Orgazm, kadın kendi bedenini tanıdığında daha kolay gerçekleşir. Ama iş sadece kadında bitmez. Kadının yanına ten uyumu iyi olan erkek gerekir. Aynı zamanda orgazmı kolaylaştıran 2-3 şey daha var. Bunlardan birincisi ön sevişmeyi uzun tutmak, ikincisi erkeğin sekse başlamadan önce sert değil yumuşak ve sevgi dolu yaklaşması, üçüncüsü ise klitorisi okşayarak diyebilirim. Ön sevişme uzun tutulduğunda kadın seks yapmaya hevesli olur vajina ıslanır ve kendini rahat hisseder. Erkek seks sırasında kadını sürekli öperse ve aynı zamanda parmaklarıyla dilini de iyi kullanırsa kadını çok rahat orgazm eder.
Bana kalırsa kadına iyi bir ilgi göstermek aşırı derece de hiç bırakmamak orgazmı kolaylaştırır ve kadın deliye döner ister istemez "vuhhuu" bile diyebilir 😂😂
Tabi ki de aşktır bence en büyük etken. çünkü duygular olmadığı zaman insan gerçekten zevk alamaz diye düşünüyorum alanlar da olabilir gerçi ama ruhsuz yapılan seks seks değildir benim için.. duygu mutlaka olmalıdır keyifli geceler ✨🥂
zihinsel rahatlık ve duygusal güven. Partnerine karşı kendini güvende ve değerli hissetmekk bedenin gevşemesini ve zevki tam anlamıyla hissetmesini sağlanması. Fiziksel uyarı önemli ama tek başına yeterli değil zihin ve duygusal rahatlık yoksa beden de kapalı kalır. Bunlar orgazmı kolaylaştırır.
Yani istekli bir partner olması ve partnere arzu ve takdirini ifade etmesi doruğa doğru inanılmaz bir itici güç olabilir, ee tabi partnerin istekleride önemli
Duygusallığı ön planda tutmak romantik olabilmek acele etmemek ve konuşmaktan kaçınmamak açık olmak temaslı olmak her noktaya doğru dokunuşları doğru zamanda uygulamak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Deli gibi istenmek. icin işveli cilveli ve Seksi bı kadın olman lazım yani fizik orantisi saç kalça güzelliği ama bu saydıklarım çoğu kadında yok benime simdede aynı durum var eismi begenmiyrium fizik ve saç olarak bu da etkiliyor cinselliği.
Boşan o zaman. Allah bilir o kadın senin çocuklarını doğurup büyütecek diye o hale gelmiştir. Senin gibi insanlar keşke hiç var olmasa yazık. Ben eşine üzüldüm. Bence boşan da kadın kurtulsun.
Usta sen kadından o kadar çok şey istiyorsun da sende ne var? Cinsellik iki aşığın birleşmesidir sadece böyle güzellik saç kalça vs diyerek olmaz bu yani yanlış bir düşünce tarzı bu ben sana söyliyeyim. O zaman kadın da penisi 18 cm olsun kaslı olsun yoksa seks yapmam derse ne yapacaksın? Valla çok yanlış bir düşünce tarzı ama ısrarcıysan sen bilirsin.