Cinsel Yaşam Senin gibiler altımdaydı. Bir kadına böyle bir şey neden söylenir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Güncellemeler1 yıl Senin gibiler altimdaydi Senin gibiler altımdaydı. Bir kadına böyle bir şey neden söylenir? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Bukreminabi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 89% 1 yıl ne söyledi aq Acun Ilıcalı mısın sen niye reklam sokuyon araya 1 11 Yorumla onlyteenage 1 yıl Haha çok iyi 😂 Yorumla Bukreminabi 1 yıl @onlyteenage başkan yanlış mıyım sen söyle bi de güncelleme olarak eklemiş Yorumla onlyteenage 1 yıl Olay ayrı komik senin cevap ayrı😂 Yorumla Bukreminabi 1 yıl @onlyteenage bak bak güncellemeye bak ne manaya geldiği çok açık değil mi şimdi bunun Yorumla onlyteenage 1 yıl Hahah yuh, biz her gün bu sitede nasıl sorulara maruz kalıyoruz böyle 😂 Yorumla Soran 1 yıl @onlyteenage acik soyleyin Yorumla Bukreminabi 1 yıl açık söyleyeim kral durum vahim senin gibiler alt katında oturuyormuş hep statü olarak seni küçük görmüş Yorumla onlyteenage 1 yıl Küçük görmekten bile ileri bu durum. Yorumla Bukreminabi 1 yıl @onlyteenage daha da ilerisi çok düşünme lütfen üzülürsün Yorumla onlyteenage 1 yıl Aşağılık erkek tutumu, asla üzülmem kendi boş karakteri. Yorumla Bukreminabi 1 yıl @onlyteenage Böyle bir insanın ne dediğini önemsemen bile garip Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çok ayıp etmiş bence, ben o tip kadınlardan değilim. Ben birlikte olacağımı secerim senin gibiler havasını alir de 0 0 Yorumla
Ppolatt Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Söylenen şeyi de biz yazıp bir de yorum yapacaz sanırım 1 0 Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yani seni o sarı olan peynirden görüyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Eee ona cermiyirumm ama Yorumla Kmlparistanbul 1 yıl Bilemem Yorumla
Osanqqec Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Nasıl bir şey? 0 2 Yorumla Osanqqec 1 yıl Sana o demiş işte neyini anlamadın Yorumla Soran 1 yıl Bende ona sende herkesi begeniyon dedim onuuzden kizdi Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayal gucuylemi gorcez 0 0 Yorumla
Aspirin0800 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Kendisini bi sik sanıyor ondan 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Beni ne goruyo Yorumla Aspirin0800 1 yıl Seni de işini görmek için basit biri Yorumla Soran 1 yıl Napmaliyim bu durumda Yorumla Aspirin0800 1 yıl Bırak onu görüşme artık Yorumla Soran 1 yıl Travma bagi oldu peside kostum Yorumla Aspirin0800 1 yıl Kendini basitleştirme erkekler senin peşinden koşsun Yorumla Soran 1 yıl Ama vermiyorum ki Yorumla Aspirin0800 1 yıl Bırak ozaman onu Yorumla Soran 1 yıl Basitmi oldum şu an Yorumla Aspirin0800 1 yıl Evet basit kız oluyon Yorumla Soran 1 yıl Ne qlaka ya ama konjsmak isyediginde konusmuyorum Yorumla Aspirin0800 1 yıl Konuşmamak ayrı seni cinsellik objesi olarak görmesi ayrı Yorumla Soran 1 yıl Ayy gorsun o zmn napim alamiycak zaten Yorumla Aspirin0800 1 yıl Sen bilirsin Yorumla
cuckoldwnb Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Aşağılamak için ve iğrenç 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Ne demek Yorumla cuckoldwnb 1 yıl Ne demek olacak ya senin gibileri hep becerdim diyor işte. Aşağılıyor Yorumla Soran 1 yıl Salk bi beni beceremiyo Yorumla cuckoldwnb 1 yıl Zaten yaptığından değil, amaç tamamen seni küçümseyip aşağılamak. Yani kendini bir şey zannetme diyor Yorumla Soran 1 yıl Banami diyo zannegme diye Yorumla cuckoldwnb 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Dm atsana istek attim Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne gibi 0 0 Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne söylenir mi? 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Nasıl bir şey 0 0 Yorumla
