Arkadaşlar merhaba 2 hafta önce evlendim eşimi çok seviyorum ama birlikte olmaktan korkuyorum sevişmenin ilerisine geçemedik ön sevişmeyi gayet uzun tutuyoruz onda bir sıkıntı yok yeteri kadarda ıslanıyorum ama yinede iş birleşmeye gelince korkuyorum kendimi geri çekiyorum sürekli eşimde bişey demiyo anlayışla karşılıyo zorlamıyo ama 2 haftadır bu durum böyle ve artık onunda sıkıldığını farkediyorum ama korkuyorum bi türlü geçmiyo nası içime giricek canım çok acır diye cesaret edemiyorum sizce ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılbunu hissetmen çok normal ve senin duygularını tamamen anlıyorum güzelim. evlilik, duygusal bir bağla kurulur ve ilk başta fiziksel yakınlık bazen korkutucu olabilir, özellikle de ilk kez deneyimliyorsan. ama unutma ki eşin seni seviyor ve seni anlayışla destekliyor, bu çok kıymetli. korkuların zamanla geçebilir, sabırlı olman gerekebilir. kendini rahat hissedene kadar küçük adımlarla ilerlemek en iyisi olabilir. birdenbire acele etmemek, her anı paylaşırken birbirinize yakınlaşıp güven duygusunu artırmak önemli. bedenin sana ne hissettiriyorsa ona saygı göster, ama unutma ki sevgi ve güven, korkuları yenecek güce sahiptir. seni olduğun gibi seviyor, her halinle özel ve güzelsin. cesaretini bulduğunda, her şeyin daha kolay olacağını göreceksin, çünkü o anı sadece sen ve eşin yaşayacak ve aranızdaki bağ her geçen gün daha da güçlenecek 💖
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılYani vajinanın saten esnek yapısı vardır yani bu istek olunması gerekilen bişey heleki eşiniz ile ise krem ile olabilir hani ilk deneme için bende kendi bayan partnerim için bizimde sizden daha farklı arayış olarak anal tercih ettiğim için bayan partnerim krem kullanarak onu umduğu kadar korkmadığını onun ağrısını göz önünde alarak bu tercihi ben istediğim için onunda alışması zaman istedi ve aslında 1 haftalık zamandan sonra oda daha çok zevk aldıgını o şekilde anlamıştı yani sizede faydası olur diye düşğnşypm
14 Yorumla
Soran1 yılÇok Teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim tabi inşallah partnerinde sana yardımcı olan birisidir umarım vajina Ile ilişki için değil ama anal da zorlanırsın çünkü benim partnerimden ötürü biliyorum sakinlik bu işi çözer ama
Soran1 yılVajinadan halledeyimde anal artık çok sonra ya
- 1 yıl
Tabikide sizin tercihiniz ama ne zaman olur bilinmez tabi en zirve yapan o bu arada eşinize karşı cinsel ilişki için bu kaçma yolu dahada uzak olursa eşiniz bu isteğini başka kişilerden karşımak istecektir mecburen bence bu sorun teşkil edebilir işde
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Vajinismus ihtimali olabilir. Doktora başvurmanızı gerektirebilir. Yine de cinsel birliktelikten önce parmakla masaj yaparak biraz da olsa yumuşamaya neden olabilirsiniz. Böylece korkunuz biraz olsun hafifler.
00 Yorumla
1 yıltecrübe konuşuyor içine bolca kayganlaştırıcı sürsün Bir de penise sürsün O zaman hiç acı olmuyor İnan ki bir de kaşık pozisyonda yapın kendini rahat bırak gerekirse sen uyurken yapsın
16 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim kayganlaştırıcıyı deniycem
- 1 yıl
Korkma Kasılma Kendini Rahat Bırak inanki Hiç Acımıyor Emin Ol Ciddiyim 😍😍😍
Bir de Acıyooo diyen Kızlar Kocaları Kuru kuru Sokuyor Ondan Acıyor Sen Bana Güven
Öyle bir Zevk alacaksın kiiii
Erkeğim içimden Çıkma Sana Yalvarıyorum
Bu Müthiş bir Şey Nolursun devam et diyeceksin - 1 yıl
Yatağa Sırt Üstü Yatıp Bacaklarını Eşinin Omzuna da Koyabilirsin
Ve Eğer yine Korkarsan
Eşin Çekyata Otursun Sen Yüzünü Ona Dönerek Penisin Üstüne Otur Yavaş yavaş
Acayip Zevk alacaksın Kendini Kasma
O Senin Her şeyin
Soran1 yılSize yazabilirmiyim özelden biraz daha yardımcı olsanız
- 1 yıl
Tabikiii
- 1 yıl
🌼🌼🌼
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılalışırsınız merak etmeyin
01 Yorumla
Soran1 yılİnşallah
1 yılBüyük ihtimal vajinusmus var sende. Grç kalmadan destek al yoksa ömür boyunca aynı sıkıntı yaşarsın. Bizde aynı durum oldu
12 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum olabilir belkide
- 1 yıl
İlerlerse sıkıntı olur bak
İlk başta parmakla denesin sonra içine girsin yavaştan al korkulacak bir şey olmadığını anladığın zaman zaten devamı gelir
16 Yorumla
Soran1 yılOlabilir aslında teşekkür ederim
Soran1 yılSöyliycem çok teşekkür ederim
Soran1 yılHaklısın sağoll
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Onun için ilişki öncesi iki kadeh kırmızı şarap iç ve sevilmeye başlayın kafa biraz iyi olunca kasma işini yapmazsın rahatlıkla girer kapı açılınca sonrakiler daha rahat olur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılCanın düşündüğün gibi acımayacak. Maalesef kadınları bu şekilde korkutmuşlar. Bu düşüncelerden sıyrıl. Kendini hazır hissettiğinde yap
35 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum belkide gözümde fazla büyütüyorum ama korkuyorum kendimi hazır hissediyorum sevişmeye başlıyoruz sonra iş oraya gelince kendimi yine geri çekiyorum yapamıyorum
Cevap sahibi1 yılİnan beynin seni korkutuyor sadece. Kendine korkulacak bir şeyin olmadığını hatırlat. Beynimiz her şeyi büyütür büyüttüğü şeylerin üstüne gittiğimizde artik bu düşüncelerden sıyrılırız
Soran1 yılTamam deniycem çok teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim her şey gönlünce olsun💖
Soran1 yılSeninde canım 💗
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Hiç sokmayı denedi mi de? Acımaz bu arada iyice sulaninca
05 Yorumla
Soran1 yılDeneyecekti ben geri çektim kendimi
Soran1 yılDeniycem üstüne oturmayı
Soran1 yılÇok teşekkür ederim yapıcam
1 yılZamana bırakın yavas yavas deneyebilirsiniz
17 Yorumla
Soran1 yılÖyle yapıyoruz ama ben yine korkuyorum
- 1 yıl
Zamanla aşarsınız. Karşılıklı anlayışla kolaylıkla aşabilirsiniz.
- 1 yıl
Sen biraz gözünde büyütüyorsun. Psikolojik biraz. Biraz zamana ihtiyacınız var o kadar.
Soran1 yılEvet ben büyütüyorum bi türlüde geçmiyo
- 1 yıl
Sen kendini ona sartlandiriyorsun ve buda gözünde büyüyor. Eşine adapte ol anın tadını çıkarmaya bak. Bu olaya görev gözüyle bakma ikinizinde sevgiyi paylaşması bütünlesme olarak görmeye çalış
Soran1 yılTeşekkür ederim deniycem
- 1 yıl
Rica ederim
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok kalın ve uzun mu
116 Yorumla
Soran1 yılEvet
Soran1 yılİnşallah alışabilirim 🙂
Soran1 yıl17 cm
Soran1 yılBen 23 o 26
Soran1 yılEvet deniycem
Soran1 yılAcıdı biraz ama düşündüğüm kadar değildi
Soran1 yılHayır daha olmadım ilkti oda 1 kere boşaldı zamanla çoğalır inşallah
Soran1 yılYarım saat 50 dk gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı.
1 yılSeni kim korkuttu?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılÇilingir çağır kapıyı açsın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılÖnsevişnede iyice ıslanınca oral yapıyor mu?
00 Yorumla Tam anlamiyla korkun nedir neden korkuyorsun?
16 Yorumla
Soran1 yılCanımın acımasından çünkü vajinam dar eşiminde penisi büyük acır diye korkuyorum
Soran1 yılEvet oluyo ama ben yinede korkuyorum
Soran1 yılEmin misin acımaz mı
Soran1 yılTamamdır teşekkür ederim
1 yılKorkunun ecele faydası yok
01 Yorumla
Soran1 yılHaklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılsık dişini :D
02 Yorumla
Soran1 yılÇok acıyacak gibi geliyo
- 1 yıl
olsun bu stresten kurtulursun
Cinsel Yaşam konusunda 356 cevap paylaştı. Hiç oral denedin mi
01 Yorumla
Soran1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)1 yılBakire misin peki hala
04 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılTatile gitme şansınız yok mu
Soran1 yılVar
Cevap sahibi1 yılTatile çıkın biraz rahatlayın orada daha güzel olacak her şey
Gizli Üye(30-35)1 yılCok basit...
05 Yorumla
Soran1 yılEvet ama korkuyorum işte
Cevap sahibi1 yıl3 işlemde tamam...
Soran1 yılKendimi sıkıyorum
Cevap sahibi1 yılAnliyorum normal o. Psikolojik tamamen..
Soran1 yılTamamdır
alkol alarak dene
18 Yorumla
Soran1 yılAlkol kullanmıyorum
Soran1 yılAnladım tamam
Soran1 yılDeniycem
Soran1 yılSağol şimdiden
Gizli Üye(25-29)1 yılZaman lazim3
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı