AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
İnternet ortamiysa yazarım ama normalde asla
Neden internet ortamında herkese yürüyosunki
Anonim olduğum için sadece söylüyorum karşılıklı oluncada devam ediyorum karşıdaki istemezse yoluma bakıyorum
Aynı kişiyle hep devam edermiydin kız tipsizse bile. diyelimki kız seni bırakmıyor napardın
Bilmiyorum o anki duruma bağlı bende bırakma huyu yok ama cirkinse bana göre onlarda en başta başlamam zaten
Hm tip önemli işte hani her kıza yürüyodun
şu an burada oluyor çünkü kimsenin tipini görmüyorum mesela onu demek istedim sadece buraya özel başka bir yerde yapmıyorum bunu
Ama bence tipini görsen bile nasıl olsa sanal diyipte yapabilirdin belki. belli olmaz
Aynen işte olabilir hani dedim ya duruma bağlı diye
Demekki sanaldan sev olmaz ben bunu anladım
Aynen öyle
Kokusunu sevmezsem, ağzı dişleri elleri özensizse asla olmam. Seçerim ince ince!!
Yüzü güzele mi yükseliyosunuz sadece
Yüzü demedim ki gerçekten bir bakımlımolmalı diyorum öncelik bu yani ağzı yüzü temiz olmalı ilgi çekmeli, elleri bakımsız, nefesi kokan birinin yanından geçmem diyorum çok çok güzel olsa da olmaz
Kız bakımlı olupta çirkin ve obezse yükselir miydin
Sen erkek misin bir kadın gibi yazmıyorsun! Çirkin obez diyorsun neden yükseleyim ona ben çekici yakışıklı bir adamım zaten yanımda duramaz!
He erkeğim hslfakdks şaka mısın sen bunları yazmamla alaka seviyesi hahah. Yakışıklı olup olmadığını da bırak biz söyleyelim. bi fotonu görelim bu kadar iyiysen.
Senin ispatın nerede? Ve ben seni neden ikna edeyim ki? Sen önce ispat et, herkese cevaplarına bakıyorum bir bağlantı kuruyorum.
Seni inandırmak zorunda değilim erkek olsam ne kız olsam ne değişecek ona göre mi yürüyecen bana
Yanlış anlaşıldım kusura bakma. Sorun değil inan ki ifade etmeye çalıştım kendimi. Özetle benim için bir kadını kadın yapan onun asaleti, aurasıdır. Kullandığı kokuyu, kıyafeti taşıması ve bakımıdır.
Önemli değil. güzel cevaptı
Teşekkürler. Yeryüzünde hep bir yolu olmalı anlaşmanın ve ben seninle diyaloğumda eksiğimi tamamlamaya çalıştım.
Olması gereken buydu
Kesinlikle; hem sana yürümeden iyi geceler demiş ve gitmiş olurum😃🥰
Sana da iyi geceler reis eyvallah
Hakan abi çok iyisin😃
Sağol şukufe bacım😊
😃❤️❤️😃❤️
Hadi uyu bacım
Bazı özellikler taşımalı ki o kıza bazı yüzeysel şeyleri yapmak zevk versin
Değecek zevkler için kıza fedakarlıklar bile yapmaya değer
Bazı şeyleri önüne gelenle yaşayan sıradan basit zevkler peşindedir
Oysa bazı şeyleri yaşamaya değecek şekilde yaşamak isteyen kıza göre yaşar
Bence çok ama çok özel bulduğum bazı fantazilerimi yaşamak için bazı özellikleri taşıyan bir kız olmalı ve böyle bir kız için uğruna fedakarlıklar yapılır yapardım
Keşke herkes senin gibi düşünce👏👏
*düşünse
Yaş olgunlaşınca değişen hayali kurulan zevk ve arzuları bilsen o zaman daha da etkilenirdin bence