arzuatesliaslan Takip Et Xper 7 Yaş: 27 1 yıl Nasıl bir şey 0 5 Yorumla arzuatesliaslan 1 yıl Yani nasıl desem bilmiyorum ki aranızda ne geçti ki bu muhabbeti söyledi Yorumla Soran 1 yıl Sende herkesi begeniyon dedim oda bana bunu dedi Yorumla arzuatesliaslan 1 yıl Yani bayağı bir altıma aldım diyor yani altıma yatan kız oldu diyor yani seni fazla sevmiyor haberin olsun Yorumla Soran 1 yıl Ya bana neden boyle davraniyo ya Yorumla arzuatesliaslan 1 yıl Onu bilmiyorum biraz ilişkini anlatman lazım ki anlayalım Yorumla
DemirDikBey Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı. Ne dedi 0 1 Yorumla DemirDikBey 1 yıl Eee ne var bundaFiziksel özelliğine göre demiştir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
ne söyledi aq Acun Ilıcalı mısın sen niye reklam sokuyon araya
Haha çok iyi 😂
@onlyteenage başkan yanlış mıyım sen söyle bi de güncelleme olarak eklemiş
Olay ayrı komik senin cevap ayrı😂
@onlyteenage bak bak güncellemeye bak ne manaya geldiği çok açık değil mi şimdi bunun
Hahah yuh, biz her gün bu sitede nasıl sorulara maruz kalıyoruz böyle 😂
@onlyteenage acik soyleyin
açık söyleyeim kral durum vahim senin gibiler alt katında oturuyormuş hep statü olarak seni küçük görmüş
Küçük görmekten bile ileri bu durum.
@onlyteenage daha da ilerisi çok düşünme lütfen üzülürsün
Aşağılık erkek tutumu, asla üzülmem kendi boş karakteri.
@onlyteenage Böyle bir insanın ne dediğini önemsemen bile garip
Çok ayıp etmiş bence, ben o tip kadınlardan değilim. Ben birlikte olacağımı secerim senin gibiler havasını alir de
Söylenen şeyi de biz yazıp bir de yorum yapacaz sanırım
Ne gibi bir şey?
Yani seni o sarı olan peynirden görüyor
Eee ona cermiyirumm ama
Bilemem
Nasıl bir şey?
Sana o demiş işte neyini anlamadın
Bende ona sende herkesi begeniyon dedim onuuzden kizdi
Gururuna mı dokunmuşş
Hayal gucuylemi gorcez
Kendisini bi sik sanıyor ondan
Beni ne goruyo
Seni de işini görmek için basit biri
Napmaliyim bu durumda
Bırak onu görüşme artık
Travma bagi oldu peside kostum
Kendini basitleştirme erkekler senin peşinden koşsun
Ama vermiyorum ki
Bırak ozaman onu
Basitmi oldum şu an
Evet basit kız oluyon
Ne qlaka ya ama konjsmak isyediginde konusmuyorum
Konuşmamak ayrı seni cinsellik objesi olarak görmesi ayrı
Ayy gorsun o zmn napim alamiycak zaten
Sen bilirsin
Aşağılamak için ve iğrenç
Ne demek
Ne demek olacak ya senin gibileri hep becerdim diyor işte. Aşağılıyor
Salk bi beni beceremiyo
Zaten yaptığından değil, amaç tamamen seni küçümseyip aşağılamak. Yani kendini bir şey zannetme diyor
Banami diyo zannegme diye
Evet
Dm atsana istek attim
Ne dendi
Ne gibi
Anne sütü yeterli gelmemiştir
Ne söylenir mi?
Ayril
Nasıl bir şey
Nasıl bir şey
Yani nasıl desem bilmiyorum ki aranızda ne geçti ki bu muhabbeti söyledi
Sende herkesi begeniyon dedim oda bana bunu dedi
Yani bayağı bir altıma aldım diyor yani altıma yatan kız oldu diyor yani seni fazla sevmiyor haberin olsun
Ya bana neden boyle davraniyo ya
Onu bilmiyorum biraz ilişkini anlatman lazım ki anlayalım
Ne dedi
Eee ne var bunda
Fiziksel özelliğine göre demiştir
Ne gibi
Nasıl bişey
Nasıl