Dört yıllık ilişkimi bitirdim. Sürekli ayrıl barış dönemlerimiz oluyordu zaten düşünce yapılarımız uymadı o muhafaza bi aile yapısına sahip bende bitirme kararı aldım. Onunla yakınlaşmalarımız olsada oral dışında ileri gitmemiştik yani birlikte olmadık tam anlamıyla. Geçen günde arabadaydık bende denemek istediğimi söyledim anal yaptık. Onun içinde benim içinde ilkti. Çok kısa sürdü zaten. Beni gerçekten sevdiğini biliyorum. Onunla son kez görüşeceğiz teslim etmem gereken evraklar olduğu için sonrasında da konuşmayı keseceğiz öyle konuştuk. Tabi aynı iş yerinde çalışıyoruz ama konuşmayacağız. Onunla son görüşmemde anal seks yapsam bi seferliğine sonra koparsak iletişimi nasıl olur sizce? Bundan pişmanlık duymayacağım çünkü çok çok uzun bi süre hayatıma birini almayı düşünmüyorum. Sizce bu şekilde mi daha çok aklına gelirim bana yalvarır barışalım değişicem diye hiç bişey yapmadan çekip gidersem mi tavsiye verin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBen kötü düşünmem saygısızlık etmem ayrıca bu tek taraflı yaşanan bir şey değil ki kim kime aykırı düşünme hakkı var ki kendi adıma herdaim kırmızı çizgi saygıdır bende iki türlü anal ve cinsel eylem yaşıyorum ee şimdi bana da kötü düşünen partnere açıkçası bende karşılığını veririm saygı saygı saygı en önemli kural saygıdır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılBir erkek; kendisine bu tadı ve lezzeti tatdıran bir bayanı ciddi düşünsede düşünmesede asla aklından ve hayatından çıkarmak istemez ve istemeyecektir... Onu kaybettiğinde ise büyük bir pişmanlık duyacaktır... Muhtemelen bu acı zaman geçtikçe uzun bir süre sızlamaya devam edecek ve sonunda mazide tatlı anılar arasına katılacaktır
00 Yorumla
1 yılBu tur erkekler en son gider ailesinin buldugu kapali gosterisi cok seven bir kadinla evlenir sen ne kadar cabalasan bos o yuzden sal gitsin kendin zevk almak istiyorsan orasi ayri ama onun icin hicbir sey yapma cunku degismeyecek bir anakuzusu buyuk ihtimalle
01 Yorumla- 1 yıl
Yani açıkcası bir çoğu böyle sevgili ayağına herşeyi istiyorlar kızlar dan... Sonradan aileler kız bulup muhtemel bakire kız onun evleniliyor... olandan kızlara oluyor... bir çok kız onları mutlu olsun yanımda dursun belki de evlilik hayali kuruyorlar ama karşı tarafın hedefi amaçları bir çoğunun başka oluyor.. şahsen ben herhangi birisiyle bir şey yaşamadım bakirim.. okul sebebleriyle sevgili yapmadım lise dönemlerde oldu ama onlarlada yapmadım.. yani açıkcası bende anal , oral vs daha önce yapmışsa ayrılıp ailemin bulduğu kızla evlenirim...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
29Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılBu soruyu gecen gun falan da sormustun sanki dimi asko. Simdi sen ayrilmak mi istiyon barismak mi anlamadim yani ayrilayacaksan neden boyle seyler teklif edip yapmak istiyon neden aklinda iz birakmak istiyon kafa yapilariniz falan farkliysa ve bitiren sensen cok kafa karistirici ne istedigini anlayamadim acikcasi.
