Arkadaşlar ben 6 senedir evliyim ancak bir sorun var kocam aynı kadınlar gibi regl oluyor kan penisinden geliyormuş ve bunun için birçok doktora gittik ve bize evet sıradışı ama bu nispeten normal olabilir yüzde yirmi beş otuzbeş oranda olabiliyor dendi bize ama benim aklımı süreklı olarak kurvariyor bu sizce normal mi bu arada amcası erkek kardeşi ve babasida regl oluyormüs bu genetik olabilirmi yoksa ardında başka seylermi var bu konu kafamı çok kurçaladı
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Saçmalama o kadar yaygın olması mümkün değil çift cinsiyette olur o dediğin vajen içerde duruyor onlarda
Çift cinsiyet şüphelenildi öyle bir şey çıkmadı
Bunu sosyal medyada duymuştum ama doğruluğunu ya da detayını bilmiyorum
Sosyal medyada denilenin tersine kadınsı filan değil uzun boylu kilosu boyu yerinde doktorlar çok normal değil tabiki ama hiç olmaz değil normalde hayatta bir iki defa olur devamlı nadir denildi birde diğer erkeklere göre daha hasas olabilir denildi
Merak edip yapay zekaya sordum ama erkekler regl olmuyormuş. O kanama ciddi bir rahatsızlığa işaretmiş. Yine de doktor daha iyi bilebilir tabii.
Birçok şeyden şüphelenildi şükür olsun tertemiz çıktı ama hala aklımda yığınla soru işareti var
Genetik bir problem olduğu açık. Elbette tıbben bir açıklaması vardır.
Doktorlar bize çok anormal değil artık normalde erkekler kadınların aksine aleni adet olmazlar kapalı yani gizli adet olurlar erkeklerde aleni adet yüzde yirmi beş otuzbeş oranda olabiliyor devamlı son zamanlarda dahada yaygınlaşmaya başladı ama hala nadir dendi birde olduğu gibi kabul etmek gerekir erkek aynı erkek dendi eşim için benim için sorun değil sadece sağlığından endişeleniyorum
maalesef yediğimiz gıdalar, tedavi adı altında yapılan aşılar, kullanılan ilaçlar, içinde bulunduğumuz elektrik ve manyetik alanlar vücudumuzda bir çok tahribatlar yaratıyor ve ilginç gelişme ve oluşumlar ile karşı karşıya kalıyoruz. Aslolan normal yaşamına devm edebiliyor olması, gerek cinsellik, gerek ise idrar yapma gibi fonksiyonlarını aksatmadığı sürece de akışına bırakın, sitres ve endişe yaratmayın derim...
Zaten olduğu gibi kabul ettim benim için hiç sorun değil ama saglığından endişe ediyorum birde çocukta var umarım normal birşeydir doktorlar kısmen normal dediler yinede aklımda tonla soru işareti var bazen kadınsı olması gerekmiyor mu deniliyor hiç kadınsı değil uzun boylu boyu kilosu yerinde birde bildim bileli bu şekilde
her şey yolunda, mutlu ve huzurlu geçimler diliyorum...
Genetik gözüküyor çocuklarınızla da olur peki sekste nasıl tatmin edebiliyormu
Muhtemelen öyle ama aynı kadınlar gibi düzenli oluyor ama iki buçuk aydabir oluyor ve sancıdan iki büklüm oluyor bazen bazen çok az hissediyor birde kadınsı filanda değil uzun boylu boyu kilosu yerinde cinsellikte hiç sorun yaşamıyoruz gayet normal tek sorun ben istekli değilim iki aylık erkek ikiz bebeğim var ondan ayrı 5 ve 3 yaşlarında kızım var
İnterseks deniyor. Hem kadın hem erkek organına sahip. Günün birinde isterse çocuk doğurabilir :D
Belki olabilir ama öyle bir şey çıkmadı
Aile de varsa genetik dir. Çok enteresan ilk defa duyuyorum
Muhtemelen genetik çünkü abisi erkek kardeşi ve amcasıda oluyormuş daha sevgiliyken bana bahsederdi durumundan bende negüzel birlikte doğururuz derdim nisanlandığımız zaman İlk defa gösterdi inanmam için ben şok oldum ama elinde değil bunun için hiç kızmadım ama çok endişelendirdi İzmir desen Ankara desen İstanbul desen birçok doktora gösterdim hep çok anormal değil artık normalde erkekler kadınların aksine aleni adet olmazlar kapalı yani gizli adet olurlar erkeklerde aleni adet yüzde yirmi beş otuzbeş oranda olabiliyor devamlı son zamanlarda dahada yaygınlaşmaya başladı ama hala nadir dendi ben hep zorlardım doktora gitmesi için sürekli zorlardım hatta yanida giderdim hep
Birde evlendikten sonra konu açıldı amcası erkek kardeşi abisi ve babasida aynı durumda olduğunu soylediler
Peki tam olarak bunun bir tedavisi yok muymuş?
Doktorlar tedavi yok muhtemelen Andropoz başlangıcına belki ortalarına sonuna kadar sürer dediler
Peki ilişkide filan bir sorun oluyormu peki
Hayır hiç sıkıntı olmuyor sadece ben çok isteksizim o kadar
Her zaman mı böyleydin yoksa bu olay seni etkiledimi?
Bu olay beni tabiki etkiledi çünkü saglığından endişe ediyorum doktorlar kısmen normal dediler ama yinede benim aklıma birsürı şey geliyor
Evet haklısın anlıyorum zor bir durum kolay değil umarım hiç bir şekilde sorun yaşamazsınız çok geçmiş olsun 😊
Yok artık daha neler duyacağız. E bu hamile de kalır o zaman ikiniz birden dogurursunuz 😂
Herofrodid şüphelendiler o çıkmadı
Böbrek taşı düşürüyor olabilir mi ya da diğer cinsel hastalıklar olabilir mi
Hemen hemen 7 yıldır evliyiz 12 senedir tanışmışlığımız var bildim bileli böyle ve birçok test yapıldı şükür olsun hepsi tertemiz sadece sperm sayısı normalden 5 kat daha fazla olduğu anlaşıldı
Sağlığında sorun yoksa hiç kurcalamayjn yoksa doktorlar deney malzemesi yapar
İlk kez duydum nasıl lann
Daha önce hiç duymadınmı gerçekten
Hayır vallaha ne yaşadım ne yaşayanı duydum
Hayatım boyunca bende 2 defa tek olmuştu i
Bu şekilde aynı biz kadınlardaki gibi kanlı ve düzenli oluyormu bir az bahsedebilirsin sevinirim
Yok be sizinki ile alakası yok bambaşka bisey bu
İlk kez duyuyorum valla
Böbrek taşı olabilir
Böbrek tasındanda şüphelendiler kötü hastalıkta şüphelendiler çikmadı çift cinsiyet sanıldı yine çıkmadı birde düzenli oluyor iki buçuk ayda oluyor ve ağrıdan ise bile gidemiyor o zamablar
İdrar yolları enfeksiyonu öyle bir şey olsaydı kendinden hamile kalması gerekiyordy
Senin gibi bir malı nereden buldu
Ahahhahahskhsj
İlk kez duyuyorum