Doğrudur
Cinsellik seks değil cinsellik tutku haz zevktir sevişmekten biraz bedende biraz akılda iz bırakmaktır bedeni sevişerek doyurmaktır arzuları yaşamak biraz özgür olmaktır
Cinsellik iz bırakmak gece yatağa girince akla gelmektir olmaması gereken biriyle yaşanacak bile olsa offff muhteşemdi yaşamaya değdi demek değil dedirtmektir
Cinsellik kendi zevkimizi düşünerek değil karşımızdakini mutlu etmeye çalışarak yapmaktır
Partnerler karşılarındakini mutlu etmeye odaklı olursa herkes mutlu olur
Ben yüzeysel bazı şeyleri kıza yapan olmayı yaparken o kızın zevk almasıyla bana da zevk alan biriyim
Okey
Cidden ihtiyaç duyulan hayali kurulan özellikle yüzeysel şeyleri kıza yapan olamaya dayalı ama imkansız kadar uzak zor şeylerim var
Ne edebiyat yaptın hsflakfjsk
Bu edebiyat değil hayaliyle yetinmek zorunda kalınan bazı şeyler
Haddimi aştımsa kusura bakma iyi akşamlar
Neden hayalle yetiniyosunki o zaman
Sıradan olmayan bazı şeyleri yaşamak için imkansız kadar zor olacak genç bir kız arzusu var
Yaptığım yorumu en baştan tekrar gözden geçirirsen belki kurduğum hayal ettiğim şeyleri az çok anlarsın
Dayı sizinki başka bişeyden kaynaklı andropoza girmişsin ondan bu istekler
Öyle değil arzu bir kızla sadece yüzeysel şeyler yaşamak ileri gitmek değil
Ya dayı seninki andropoz işte
Anlatmak zor açık yazmak gerekirse seks kolaylıkla bulunup yaşanan bir cinselliktir andropoz olayı farklı öyle bir sorunumda asla yok
Tamam dayı kasma bu kadar çokta önemseme soruyu. cevapla geç işte
Emin ol bir kaç gif ve fotoyla kurduğum en özel hayali yazsaydım işte o zaman anlardın konunun tam olarak ne olduğunu
Seni daha fazla rahatsız etmeyim
Bencede etme.
Ok
Okkk
Tek yürüdügüm kaldirim
😂😂🤣
Dogru degil mi xD
Haşfkskdka evett çok mantıklı
Sana saygiyla bakiyorum
Hslfkdjfsk
Evet çok istiyorum böyle prüzsüz bir cild ve dokunmayı
Boşalana kadar ondan sonra libido düşünce salıyorum
O an her kıza yükselebiliriz. Rahatladıktan sonra hala ilgilendigimiz kız varsa o özeldir işte
4 milyar erkek var hayvana bile yuruyenini biliyorken böyle bir soru sorman :) ironik
😂😂😂haklısın siz damacanaya bile hallenen tiplersiniz sormam hata
Siz diyince saldırganca oluyor. Psikolojik problemler ya da olusan olgulara bağlı buyuyen insan çok elzem sonculara sebep olabiliyor. Belirli bir olay zincirine bakarsan bazı olayların sebebi kadinlardir. O insanı yetiştiren anneler, hayatina giren diğer kadinlar örnekler arttırılabilir. Aynı oranda olmasa da buna benzeyen kadınlar da var
Aynen aldatsanız yine suç bizde😂😂komik şey seni
Ben öyle bir şey de demedim. Kişinin ahlakı kendinden sorumludur, keza sadece aldatan erkek olmuyor bu da saldırganca
Ama o anlama getirdin en saçma bişeyin bile sorumlusunu kadınlara yükledin kendinle çelişiyosun
Ben yaptım 😃 sebebi olabilir dedim.
