Cinsel Yaşam Kalçası geniş kadınlar bir adım önde midir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 412 Kalçası geniş kadınlar bir adım önde midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Büyü olupda orantısız olanlarda var çok itici meslea onlar 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Ben iticiyim ozaman 😞 Yorumla Barbarosakman 1 yıl Erkek gözüyle görmek lazım fiziği. Keşke boydan profil foto atsaydin Yorumla Soran 1 yıl Haklısın aslında biraz zayıflamalıyım Yorumla Barbarosakman 1 yıl Kaç kilosun boyun kaç Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Benimki de büyük ama kıyafet sorunu oluyor işte 3 10 Yorumla Soran 1 yıl Bendede oluyor o kalcam sıgmıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İşte her zaman avantaj denilemez Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tayt giyemiyorsundur büyük ihtimal? Yorumla Soran 1 yıl Aksine en rahat onla ediyorum sen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tayt rahat ama bütün her şey meydanda ve çok abartılı büyük gösteriyo Yorumla Soran 1 yıl Yok kalın kumaslı alıyom bide tunikle iyi oluyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bi noktadan sonra da kendimizle barışık olmalıyız yaaa amannn 😏 Yorumla Soran 1 yıl Aynen oyle toparlayıci tayt al bacım ben alıyom daha iyi duruyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazsana bi 🤔 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kalem etek giydimm olduğu gibi ortadaa offff yaaa 😔 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Abartılı ise degildir normal bir basen genişlik iyidir 1 0 Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bir adım geride olabilir popo fazla çıkıntılı oluyo geri doğru 0 0 Yorumla
KaanRahul Takip Et Master Yaş: 34 , eic 93% 1 yıl Dış görünüş ve fiziğe göre seçim yapmam. Zeka, karakter ve kültürel birikime göre seçim yaparım 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Abartılı durmadigi sürece gayet iyi olur sorun olmaz canım 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çok değilde biraz geniş ve kivrimlilar 2 puan öndedir 0 0 Yorumla
Melda077 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Evet benim büyük mesela dibi düşer erkeklerin 5 2 Yorumla Soran 1 yıl Bencede cekici duruyor kadında Yorumla Dogan_1905 1 yıl 😅😅😅😅 Yorumla
blacklines Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Ne kadar bir genişlikten bahsettiğimiz önemli 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Geniş değil dik olması çatlaksız ve selülitsiz olması önemli 0 0 Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Öndedir tabi, geniş kalçalı kadinin yeri bende başkadır. Tahrik ediyorlar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl benim öyle belim de ince kıyafet konusunda sıkıntı yaşıyorum ne giysem aşırı bakıyorlar rahatsız oluyorum 1 4 Yorumla ffdarkside22 1 yıl Boy kg n kaç ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @ffdarkside22 1 70 57kg Yorumla ffdarkside22 1 yıl Baya iyii spor yapıyor musun ve kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @ffdarkside22 18 hayır yapmıyorum sadece uzun yürüyüş Yorumla
teomann35 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Belde inceyse 100 adım öndedir 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Anladım😂 Yorumla teomann35 1 yıl İnce mi? 😀 Yorumla Soran 1 yıl Değil😂 Yorumla teomann35 1 yıl Olsun popoda çok önemli. Gömleği gösteren ütüdür. Kadını gösteren ….. Yorumla Soran 1 yıl Öyle derler tabi zevk meselesi Yorumla teomann35 1 yıl Doggyde çok duruyor geniş olunca Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Öndedir de Toros gibi de olmasin 1 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Cok büyük olmadigi sürece ever 0 0 Yorumla
user318389193 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Geniş olan değilde şekilli olanlar diyelim 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Ne kadar büyükse o kadar kotu 0 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Hiç sevmem. Sıkı vücut tercih sebebim. 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne kadar geniş mesela 0 0 Yorumla
