Ben 18 yaşındayım adam akıllı hiç ilişkim olmadı üniversite okuyorum. Üniversite okuduğum yerde birisiyle tanıştım 26 yaşında ve 6 yıllık ilişkiden çıkmış. Ciddi bir ilişki istiyorum. Bu kişinin de uzun süreli ilişkisi olduğu için onunla uzun süreli bi ilişkim olabileceğini düşünüyorum. Birlikte yaşayacağız. Seneye yaşadığım yere geri döneceğim okulum bitiyor uzaktan nasıl olur hiç bilmiyorum. Bakireyim kimseyle birlikte olmadım. Flörtümün libidosu yüksek baya, bende ona yükseliyorum yalan yok. Cinsellik olmadan bi ilişkiye başlayacağını düşünmüyorum, aynı zamanda korkuyorum da beni bırakır diye. Ne yapmalıyım bu durumda?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yıl"Ya beni bırakırsa" kaygısıyla cinsel ilişki yaşayamazsın... Evli olmayıp cinsel ilişki deneyimi olmamış bir kadın, ilk seks yapacağı erkek için "ya ayrılırsak, ya beni bırakırsa" kaygısı yaşayacaksa o ilk cinsel ilişkiyi yaşamamalı... Bekar bir kadın seks yapacaksa, sonrasında "içime giren ilk erkekle evlenmeliyim, yoksa beni kimse istemez, almaz" diye bir düşüncesi olmamalı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılTek başina yükselebilirsin mesela bence gayet normal ha sırf bırakmasın diye bakireliğini vericeksen gerçekten aşağlik ve aptal insanın tekisin derim geçerim komik olurdu gerçekten böyle insanlara gôtümle gülüyorum birde kullanılıp peçete gibi atılınca daha da gülüyorum 🤣🤣🤣
011 Yorumla- 1 yıl
Kardeş insan sevmek cinsellikle alakalı değildir seven insan terk etmez zaten cinsellik düşünen insan da sevmez sadece kullanır sizin anlamadığınız konu bakireliğimi kaybedersem o bana bağlanmak zorunda kalır bu düşünce kadar saçma bir şey yok benim gözümde değersiz bir varlıktır bunlar benim şu an bile taniştiğim kişi böyle bir teklifte bulunsa ağzinin ortasına yapiştirir anasının yanına yollarim bu sevgi aşk kavramınında siz cahilsiniz sanırım saygı önce gelir sonra sevgi ama önce saygı seven adam sevdiğinin ne namusuna ne de kişiliğine dokunmaz sizin kişi batı inancı kolay gelsin
Soran1 yılKullanıp atılmak ne köylü müsünüz
- 1 yıl
Yok şehirliyim sosyete şehri
Soran1 yılBağlanmak zorunda vs olur diye düşünmüyorum sadece özel bir şey bence ilkimi onunla yaşamam. Kendini daha değerli hissedip beni daha çok sevebilir
- 1 yıl
Alakası yok bence bu senin onu kaybetme korkuyla alakalı sen bilirsin kimse dört dörtlük değildir ama kimsenin geleceği de belli olmaz az matematik biliyorsan ihtimal ile bak olaya %50 olarak şansın olsa evleniceksin ya da ayrilicaksin desek sence o kadar güvenmiyormusun önce bunu bilmen gerek sonrasında seni kabul esen olucakmı o şekilde?
Soran1 yılKabul eden niye olmasın neyim eksik? Yaşadığım yerde bu şeyler çok normal ve bakireyim diyince insanlar çok şaşırıyor. şu an o kişiyi seviyorum birbirimize de yükseliyoruz. Bizim sevişmemizden daha doğal ne olabilir ki
- 1 yıl
Tamam normalsen yap kardeş ne diyeyim ben kabul etmem kimseyi o şekilde yeni nesil bakmaz tabi sonuçta herkes herkesin kucağinda benden uzak olsunlar da kimin kucagina otururlarsa otursunlar
Soran1 yılBakirsen tamam ama değilsen böyle şeylere takılmak çok saçma geliyor üzgünüm
- 1 yıl
Bakirim tabiki değilsem niye zahmet edeyim birde o kadar şey yazdim bakir olmadiğimi mı düşündün 🤣
Soran1 yılGenelde erkekler herkesle yatıp sonra bakire kız arayışında olduğu icin öyle düşündüm. Bakire kız istemek hakkındır sonuna kadar 👍🏻
- 1 yıl
Var öyle şerefsizler maalesef bizim burada okadar iğrenç insanlar varki bazılarını tehdit ediyorum bazılarını darp ediyorum valla ne yalan söylim miğde bulandırıcı kendileri her haltı yiyorlar sonra ben geçmişi temiz arıyorum diye ağlıyorlar gvt oğlu gvtlar
Bende 2 senedir sevgilimle yapmak istiyorum bakireyim ama hamile kalmaktan korkuyorum ve bu korkum yüzünden defalarca anal sexs yaptıkk çünkü önden kabul etmiyorum bende yapmak istiyorum ama korkuyorum siz nasıl korunacaksınız kondom güvenilir mi
01 Yorumla
Soran1 yılKorunmadan yapacagız. Eğer sevgiliniz deneyimliyse bi sıkıntı olmaz içinize boşalmadıgı sürece
1 yılDaha çok küçüksün.
Benim 18 yaşımdaki halimle şu an için dağlar kadar fark var.
Cinsellik yüzünden terk eden erkek hiç bir zaman sevmemiştir. İstemediğin hiç bir şey yapma.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
Asla yapma. Ne gerek var bırakıp gitse napacan, kendini evliliğe sakla. Yanlış kararlar verme. Ve uzun ilişkiden çıktıysa. Eskiyi unutmamış olada bilir.
14 Yorumla
Soran1 yılEvliliğe ben kendimi saklarım da diğer taraf saklamaz boşuna saklamış olurum. Evlenecegimi de düşünmüyorum açıkçası
Soran1 yılBenim çevremde ve istedigim kriterlerde bakir bi insan mümkün değil:)
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. 6 yıllık ilişkiyi bi anda bitiremez kendine yara bandı arıyor olabilir
dikkat et abicim
02 Yorumla
Soran1 yılBir anda değil. Sürekli ayrılıp barıştığı toksik bi ilişkiymiş. Ve ayrılalı 7-8 ay olmuş durumda. Kızın hayatında başkası var onun hayatında da ben varım
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Seni kullanır 6 yıllık ilişkisi birem semi mi bitirmez
00 Yorumla
1 yıl18 yasindasin ve adma gibi iliskin olmadi mi? 6 yasinda mi olucakti? Bi dur bekle ac gözlü
00 Yorumla
1 yılSeni kullanacak belli saçma sapan hareket etme sakın
00 YorumlaBirlikte olduktan sonra seni bırakıp gidecek boşuna yapma kendine yazık edersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılhayatının hatası olur kesinlikle pişman olursun yanlış insan
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl6 yıllık ilişkiden cıkan birisi seninle uzun ilişki yasamaz kafası dagınık olur eglenecek yer arar olan sana olur
Soran1 yılSürekli ayrılıp barıştığı toksik bi ilişkiymiş. Ve ayrılalı 7-8 ay olmuş durumda. Kafasını dağıtmıştır gayet artık bence
Cevap sahibi1 yılkız olsun erkek olsun uzun ilişkiden cıkanlar en az 1 yıl duzenli ilişki kurmazlar eglenecek yer ararlar
Soran1 yılEttim
Cevap sahibi1 yılyazdım
1 yılBakireliğini bu kişide bozma hemen ayrılır beni dinle ve gerçekten hak eden bir kişide yani evleneceğin adama sakla kendini
10 YorumlaDaha küçücük yaşın. Bu yaşta kendini kimseye oyuncak etme
00 Yorumla
1 yılFlörtün seni yarabandı olarak kullanıyor. Bir süre sonra sıkılacak ve seni bir köşeye atacak ciddi ilişkiden yeni çıkmış biriyle olmaz
00 YorumlaArkadan ver veya surtunme. İleyapin oral yapin
00 Yorumla
1 yılAklınızı peynir ekmekle mi yediniz anlamadım ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılVer ver piyasa kız lazım
00 YorumlaVerme kullanıp atacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılkullanır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSevisirsen birakir
00 Yorumla Yapma bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılistersen birlikte ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKorkuyorsan arkayı dene
00 Yorumla
1 yılYap rahatla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hata yapma sakın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi