Dürüst olun ya. Ahlak bekçiliği yapıp duyar kasanın yorumunu silerim.
Zamanla size alıştığı güvendiği için her yerini size gösteren baya güzel bir kızdan bahsediyorum
Dürüst olun ya. Ahlak bekçiliği yapıp duyar kasanın yorumunu silerim.
Zamanla size alıştığı güvendiği için her yerini size gösteren baya güzel bir kızdan bahsediyorum
Bu Resimleri Yayınlarız Diye Tehdit edip Seninle ilişki kurarlar Ailene Herkese bu Resimleri Yayarız derler
Seni Parayla bile Satarlar
Düşmeyin Lütfen
Yapmadı öyle bişey
Bu hayatta babana bile güvenemezsin her an ne olacağını bilemezsin
Sorunun cevap vermem gerekirse %99.9 o resimleri diğer arkadaşlarına gösterecek işte ben bu kızı soydum çırılçıplak şöyle yaptım böyle yaptım hatta seni halletmediyse bile hallettim diyecektir erkeklerin %99.9'u bu
Hadi geçmiş olsun Bir daha hiç kimseye güvenme
Herkes sen değil
Bunu istersen bir de babana sor baban daha iyi bilir ya da anan lafımı yanlış anlama doğruları söylüyorum
Erkekler deneyimsiz ve utangaç kızlardan etkilenir. Senin öyle şeyler yapman onu aşırı etkilemiştir. 😊😊 ama gönderdiğin resimlerden bir şey olmaz merak etme. 😀😀 konuştuğun erkek belli mi düzgün bir erkek ve düzgün bir erkek başının ağrımasını asla istemez. Belli ki sanal da yapıyorsunuz. 😀😀 peki sen tam orgazm olabiliyormusun yoksa çoğu bayan gibi yarım mı kalıyorsun 😀😀
Sanalın bi başarısı olmaz bence üstelik onu yapan kızda orspudur zaten yani bir çok kişiyede yapmıştır ve bi kızın kendini göstermesi bi etken değil bırak bunu internette bir sürü vücudu açık kadın videoları bile var benimle aynı odada olsan napardın vs veya ilan verir gibi
Cevap
68Cevap
Herkese göre değişir bu. Bunu başarı olarak addetmek ufak konular peşinde koşmaktır bence.
hayır başarı değildir.
Basari demeyelim de
Şey nasil desem gururumu oksar
Kendimi daha degerli hissederim o kadar guzeline layik oldugumu bi nevi kabul gorme gibi
Aslinda daha da anlatirim bu hissi ama o kizla soru cevap yapsam daha net hislerimi dile getirebilirim
Kim o kiz
Sanalda soymayı ne yapayım? Bakıp 32 mi çekeceğim?
onunla buluşup tenini hissetmedikten sonra soyunması zerre umrumda olmaz. Bunu ancak resmi alıp kullanmak isteyenler için başarı olabilir
Her insan aynı değil
Bu kadar seviyenizi düşürmek soymak başarı mıdır sorusu bile kalitesi yok aferin başarı diyelim
Başarı değildir bu sadece zevk için zevkler tartışılmaz
Soyunan kişide zorla soyulmadıysa pişman olmadıysa o da istiyor bunları demeki karşılıklı zevk
Basari olarak bakmak karsidakini kullanmaktir. Degersizlesþirmektir. Buna bu gozle bakmamak gerekir. Bence uyum ve deger vermek karsilikli haz doyum yasanilmasi onemli olandir.
Başarılı olmak ya da olmamak değil mesele ikinizin de bundan keyif alıp almadigi önemli ikiniz de keyif alırsanız problem yok
O kuz canım bide bunla ovunuyo heryerin güzel olsa nolur senin bea. Bide ahlak bekçiliği yapmayon diyo zavalli
@Berat_krc kaşarın adı güzel olmuş ya yerknde
Herkes farkli bir kataktere sahip kimisi bunu başarı görüyor olabilir
Başarı değil ama karşılıklı istek olunca haz verici bişey olsa gerek
Başarı değilde önemli birşeydir. istemezse sevmezse hiç bir kadın soyunmaz
Yani başarıdan ziyade insanı muhtemelen mutlu hissettirir
Tabii ki başarıdır. Sonuçta kız kendisi için en özel anını paylaşıyor. Bunu da sıradan biri yapamaz.
Niye başarı olsun ki? Kız da istemiş göstermeyi ki soyunmuş.
Bunu bir başarı görmek değer vermediği anlamına gelir. Karşılıklı alınan zevk önemli.
Başarı olarak görülecek bir durum yok. Böyle düşünmek cahilliktir
Neden başarı olsun ki libidosu yüksek ise zaten soyunur
Evet bir başarı. Kaç tane erkek onunla sevgili olmak arkadaş olmak fb olmak istiyo ama o arkadaş olmamıza rağmen hem benimle flört gibi takılıyo hem de cinselliği benimle yaşıyo
Hayatımda hiçbir kızı kadını sanalda soymadım. Bu konulara girmedim.
Başarı olarak görmüyorum sevgi ve güven ile alakalı
Yanni bazı erkekler parasına güvendiği iciin her kızı yatağa ata bilecegini saniyor
Güzel hoş bir durum olur tabi güvendiği alıştığı için
Sosyal hayatın da kızlarla deneyimi teçrübesi olmamış bir erkek sanal da bunu yaparsa kendin de bir başarı olarak tabiki de görür.
Başarı mı🤣 soymaya da başarı mı demeye başladiniz aw
Kesinlikle net başarıdır. Bunu neden olduğunu bilmiyorum.
eğer cinselliği, başarı ve kayıp-kazanç ekseninde yaşıyorsan yazık sana.
Sanalda normal şeyler bunlar. Yüzü gözükmediği için insanlar o anki haline göre herşeyi yapabilir. Başarı denemez buna
Yüzü de gözüküyosa
Bakire olduğunu zannetmem duyarda kasmak nerden bilcem bakire onu
Erkek öyle olduğunu düşünsede aslında gerçekte öyle değildir.
Başarı mı zannetmiyorum
Bence bu karşılıklı bir zevk meselesi iki taraf içinde gizlilikle kaldıkça gurur verici
Başarı tanımı ne zamandır bu kadar düştü?
Hayır sanmıyorum
Sanal işler boş işler 😂 yalatirdim ona
Sanmam başarı bu olmasa gerek
Başarı olarak görenler olabilir
başarı değil güvenini kazandığım için sevinirim
Niye başarı olsun o da istiyorsa
Niye başarı olsun ak normal
Evet erkek kadın avcısı demekki
Bekar veya bakir olmasa da zevkli
Tabi ki de hayır gerçekte soymak başarıdır
Yahu bunların tek başarısı bu
Benim en sevdiğim şey