Yabangülü21 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ne kadar geniş olduğu önemli 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Tabii ki... Dolgun popo seviyoruz. 0 0 Yorumla
KucukAmaKalin Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı. bir değil bir kaç adım öndedir 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet severiz kendilerini 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Geniş kalça kıvrımlı hatlar güzeldir 0 0 Yorumla
Mehmet_2 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Yani daha dikkat çeker 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kesinlikle önde 0 0 Yorumla
Psikoavukatt Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Kalçadan alıyor mu :) 0 0 Yorumla
kasjdaskjdjsa Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı. bizim iş için kesinlikle evet efendim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Küçük memeli kadınlar 10 adım öndedir 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Zevk meselesi tabiki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl https://voca.ro/1mvvoUG6h8FI Kanka sesli yorum dinlersen Yorumla Soran 1 yıl Cızırtılı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Konuşma anlaşılmıyor mu Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boşa konuştum desene Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Kamyon tekeri gibi değil tabiki 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ne alaka 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sordum iste Yorumla bunasııladam 1 yıl Fiziğine bağlı Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. çok adım öndedir 1 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Öndedir 1 0 Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evett 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tabi 0 0 Yorumla
Smihasli Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 684 cevap paylaştı. Yani zevk meselesi 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Yesss 0 0 Yorumla
Maskiba41 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Benim icin evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Büyü olupda orantısız olanlarda var çok itici meslea onlar
Ben iticiyim ozaman 😞
Erkek gözüyle görmek lazım fiziği. Keşke boydan profil foto atsaydin
Haklısın aslında biraz zayıflamalıyım
Kaç kilosun boyun kaç
Benimki de büyük ama kıyafet sorunu oluyor işte
Bendede oluyor o kalcam sıgmıyor
İşte her zaman avantaj denilemez
Tayt giyemiyorsundur büyük ihtimal?
Aksine en rahat onla ediyorum sen
Tayt rahat ama bütün her şey meydanda ve çok abartılı büyük gösteriyo
Yok kalın kumaslı alıyom bide tunikle iyi oluyor
Bi noktadan sonra da kendimizle barışık olmalıyız yaaa amannn 😏
Aynen oyle toparlayıci tayt al bacım ben alıyom daha iyi duruyor
Yazsana bi 🤔
Kalem etek giydimm olduğu gibi ortadaa offff yaaa 😔
Abartılı ise degildir normal bir basen genişlik iyidir
Bir adım geride olabilir popo fazla çıkıntılı oluyo geri doğru
Dış görünüş ve fiziğe göre seçim yapmam. Zeka, karakter ve kültürel birikime göre seçim yaparım
Abartılı durmadigi sürece gayet iyi olur sorun olmaz canım
Çok değilde biraz geniş ve kivrimlilar 2 puan öndedir
Evet benim büyük mesela dibi düşer erkeklerin
Bencede cekici duruyor kadında
😅😅😅😅
Ne kadar bir genişlikten bahsettiğimiz önemli
Baya bi öndedir ama çokta büyük olmamalı senin kaç beden mesela
Hiç alakası yok
Bunu kilolu ve zayıflayamayan kadınlar uydurmuş
Geniş değil dik olması çatlaksız ve selülitsiz olması önemli
Öndedir tabi, geniş kalçalı kadinin yeri bende başkadır. Tahrik ediyorlar
benim öyle belim de ince kıyafet konusunda sıkıntı yaşıyorum ne giysem aşırı bakıyorlar rahatsız oluyorum
Boy kg n kaç ki
@ffdarkside22 1 70 57kg
Baya iyii spor yapıyor musun ve kaç yaşındasın
@ffdarkside22 18 hayır yapmıyorum sadece uzun yürüyüş
Belde inceyse 100 adım öndedir
Anladım😂
İnce mi? 😀
Değil😂
Olsun popoda çok önemli. Gömleği gösteren ütüdür. Kadını gösteren …..
Öyle derler tabi zevk meselesi
Doggyde çok duruyor geniş olunca
Kalça delisiyim 😄
Çok önemli çookk
Öndedir de Toros gibi de olmasin
Sarkık olmayan bir adım öndedir
Cok büyük olmadigi sürece ever
Geniş olan değilde şekilli olanlar diyelim
Ne kadar büyükse o kadar kotu
Hiç sevmem. Sıkı vücut tercih sebebim.
Ne kadar geniş mesela
Ne kadar geniş olduğu önemli