Cinsel Yaşam Bisiklet koltuğuna oturunca tahrik olmam normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bisikletin koltuk kısmına oturduğumda aşırı tahrik oluyorum ve bastırmaya sürtünmeye başlıyorum bunu yaşayan sadece ben miyim? Bisiklet koltuğuna oturunca tahrik olmam normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
gabimaru4521 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Bisikletin selenin uç kısmı seni uyarıyor olabilir 😏🤌🏻 0 2 Yorumla Soran 1 yıl O yüzden sanırım Yorumla gabimaru4521 1 yıl Ulaşırsan daha fazla şeyler söyleyebilirim sana 😊😏 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Recaizade Mahmut Ekrem bu soruyu görse Araba Sevdası değil bisiklet sevdasını yazardı 0 0 Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Yani normal olabilir o bölgenin okşanması seviliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yuh o kadar da değildir. Koltuğun başlığı deliğe mi denk geliyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Uç kısmı var ya orası tahrik ediyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Deliğe teması yüzünden olabilir. Bu yüzden böyle hissetmen de normal. Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı. Onun öyle bir özelliği var evet, normal😂 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İyi yalnız değilim Yorumla
tturany Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 89% 1 yıl Çok normal. Hatta boşaltır bile valla 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Boşalttı valla Yorumla tturany 1 yıl Çok normal Yorumla
deliriyorummmmm Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Selenin ucu sivri ya o yüzden ıslstıyor seni 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yani sürtünerek 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sulu çok iyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Normalde nasılsın peki istekli misin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ehh normal seviyede Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Peki bisiklet yerine ben olsam nasıl hissederdin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bisikletin selenin uç kısmı seni uyarıyor olabilir 😏🤌🏻
O yüzden sanırım
Ulaşırsan daha fazla şeyler söyleyebilirim sana 😊😏
Recaizade Mahmut Ekrem bu soruyu görse Araba Sevdası değil bisiklet sevdasını yazardı
Yani normal olabilir o bölgenin okşanması seviliyor
Yuh o kadar da değildir. Koltuğun başlığı deliğe mi denk geliyor
Uç kısmı var ya orası tahrik ediyor
Deliğe teması yüzünden olabilir. Bu yüzden böyle hissetmen de normal.
Bazen bisiklet olmak ister... Aman aman, sen yorarsın hahaha
benimkine otursan neler olur bilmiyorum kalın epey cokta sert
Onun öyle bir özelliği var evet, normal😂
İyi yalnız değilim
Çok normal. Hatta boşaltır bile valla
Boşalttı valla
Çok normal
sen bide bana sürtünsen ohooo
Selenin ucu sivri ya o yüzden ıslstıyor seni
Ulan bisiklet koltuğu bile benden daha şanslı
tahriş olmuyor mu hiç
Bisiklet sevdası