Cinsel Yaşam Erkekleri tahrik etmeyi seven bir kız hakkında ne düşünürsünüz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 210 Tek amacı erkekleri tahrik etmek olan ama biraz yanlış bir tabirle gösterip de vermeyen kız hakkında ne düşünürsünüz? Güncellemeler1 yıl Öylesine sordum arkadaşlar benimle bi ilgisi yok fikrinizi merak ettim sadece😅 Erkekleri tahrik etmeyi seven bir kız hakkında ne düşünürsünüz? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Sempatiik26 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Demir tavinda dövülür biz aziyosak oda aziyo oda istiyo yatağa attimmi kaçarım yok sadece o kendini uyanık saniyo ama değil... 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Ya sandığınız gibi değilse? Yorumla Sempatiik26 1 yıl Ya ne olcak ne kaşarlar gördük çarşaf yorgan yırtan😁😁 Yorumla Soran 1 yıl Doğru konuş hakaret etmeye hakkın yok düşünceni paylaş insan gibi yeter Yorumla Sempatiik26 1 yıl Paylasiyo duzgün bı şekilde tarif ettiğin kızin robot resmi bu Yorumla Soran 1 yıl Bu soruya cevap verecek kadar basitsin hala ne konuşuyon senin de hoşuna gidiyor ama itiraf et hep böylelerine değer veriyorsunuz Yorumla Sempatiik26 1 yıl Hayır neden değer vereyim öylesi kıza böyle kız sadece gönül eğlendirilir hak ettiği bu. önceligimiz düzgün hatundan yana tabi bunu anlayacak zeki kız olmalı... Yorumla Soran 1 yıl Düzgün kadın seni napsın abi kurduğun cümleler kişiliğini gösteriyor zaten😅 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Elde etmek isterler 5 yıl yattığını unutur ama seni unutmaz ister zannımca siz ne diyorsunuz beyler? 3 11 Yorumla Soran 1 yıl Haklısın kız bende böyle düşünüyorum hepsi kşr seviyor mk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hahahah o yüzden vermiyoruz Yorumla Soran 1 yıl Vermeyelim boş ver istedikleri olmayınca kuduruyorlar zaten ahahaha Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senle konuşmak istediğim bir konu var aslında istersen 🌸 akıl almak diyelim Yorumla İstanbuldangenç 1 yıl Etsene Yorumla Sempatiik26 1 yıl Sen verme veren çıkıyo tek sizdemi var a.. m Yorumla Soran 1 yıl Sana mı kaldım sempatik Yorumla İstanbuldangenç 1 yıl Bana gel @soran Yorumla Sempatiik26 1 yıl Senin gibilerinden çok var napiyim seni Yorumla Soran 1 yıl Senden de çok var merak etme sana kalmadım ksjsjsjd Yorumla Sempatiik26 1 yıl Öyle dersiniz istemem yan cebime koy ölmedim bende senin için😀😀 Yorumla
VolkanCansın Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Çekirge bir sıçrar iki sıçrar... sonunda kendi kendini kucak ta bulur... bu kaçınılmaz 🤭😅 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Oo biraz zor yaa hahaga Yorumla VolkanCansın 1 yıl O niyeymiiişş acabaaa :D Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aşırı tahrik edici tetikleyici etki yaratır. Sürekli düşündürür kendini. 0 0 Yorumla
yabancıerkek Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Elde etmeye çalışırım ve hoşuma gider bu hareketleri 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Valla dürüst olalım hayvan gibi azıyoruz böylelerine.Aşırı çekiyor kendine elde edemeyince 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ahahha tahmin etmiştim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Doğruya doğru şimdi, anonimiz nasılsa 😅 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Biz ona şey diyoruzHani bi hayat kadınının argoda kullanış biçimi varya? O.. hah o işte 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Bizde bunun gibilerin kcından ayrılmayanlara pzo diyoruz ndndjd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet evet aynen 👍 bizde hakaret ediyoruz öylelerin peşinden gidenlere. Yorumla Soran 1 yıl Evet böylelerinden bi bk olmaz çünkü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olmaz tabi, toplumu kirletmekten, umudımuzu yitirmekten başka bişeye yaramazlar Yorumla
DemirDikBey Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı. Ona nasıl tahrik olduğumu göstermek keyif verirdi ve yeterli olurdu 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet onu yapan kızlar revaçta olurlar 0 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aşağılık kompleksi olduğunu. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kesin öylesin bunu soranin alakasi vardir 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Hayır sadece meraktan sordum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Libidonuz çok mu yuksek? Yorumla Soran 1 yıl Çoook Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şaka mi gerçek mi Yorumla Soran 1 yıl Gerçek en az bir erkeğin libidosu kadar yüksektir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl şu an peki Şu an yuksek mi avuçlamak istermiydin? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Erkeğin libidosu kadar değilmiş olsaydi şu an duramazdin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Konuşsana kız Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. evlenmelik kızdır 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Ahahhaha ciddi misin Yorumla Borsa_Kaplanıı 1 yıl evet hatta bulsam ev işi yaptırmam Yorumla Borsa_Kaplanıı 6 ay bulur muyum Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Umarım kendini düzeltir 0 0 Yorumla
geleceksengel Takip Et Xper 6 Yaş: 37 1 yıl cesur diye düşünürdüm 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hemde oldukça cesur Yorumla geleceksengel 1 yıl cesaretini test etmek isterdim Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Yaramwz derdim 0 0 Yorumla
kscoinnn Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Üzerr 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Teşhir mi seviyorsun? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Seviyor Cevap sahibi 1 yıl Mini giyip açıyor musun?
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Yem olur bir gün 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Olmaz merak etme cin gibi kız Yorumla kanarya001907 1 yıl Büyük konuşmamalı diyeyimde Yorumla Sempatiik26 1 yıl Onuda biri çarpar Yorumla Soran 1 yıl Sempatik canını çok yakmışlar senin o yüzden sallamıyorum pek Yorumla Sempatiik26 1 yıl 🤣🤣kimse yakamadı hamdolsun hem ne alaka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Demir tavinda dövülür biz aziyosak oda aziyo oda istiyo yatağa attimmi kaçarım yok sadece o kendini uyanık saniyo ama değil...
Ya sandığınız gibi değilse?
Ya ne olcak ne kaşarlar gördük çarşaf yorgan yırtan😁😁
Doğru konuş hakaret etmeye hakkın yok düşünceni paylaş insan gibi yeter
Paylasiyo duzgün bı şekilde tarif ettiğin kızin robot resmi bu
Bu soruya cevap verecek kadar basitsin hala ne konuşuyon senin de hoşuna gidiyor ama itiraf et hep böylelerine değer veriyorsunuz
Hayır neden değer vereyim öylesi kıza böyle kız sadece gönül eğlendirilir hak ettiği bu. önceligimiz düzgün hatundan yana tabi bunu anlayacak zeki kız olmalı...
Düzgün kadın seni napsın abi kurduğun cümleler kişiliğini gösteriyor zaten😅
Elde etmek isterler 5 yıl yattığını unutur ama seni unutmaz ister zannımca siz ne diyorsunuz beyler?
Haklısın kız bende böyle düşünüyorum hepsi kşr seviyor mk
Hahahah o yüzden vermiyoruz
Vermeyelim boş ver istedikleri olmayınca kuduruyorlar zaten ahahaha
Senle konuşmak istediğim bir konu var aslında istersen 🌸 akıl almak diyelim
Etsene
Sen verme veren çıkıyo tek sizdemi var a.. m
Sana mı kaldım sempatik
Bana gel @soran
Senin gibilerinden çok var napiyim seni
Senden de çok var merak etme sana kalmadım ksjsjsjd
Öyle dersiniz istemem yan cebime koy ölmedim bende senin için😀😀
Çekirge bir sıçrar iki sıçrar... sonunda kendi kendini kucak ta bulur... bu kaçınılmaz 🤭😅
Oo biraz zor yaa hahaga
O niyeymiiişş acabaaa :D
Aşırı tahrik edici tetikleyici etki yaratır. Sürekli düşündürür kendini.
Elde etmeye çalışırım ve hoşuma gider bu hareketleri
Valla dürüst olalım hayvan gibi azıyoruz böylelerine.
Aşırı çekiyor kendine elde edemeyince
Ahahha tahmin etmiştim
Doğruya doğru şimdi, anonimiz nasılsa 😅
Biz ona şey diyoruz
Hani bi hayat kadınının argoda kullanış biçimi varya? O..
hah o işte
Bizde bunun gibilerin kcından ayrılmayanlara pzo diyoruz ndndjd
Evet evet aynen 👍
bizde hakaret ediyoruz öylelerin peşinden gidenlere.
Evet böylelerinden bi bk olmaz çünkü
Olmaz tabi, toplumu kirletmekten, umudımuzu yitirmekten başka bişeye yaramazlar
Ona nasıl tahrik olduğumu göstermek keyif verirdi ve yeterli olurdu
Kendi değerini düşürmek bu
Evet onu yapan kızlar revaçta olurlar
Aşağılık kompleksi olduğunu.
Verdi onlar artık eskidendi tadı aynı
Kesin öylesin bunu soranin alakasi vardir
Hayır sadece meraktan sordum
Libidonuz çok mu yuksek?
Çoook
Şaka mi gerçek mi
Gerçek en az bir erkeğin libidosu kadar yüksektir
şu an peki Şu an yuksek mi avuçlamak istermiydin?
Erkeğin libidosu kadar değilmiş olsaydi şu an duramazdin
Konuşsana kız
Gösteren herkes verdi kaçarı yok 😂
evlenmelik kızdır
Ahahhaha ciddi misin
evet hatta bulsam ev işi yaptırmam
bulur muyum
Umarım kendini düzeltir
cesur diye düşünürdüm
Hemde oldukça cesur
cesaretini test etmek isterdim
Bayılırım