Güncellemeler
1 yıl
Mesela ben beyaz tenli olsam bana yakışmazdı gibi geliyor ama erkekler beyaz tenli kadınlar güzel diye bir genelleme yaptığı için kendimi kötü hissedebiliyorum
18 yaşındayım ve benim yaş grubum bazı şeyleri abartıyor olabilir. Belki ben de onlar gibi abartmış olabilirim bu durumu
18 yaşındayım ve benim yaş grubum bazı şeyleri abartıyor olabilir. Belki ben de onlar gibi abartmış olabilirim bu durumu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Esmer istiyorum ben hoşuma gidiyor ama burada hiç yok denecek kadar azlar nedense ya
Esmer çok fazla var ya nasıl bulamıyorsun
Beyaz hep
Esmwr tene taparcasına bayılıyorum inan bana hiç bitmeyen bir sevda var eamwre karşı, keşke denk gelse diyorum hep ya inanilmaz şekilde, hatta hep diyorum eşim esmer olurs aonu çikolatam diye sevmek istiyorum diye. Ama her yerde beyaz var esmere denk gelemicem siye korkuyorum.
Yaşın kaç acaba senin?
Abim esmerim biçim biçim, ölürüm esmer için diye şarkı var bu ülkede. Esmer candır 🫶🫶🫶
sxjkwcwjf güzel avutma şekli :)
Esmer ten, simsiyah düz uzun saç, kahverengi iri gözler, iri kemik, uzun boy öf öf öf 👏👏👏
Saçlar kıvırcık ama uzun. Gözler çekik. Boyum uzun
Elendim heralde her türlü 😅
😅😅😅
Aslinda esmer tenli kızlar daha güzel oluyor ama bu erkek milletini anlamak zor işte tuhaf canlılar
Beyaz ten severiz fazlasıyla ama esmerinde tadı bir başka
özel olarak esmek de isteyen var beyaz tenli de isteyen var
Ülkede az olduğu için kıymetli mesela rus kadınları ülkemizde çok beğenilir ama orada çok sıradan neden çünkü herkes öyle
Kötü hissedecek ne var tras meselesi bende esmer severim
ben seviyorum şahsen meme uclarının koyu olmasında bayılıyorum gözleride daha belirgin oluyor
Beyaz temizliği ve diriligi cagristirit
Daha kışkırtıcı ve sexsi okuyor
Esmer isteyen erkekte çıkacaktır. Sabırlı ol
Yakışıyor diye sadece
Yaş kaç
18
Bazıları fizik ve yüz olarak esmer daha çekici.. sen hangi kategoride olduğunu bilemezsin
Esmerin tadı daha güzel 😍
Fizik yapısı ten renginden daha önemli olur ama
Bazı konularda sen olağanüstü bir kızsın
Takma çok
Esmer güzel ama beyaz ten daha iyi
Seni de isteriz
Tanışmak isterim
Hissetme onun tadı da başka
Bakiresin de degilmi
Güzel misin?