He tamam haklısın
yürümem illa ki zevkime uygun davranırım
Tip önemli yani
ses fizik dedik ztn kadınlığnı sonuna kadar kullanması doyumsuz olması önemli benim için
Tip olmayıp sadece ses fizik yeterli mi 😂😂şaka gibi
fizik dedk ztn tutupta balinayla uğraşacak halim yok ama eğer ki gerçekten cilvesi bakışı fizik dışında herşeyini beğendiysem fiziğide leş değilse hoşuma gider çünkü gögüsden popodan bakışlardan sesten dudaklardan ve dilini iyi kullanıyorsa harika
😂😂. ben tip diyorum sen hâlâ fizik dedik diyosun. git yazdığını oku önce. bide madem sadece fizik önemli git asuman krause gibi kadınlarla çık.
100 tane şey saydım sen bu kadar niye takıdlın tipsiz misin
Tipsiz olsam tip önemli demezdim şaka gibisin 😂😂
e o zaman ne konustun o kadar yazacksan eğer gizliden cıkarım
Hsfljsdjaj yav yok ne yazcam be sana bi ton erkek var sana mı kaldım
o zaman kafa açma tipin varsa var napıyım demek ki diğerleri yok kendine güvensen konusmazsın bu kadar hadi çaw
😂😂yav he hee
Sanane konuşurum taş gibiyim ve konuşcam da sananeee
iyi konuş be sanki bir bana kaldın git başkalarıyla konuş
😂😂seni napim bee ben
beni rahat bıraksan yeter
Sen beni salmıyosun sus artık.
Hayır, kimseye o gözle bakmam , bakmadım
Vayy bee böyle erkek kaldı mı
Olsa ne değerimiz bilinmiyor
Değeriniz biliniyor da öyle erkekten çok az var bize de kötüleri denk geliyor.
İyileri tercih etmediğiniz için kötülere şans tanıyıp hata yapıyorsunuz sonuçta iyi olanlarda kötülerle karşılaşıyor ya da yalnız kalıyor hep
Tercih etmediğimiz için değil iyiler kızları takmadığı başka işlerle meşgul olduğu için bizlere denk gelmiyor
Gelir gerçekten çok istersen
Yok ya şu an uğraşamam sevgili işleriyle
Bir zamanı vardır senin içinde iyi insanlar çıkar karşına umarım 🙏
Amin inşallah seninde. Bu arada iyi bayramlarr
Hayırlısı olsun herkes için. Teşekkür ederim iyi bayramlar sizede
Sağolun.
Yok yürümem, onunda bir şerefi var
Hangi tip erkegi sorduğuna göre cevap degisir
her kız dğeil. seçiciyim ben de.
Hayır tabiki
Yüzü güzele mi yükseliyosunuz sadece
Vücudu güzel görünene
Vücudu güzel olup çirkin olan bi kıza yürür müydün
Hayır tabi
Ee o zaman tip ve fizik önemli yükselmeniz için
Evet aynen
Sen nasılsın
boş ver beni
Merak ettm
Napcan
Birşeyler yapacağım
Kalsın istemez
Sapık değilm
Olsun boşvet
Korkma bir şey olmaz
Ya git işine
Ok
nefes alabilmesi yeterli :D
Evet
Yürürum
Yürümem
Yürürüm geceden yürürüm senin için ooo oy bilirim sen asla dönmeyeceksin of of :)))
Ne anlatıyon sen
Şarkıla bu ne anlatması
Dinlemedim şarkıyı ondan sordum ne saçmalıyon diye
Cahil kalmışsın dinle cahil kalma
😂😂en büyük cahilliğim bu olsun.
O zaman çok cahil olmuş olursun :)))
Olsun be böyle mutluyum
Ok libidosu yüksek kız bye
😂😂libidosu yüksek sensin ben sadece soru sordum sende böyle bir soru cevapladığına göree bi düşün kiminki yüksek.
Şarkıla o şarkı Cevdet bağca bilmem hiç dinledin mi o sanatçıyı
Yok yokkk
O zaman bilmeden suçlama beni ayıp
Hsşfkskfka peki
Aferin
Hadi git uyu
Tamam
O kadar değil ya
Evet...
Hayır
Hayır
evet