Yani nasıl kontrolü kaybetmiyorlar? Birsürü soru oluyorum yok herşeyi yaptık ama birleşme olmadı şu bh diye. Özellikle erkek nasıl kontrolu kaybetmiyorki o anda?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kaybetmediğini nereden biliyorsun..
Söylenenlere inanma..
Bakire olanlar varya hala gizliden soruyorlar
Erkek kadın gibi değil çabuk boşalır bir çoğunun yaptığı devamını pek getirmez o yüzden içine girmesede ya göbeğe ya kalça yanağına boşalıp bırakıyor.
Sevişerek oral yapıp yalayarak bazı boşlukları doldurmak diye bir şey var
İllaki vardır bana kontrol edilebilmesi garip geldi
Garip gelmesin ki olmadı yaşanmadı değil ayrıca zevkleri saatlere yayarak doyasıya sevişmek seksten çok daha özel daha mükemmel bir zevktir amaa zevklerden anlayankar bilir
her şey sizin elinizde kendinize belirlediğiniz sınırlar içinde ne isterseniz onu yaparsınız
İyide sürtünme olacak seviyeye kadar geldikten sonra neyi belirleyecek ya da kadında kontrolu kaybetmiyormu anlık bişey
Ya şöyle o an rahatlama için illede işin gitmek gerekmez ikisi içinde sonuçta rahatlama olur bu tamamen o an kişilerin elinde olan bişi
Gerçekten seven erkek yapmaz
Neyi
İlişkiyi
Neden sonra evlenende çok
Kendini bilen evlenmeden önce ilişkiye girmez aha da olmadı
mastürbasyon yapıyorlardır.
Bugundu sanırım bi soru okudum bakireyim sürtünme yaşadık diyordu o aşamada kontrol kaybedilmiyormu
Mecbur kontrolöediyorlardır. Oral olabilir mesela
Erkek sürtünerek de olabilir ama kadını bilemiyorum
Sen de bunlara inaniyon mu 🤣🤣🤣
Birsürü bakire varmış onu yapıp sonunu getirmeyen. Hatta sürtünme oldu ama bakireyim vs hamile kalırmıyım diye soruyorlarya
Onlar bakire degil ki bakire namuslu temiz zanneden eger bilse zaten sürtünme oldu hamilemiyim diye sormaz kızlık zarı bakirelik degil erkek eli degmemesi bakireliktir erkegi eli degmiyor sadece s.. iki dee degiyor o kizlar ammlarina zarar gelmedigi sürece kendilerini bakire zannediyorlar iste ama patlaklar anal yapar oral yapar her turlu bosalma yöntemi var ama bakire temiz kız yok birlesmeye gelince önceden bakaret diye ammlarina dokundurmuyorlardi ama artik dokunduruyorlar
Zaten bana o garip geliyor dediğin gibi. Yani bunca şeyi yapıyorsan herşeyi yaşa o halde. Ama yine de düşünüyorum bu pozisypna gelebiken bir erkek veya kadın devamınıda getirmezmi? Çünkü korkmamışlar ve o seviyeye gelmişler
Korku var zaten ama yine de yapiyorlar korku olmasa hamilemiyim kız arkadasim hamile mi diye ortaliklarda gezmezler zaten artik bunlar normallesti cinsellik serbest oldu her türlü yapiyorlar korkuyorlarda sevgililik flört vs bunlar cinsel ilişkidir zaten cinsellik ollsun diye yapiyorlar
Birde şeyde duyuyorum insanlarda o aşamada dur dedim durmadı tecavuze ugradım
Onlar daha komik işte tecavüz diye kendini temiz mi çıkarmaya calisiyorlar bu gösteririm elletmem oluyor içime girmeden herseyi yapariz diyor elleme dokunma ama erkek iste orada kendini tutamiyor nasil tutacak zaten ciplaklar erkek de sokuyor dayanamayip ve kiz bunu istememis yapmamıs gibi kendisini temizmiş gibi göstermeye calışıyor iste olmayan akliyla bunun olacagini bal gibi biliyor korka korka yapiyor da yine
Bence o aşamaya geldikten sınra ikiside suçlu ama yine de bir kızdan dinlemiştim baya ağlamıştı o an dur dedim durmadı diye. O zamanda insan yine de durmalıydı diyor
Öyle bir şey yok dur dedim durmadı ona baştan girişmeyecen bu şey oluyor bir erkeği bir kızı evine çağırması oluyor erkek niye eve çağırır seks için çağırı sen bunu biliyor musun biliyorsun ama diyorsun ki olmaz yaa ne olacak diyip gidiyorsun diğer yandan silahı aldın ateşledin sen kalkıp da kurşuna kurşun kardeş ben silahı ateşledim ama sen gitme yerinde kal diyebilir misin ne olursa olsun farketmez arada nefis ve şeytan vardır nefsine şeytana dur diyemiyorsun kalkıyorsun dur yapma diyeceksi durduracaksın onu baştan yapmayacaksın burada erkek suçlu değil kızın kendisi suçlu kız istemeseydi uzak dursaydı erkek yapamazdı hadi yaptı böyle yapardı kız uzak dururdu kıza zorla yapardı bu tecavüz olurdu ama sen kalkıpta o işe girişipte sonradan ben vazgeçtim dur yapma diyemezsin buna tecavüz diyemezsin
Haklısın ayette bile diyor zina yapmayın demiyor zinaya yaklaşmayın diyor. Bunların hiçbiri olmasın diye tüm yolları kesmek lazım
Aferin kız sana helal olsun işte budur Allahın yasaklarını bilmek niye yasak koymuş onu bilmek çok önemli Allah ne emrettiyse yasaklar için biz insanoğlu için yasaklar koydu bizi bizden daha iyi bildiği için ama Allahı bilmeyenler bu yasakları normal gördü işte sonra işte aynı bu kız gibi ağlayıp zırlayanlar kendilerini temize çıkarabilmek için zorla yaptı tecavüz etti bni kandırdı benimle oynadı gibi gibi ağıtlar yakmaya çalışıyorlar yaparken iyi ama sonucuna gelince katlanmayı bilmiyorlar işte bu yüzden kızıyorum ben bunlara sinir oluyorum sinirlendiğim kendi kendilerine zarar verip bir de kendileri yapmamış gibi başkalarını suçlamaya kalkmaları bunu yaparak ellerine bir şeey geçmiyor ama bunu bir şey zannediyorlar ee nasıl yaşarsan onu görürsün sonunu düşünen kahraman olamaz diyi yaparsan sonunda kendin zarar gördüğünde o zaman şikayetlenmeyeceksin bu her şey genel olarak İNSANIN KENDİNDEN BAŞKA DÜŞMANI YOKTUR asla ve bu düşman NEFİSTİR şeytan da var ama şeytan farklıdır
Kesinlikle Allah bişey dediyse bi yasak koyduysa mutlaka bir anlamı var. Ama kimi anlıyor kimi anlamıyor. Sonra suç ya şeytana kalıyor ya partnere ya da alkole. Sanki alkol helalmiş gibi. Dediğin gibi cinsellik ilişkinin parçası haline heldi ve normalleştirdiler. Nasıl normalleştirebildiler nasıl evlenenler sorun etmiyor bu neyin kafası anlamıyorum
yalan
Zor be
Betadır