Cinsel Yaşam Genelde ilişkileriniz tek gecelik mi yoksa devamlı mı oluyor? kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Ciddi ilişki candır ya ama ama yaparsak tabiiii Genelde ilişkileriniz tek gecelik mi yoksa devamlı mı oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. hiç ilişkim olmaz 0 0 Yorumla
ceminc Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ciddiyet her zaman iyidir kısa ilişki ne abi sanki kadın şey gibi abi değer vereceksin ilişki duygularla olur 1 0 Yorumla
alifurkancom Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ben tek gecelik ilişki istemem. Aşık olmadığım kadınla sevişmek içimde bir boşluk yaratır. Ciddi ilişkiyi yapıp piyasadan çekilme taraftarıyım. 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ciddi ilişki yapınca da sonu pek fark etmiyor ki 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 837 cevap paylaştı. Ben ciddi ilişki adamıyım hiçbir zaman tek gece insanı olmadım 0 0 Yorumla
LᴇᴠᴇɴᴛT Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Gözümde değersizse kullanıp atarım, seviyorsam bırakmam. 0 0 Yorumla
blacklines Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Uzun süreli bir birliktelik benim tercihim, tek gecelik insanı değilim pek 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Amaç devamlıTek gecelik nefis kurutma tatsız tutsuz bir şey 0 0 Yorumla
Mac79 Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Isim olmaz tek gecelik işler bana göre değil birisini alir çıkarım tur sacmaa sapan şeylerin içinden 0 0 Yorumla
Seniorrrrr Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 93% 1 yıl Belli olmuyor karşımdakine bağlı 0 3 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Kesin öyledir Yorumla Seniorrrrr 1 yıl Nasıl yani Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl boş ver reis takma Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen tek gecelik yaşadın mı 0 2 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Noo Allah korusun be Yorumla Mühendis0109 1 yıl Öyle sorunca Yorumla
--Wɪɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Tek datelik oluyor ertesi gün soğuyorum 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Devamlı değil ama tek gecelikte değil 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Devamlı oluyor 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kişisine bağlı 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Karma 0 0 Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ciddi ilişki adamıyım ve uzun soluklu tercihim 0 0 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Devamlı 0 0 Yorumla
sebelepmebelep Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 555 cevap paylaştı. Bence açık iyi. 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. ilişkim olmadı daha 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl ciddi ilişki insanıyım 2 3 Yorumla 1adam1sensiz 1 yıl Hayatınızın insanını bulabildiniz mi peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hayır Yorumla 1adam1sensiz 1 yıl Umarım birgun olur ama tabi sizde haklısınız devir kötü kime guveneceksin ki Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Tsk ve ücretli 0 4 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Vay mq ne havali Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Maalesef oyle Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Yazik Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir nedeni var Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olmuyor sdfcgsdfg 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Seninle ciddi olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
hiç ilişkim olmaz
Ciddiyet her zaman iyidir kısa ilişki ne abi sanki kadın şey gibi abi değer vereceksin ilişki duygularla olur
Ben tek gecelik ilişki istemem. Aşık olmadığım kadınla sevişmek içimde bir boşluk yaratır. Ciddi ilişkiyi yapıp piyasadan çekilme taraftarıyım.
Ciddi ilişki yapınca da sonu pek fark etmiyor ki
Ben ciddi ilişki adamıyım hiçbir zaman tek gece insanı olmadım
Gözümde değersizse kullanıp atarım, seviyorsam bırakmam.
Uzun süreli bir birliktelik benim tercihim, tek gecelik insanı değilim pek
Amaç devamlı
Tek gecelik nefis kurutma tatsız tutsuz bir şey
Bi kaç ay sürüyor taki karşı taraf sapıtana kadar
Isim olmaz tek gecelik işler bana göre değil birisini alir çıkarım tur sacmaa sapan şeylerin içinden
Devamlı olmalı
Esc değiliz sonuçta
Belli olmuyor karşımdakine bağlı
Kesin öyledir
Nasıl yani
boş ver reis takma
Sen tek gecelik yaşadın mı
Noo Allah korusun be
Öyle sorunca
Tek datelik oluyor ertesi gün soğuyorum
Devamlı değil ama tek gecelikte değil
Arada tek gecelik ilişki iyidir