13 Yorumla
Soran1 yılGeri dönmesini yani geri dönmesinden ziyade ayrılmak istemiyorum diyip yalvarmasını ve düşünce yapısını değiştirmesini istiyorum aslında. Zaten biraz o modda istemiyorum ayrılmak diyip duruyor
Soran1 yılAma düşünceleri aynı tabi
Cevap sahibi1 yılKanka milleti degistirmeye neden ugrasiyorsun ki adamin yapisi huyu boyleyse ve sana uymuyorsa birak baskasini bul sende dusunsene birisi seni resmen zorla gibi degistirmeye calistigini olmaz yani bence ama yinede sen bilirsin tabi sonucta obur turlu de senin zorunla senin kontrolunle boyle olmus oluyor yapmacik gibi olmus olur
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Birkere vermişsin ikinciyi verme, direk bitir zaten muhafazakar bir aile ile olmaz. Başkasını bul ona ver
00 YorumlaGeçen gün de sormuştun son kez seks yapmak ne bundan sonra sana hep esc gözüyle bakacak. Sırf bunun için sana yalvarsın istiyorsan yaptır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılİlişkiyi bitirmek istiyorsan neden onu mukafatlandırmak istiyorsun ki
08 Yorumla
Soran1 yılGeri dönmesini ve düşünce yapısını değiştirmesini istiyorum aslında
- 1 yıl
İnsanları değiştir ek kolay değildir , kendi olmayan biri en fazla ne kadar başkası olabilir ki
Soran1 yılYinede bunun için bi tavsiyen var mı
- 1 yıl
Zaten uyuşmuyorsanız değiştirmeye çalışmak zaman kaybı olur senin için
Soran1 yılTavsiye işte belki şöyle yaparsan dinden uzaklaşır gibi gibi
- 1 yıl
Dinden uzaklaştırman zor , ama dinine çok bağlıysa anal da yapmaz aslında
Soran1 yılBiraz ezber düşünce onunki aileden geliyorda çok inatçı bu konuda
- 1 yıl
Dertleşmek istersen gel
Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. Hiç bir şey yapma. Ona verdiğin her taviz, her hediye onun gözünde seni aşağı çeker.
02 Yorumla
Soran1 yılBirlikte olursak daha sık aklına gelmez miyim
Gizli Üye(25-29)1 yılOrul orul o... dye düşünür, değer verir gibi görünür ama aslında hiç değer vermez ve asla evlilik düşünmezler
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılBelki o yapmak istemez sonucta bitirilen birseyde birsey yaşamak istenmeyebilir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılbenim gibi geçmişe bakmayan birini bul evlen bence öyle olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
1 yılbir kez anal yaptın şimdi son kez ve tekrar mı yapmak istiyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendını nıye kullandırıyosunki sırf o zevk alıcak diye sen kendınden ödün veriyosun?
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılanal yapmak istiyorsan kafandaki düşünce ayrılmak değil onun sana köpek olması :D
04 Yorumla
Soran1 yılEvet açıkladım zaten😂 işe yaramaz mı diyorsun
Cevap sahibi1 yılanal bir erkeğin en çok zevk aldığı şey bence yarayabilir ya
Soran1 yılNormal ilişkidende mi
Cevap sahibi1 yılvajinalden daha çok zevk verir dar olduğu için.. bence yaparsan baya bir aklında kalırsın çocuğun
1 yılTam bana lazım olan birisin biliyor musun 😊😏
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. En dogrusunu yapıyorsun
00 YorumlaNeden anal yapmak istiyorsun ki
00 Yorumla
1 yılHicbirsey yapmadan gidince
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılCiddi dusulecek biri olmadigini
00 Yorumla Bir daha yapmak ister tabi kii acımadı mı ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
1 yılAnal nasıldı? Az önce bir soru sormuştum alakalı
00 Yorumla tam olarak ne yapmak istiyorsun peki?
01 Yorumla
Soran1 yılDüşünce yapısını değiştirmesini ve benimle barışmak için yalvarmasını
Gizli Üye(30-35)1 yılZararlı seven sevdiğine zarar vermez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBedava eskortsun onun için bizler için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNasıl bir histi o an ne hissettin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTadını almışsın uap
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHiç bişey illa bişey mi ima etmesi lazım
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİlişkim bitecekse bence yapma derim
1 yılYaşlar kaç ve mesleğin ne
09 Yorumla
Soran1 yıl23üm ben oda 24 18yaşında tanıştık
- 1 yıl
4 yıl nasıl dayandiniz anal yapmadan ve aynı iş yeri derken meslekler ne
Soran1 yılPazarlama satış departmanı
- 1 yıl
Fiziğin iyi mi peki zevk aldı mi senden boy kg n kaç yani
Soran1 yılAslında fiziğim pek güzel değil yine de zevk almış mıdır onu merak ediyorum bende
- 1 yıl
Nasıl ki fiziğin boy kg n kaç
Soran1 yıl165 70
- 1 yıl
Hmm dolgun mus sun gotun büyük güzel mi😅
- 1 yıl
Oral yaptın mi
Zevk alacaksan ver yoksa sal gitsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Basit
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılmüchever
00 Yorumla
1 yılDeğişmesini istediğin düşünceleri neler
00 Yorumla
1 yılUnutamıyorum ki 😢
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılunutamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNiya yapacaksın kiii
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılVerwceksen ver isine gelir
00 Yorumla
1 yılKız işte
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi