Cinsel Yaşam Libidonuzun size yaptırdığı en saçma şey neydi? imsotireddd Takip Et Xper 6 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Biraz da itiraflar ehehehehe Libidonuzun size yaptırdığı en saçma şey neydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. saçma bir şey yapmadım 0 0 Yorumla
redddarkkk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Birine çok guvenmistim buluşma konusunda ama yarıda kaldım, en büyük pişmanlığım ve saçmalık bu olaydır net dhijrrijrj 3 2 Yorumla imsotireddd 1 yıl Erkolara güven olmaz askim Yorumla redddarkkk 1 yıl Yani öyle böyle değil gaidjsj Yorumla
Yalnızzw Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 95% 1 yıl Sextinge düşmüştüm çok fazla zor kurtuldum libido başa bela yalnızken hiç bir işe yaramıyor o enerjiyi atmayıncada stres yapıyor kısır bir döngü gibi 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Afet bi kız için Ankara 'ya gitmiştim 😂 yalattim arabada 1 0 Yorumla
Aloneman13 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 69% 1 yıl Normalde yazmıyacağım insanlara yükselmekten gözümün dönmesiyle yazmam 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişki için 800 km yapip iki gün kalıp döndük 1600 km yol yaptık 0 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Acelecilik. Bazen sabırlı olamıyor, kızları kaçırabiliyorum... 0 0 Yorumla
kasjdaskjdjsa Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı. Bilmem yani özünde uç biriyim zaten çok sıkıntılı şeyler var 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Fırıncıya gittim elindeki küreği alıp gоtüne şaplak attım 0 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zor duruma soktuğu oldu ama ben kendini kontrol edebilen taraftayım 0 0 Yorumla
Beyefendi0010 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Arkadaşımın arkadaşı vardı flörtöz birisiydi ama şakasından takılıyordu bir gün fena anıma denk gelip konu yürütmüştük sonrasında bir kaç ay takıldık ve görüşmeyi kestik kendisi kapalıydı :) 1 0 Yorumla
Yabangülü21 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Söyleyemeyiz çok utanırız 1 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Olur olmadık yerde kalkıyor yaa hiç aklımda yokken 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hiç olmayacak yerde zamanda 0 0 Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şehir dışına gittim 😂😂 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Libidomu seviyorum hepsi de güzeldi. 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir sürü delice şeylee 0 0 Yorumla
_prıwmonss Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı. Çok uç şeyler 0 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. ÇOK VAR. Sana ne yaptırdı libidon 0 0 Yorumla
QuantumIst Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl Adetli kızla ilişkiye girmek 0 1 Yorumla imsotireddd 1 yıl Bu harbiden igrencmis Yorumla
sesigüzel44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 624 cevap paylaştı. Kütüphane de mastürbasyon yapmıştım sen peki 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Mastt 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Sana? :) 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Amfide sebişmek.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
saçma bir şey yapmadım
Birine çok guvenmistim buluşma konusunda ama yarıda kaldım, en büyük pişmanlığım ve saçmalık bu olaydır net dhijrrijrj
Erkolara güven olmaz askim
Yani öyle böyle değil gaidjsj
Sextinge düşmüştüm çok fazla zor kurtuldum libido başa bela yalnızken hiç bir işe yaramıyor o enerjiyi atmayıncada stres yapıyor kısır bir döngü gibi
Afet bi kız için Ankara 'ya gitmiştim 😂 yalattim arabada
Normalde yazmıyacağım insanlara yükselmekten gözümün dönmesiyle yazmam
İlişki için 800 km yapip iki gün kalıp döndük 1600 km yol yaptık
Acelecilik. Bazen sabırlı olamıyor, kızları kaçırabiliyorum...
Bilmem yani özünde uç biriyim zaten çok sıkıntılı şeyler var
Fırıncıya gittim elindeki küreği alıp gоtüne şaplak attım
Zor duruma soktuğu oldu ama ben kendini kontrol edebilen taraftayım
Arkadaşımın arkadaşı vardı flörtöz birisiydi ama şakasından takılıyordu bir gün fena anıma denk gelip konu yürütmüştük sonrasında bir kaç ay takıldık ve görüşmeyi kestik kendisi kapalıydı :)
😁şehirler arası gitmekti sanırm 20 yaşımda
Söyleyemeyiz çok utanırız
Olur olmadık yerde kalkıyor yaa hiç aklımda yokken
Hiç olmayacak yerde zamanda
Evli birine yazdim
Şehir dışına gittim 😂😂
Hiç bir şey genelde kimse umrumda değil
Libidomu seviyorum hepsi de güzeldi.
Bir sürü delice şeylee
Çok uç şeyler
ÇOK VAR. Sana ne yaptırdı libidon
Saçmalık yapmam