilikte yaşamak istemiyorsa
O olabilir ama çiftlerin yaşlarına bağlı oda
Yatmadigim kadına para akitmam
İşi olmayan insanı istemem
Kesin ve net
illa ki oluyor yakınlaşma sonradan
O sonra baştan diyorum
Tamam kabul ettim nerde yaşiyon
Olabilir
Hiç cinsellik yoksa zor
Bankamatiklipini yapmadığım sürece olabilir
cinsellik yoksa ne anladık
Seçimi böyleyse
bb derim
Evleene kadar normal
Evlendikten sonra peki iş konusu
Iş önemli tabi
olur avlenilir bile
Hayır napıcam
Bana uyar 😏🙈
Neden cinsellik yok
Seçimi
Hayır yüzeysel ister ama derin istemezse o an o halde olmasına rağmen saygı duyar mıaın dokunmaz mısın
Anladım
İstanbul
Ben Bağcılar 27 sen
Telegram yok , yok ya tehlikeli değil
Ver sen
Fake istemem orjinal olsun brnde fake yok
Hayır
Ben isterim sen?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?