Ben evdeyim, bakımsızım, saçlarımı bile koyamıyorum beyazlar çıktığı halde. Beni böyle sever sanıyordum. Benden çok daha güzel genç ve kariyerli bir kızla görüşüyor. Mesajları okudum; kız bununla cinsellik yaşamamış, istediğini vermeyerek taktik yapıyor muhtemelen. Dünya tatlısı bir kızımız var ve eşim ona çok düşkün, yine de beni bırakır mı o kızın aşkından?
Asla bırakmaz seni
Kız taktik yaparsa bırakabilir, kıza bağlı
Yakında boşanacak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bırakır. Bırakmasa bile aldatmaya devam eder
Beni bırakıp onunla evlenir mi yani? Kız Tuba Büyüküstün ayarında falan güzel. Ama sonuçta ona çocuk veren, ahlaklı olan benim. 10 yıllık karısıyım. Kızımız babasına aşık ve daha birinci sınıfa gidiyor.
@Siyahibirkadın ortalik yangin yeri
Bunlar istediği sürece engel olmaz ona yani bırakır. Çocuğuyla görüşmeye devam eder onunla bağını koparmaz. Dediğim gibi evlenmese bile aldatmaya devam edecektir buna emin ol
Hani erkekler hiçbir koşulda boşanmaz deniyordu. Ben aldatmasına da bir şey demiyorum beni bırakmasa yeter
Hangi kitapta yazıyor kız o? Seni aldatmasına nasıl göz yumup bırakmamasını istiyorsun ki onu anlamadım
Kendine bakmazsan olacağı o , ne bekliyordun? Az kendine bak sporunu yap. Erkeğini tut elinde namuslu olman hosuna gitmiş belliki o yüzden evlisiniz guvrnmis cocuk yapmis sana asik zaten ama kendini salma
@SalihC4n Peki o kız boşan benimle evlen derse evlenir mi? Kız abartı güzel biri ve kocamla yatmıyor.
Çocuk var yapmaz ama aldatabilir ilerde.
@SalihC4n kızımız büyüyünce peki? O zaman gider mi?
Bu kadar gitmesinden niye korkuyorsun? Daha once boyle bir sey mi oldu
Sen kendine ceki duzen ver ramazanda bitti yakinlas adama iki oynas demekki adamda yanliz
Ne kadar acı bir durum ya
Çok acı çekiyorum, insanlar da bana kızıyor bakımlı ol diye.
hayatım kocan için bakımlı olma kendin için bakımlı ol şimdi ilişkin konusunda yanlış bir şey söylemek istemiyorum sonuçta 6 yaşında bir kızın var ama aldatıyor seni bilmiyorum kısasa kısas mi yapmak lazım
Yani bırakırsa da sktrsn gitsin sen kızınla ilgilen bu düşünceyi sana vermemesi lazım
Kızım babasız mı büyüsün? 11-12 yaşında olsa hadi neyse. Daha 6 yaşında yavrum, babasına aşık bir çocuk.
Yani bu durumdada birsey diyememki ablacım ya göz yumucaksin ya da konuşacaksın
Ben göz yumarım zaten, yeterki boşanalım demesin. Bulduğu kız dünya güzeli maalesef, kafamı karıştıran da o
Yani inan gerçekten bu. Çok farklı bir durum ya tamam yer yer bizde libido tavan yapinca canım sacma yaziyoruz ediyoruzda inkar etmiyorumda yani bi rvlat var arada bu baya bı farklı bi düşünce bence
Güven bulduğu, huzur bulduğu, her gün kızını sevip vakit geçirdiği evi bırakmayacak bence de. Dua edin benim için.
Öyle biri varsa senin terk etmenin gerek
Aranızda cinsellik varsa korkma
Bırakma ihtimalini yüksek
Ama erkekler sevgilileri için karısını bırakmaz diyor herkes
Eğer kız yeşil ışık yakarsa bırakır. Bunu kim dedi ise yalan söylemiş
Kıza mı bağlı yani? Kız yüksek lisans mezunu falan zaten, ne yapsın benim çocuklu kocamı, bence istemez öyle bir şey.
Kocan ne iş yapiyor
Bakanlıkta uzman, ben de anasınıfı öğretmenliği mezunuyum ama uzun zamandır evdeyim, kızıma bakıyorum.
Geçmiş olsun. Ayrılık yakındır benden sana demesi
Boşasın pasaklıyı