Sevgili ve çekici bulduğunuz bir kadın nasıl giyinmeli? Dışarıya çıktığınızda nasıl giyinen kadınlar erkekleri etkiler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
1 yılYanımda güçlü ve özgüvenli bir kadın görmek isterim Günlük hayatta şık ve rahat mesela kot ve blazer kombini hoşuma gider Özel davetlerde ise zarif ama iddialı bir elbise onun kendine güvenini yansıtır Asıl önemli olan ne giydiği değil nasıl taşıdığıdır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yıl
Merhaba :) Şimdi farklı gelecek bu konu sana belki, ama benim bir görüşüm var ve bu konu toplumda çoğu kişinin garipseyeceği bir konu.
Hayatımdaki kişiye Açık ilişki yaşamasına müsaade edebilecek birisiyim. Evet ciddiyim bu konuda çok.
Bunu istememin sebebi var ve çok ayrıntılı zaten, anlatsam eminim sen de anlarsın beni ve normal görürsün bunu ama tabi ilk etapta uzun uzun yazamam...
Ve üstelik sevdiğim kişi bunu yaşarken ben asla başka birisiyle olmak istemeyeceğim, benim haberim dahilinde yaşayacak ilişkisini de elbette.
Çok daha detayi var ama bunu mutlaka seninle konuşmam gerekiyor, toplumun nabzını merak ediyorum, bana yqzqr mısın rica etsem?00 Yorumla
Edep ve ahlak çerçevesinde bir bayanı zarif ve asil gösteren her giyim tarzı olabilir.
Daracık giyinip tüm vücut hatlarını belli eden veya karnını ya da orasını burasını açıp gezenler o kadar basit görünüyorlar ki...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
1 yılKıyafet değil de önce kafa dengi olmalı uyum olmalı ve birlikte eğlenebilmem lazım. Yoksa sokakta caddede her mini veya tayt giyen kızı arzulayacak değilim. Önce anlaşabilmek önemli.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Özgüvenli olmak en önemlisi. İstersen en güzel kıyafetleri giy en güzel kombinini yap taşıyamıyorsan beğenilmezsin. Vücudunu duruşunu kontrol etmeli patates çuvalı gibi gezmemelisin güzelim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yıldar kıyafetler tayt vs mini etek veya şort pileli etek topuklu ayakkabı siyah ince çorapla yapılan kombinler vs
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSiyah diz ustu etek ustune gomlek vrya buluj siyah kilotlu çorap ve topuklu terlik sandalet.
Veya diz hizasi siyah bi elbise siyah kilot corap ve topuklu trlik.00 YorumlaHer kadını beğeniyorum seçmem yeterki kadın olsun
00 YorumlaBaşbaşa özel doşarı sıradan giyincek iç giyimi özel olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEdebiyle giyinen her kadın beni etkiler diğerleri ise günaha girmemek için bakmam 😊
00 Yorumla
1 yılFlört için se ne kadar açık okadar zevki ciddi ise ne kadar kapalı okadar iyi
017 Yorumla
Soran1 yılFlörtler ciddi düşünmez mi
- 1 yıl
Yani şimdi ben senle çıkıyorsam ciddi değil sem açık giyinmiş olsan beni tahrik edersin bu da bmm hoşuma gider hatta yatakta profesyonel davran mani isterim ama ciddi bakıyorum sana hiç Bi yerin görünsün istemem kimseyle konuşma derim cahil olmanı isterm
Soran1 yılGelecek planları kurduğun biri neden cahil olmalı ki
- 1 yıl
O konuda cahil değil cinsellik konusunda yani kimseyle yapmamış olsun ben öğreteyim ona
Soran1 yılBaşta yanlış anladım şimdi anladım
- 1 yıl
Senin sevgilin var mı
Soran1 yılYok aylar önce ayrılmıştık
- 1 yıl
Özel değil se sebebi neydi çünkü konuştuğum dan anlıyorum ki aklı başında Bi kızsın
Soran1 yılAnlaşamadığımız için ayrılmıştık
- 1 yıl
şu an hiç konuşmuyor musunuz
Soran1 yılAyrıldığım kişiyle neden konuşayım ki? Konuşmak isteseydik ayrılmazdık
- 1 yıl
Yok belki barışma olabilir yani hani hafif sürtüşme ler olur da yine barışır sin ya ama sizin ki tamamen bitmiş sanırım
Soran1 yılEvet tamamen bitti
- 1 yıl
şu an hayatına birini almak istemiyor sun galiba
Soran1 yılİsterim ama daha düzgün kişi karşıma çıkmalı
- 1 yıl
Aradığın özelik ler ne mesela ne olması lazım
- 1 yıl
?
- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
1 yılMini etek ve tayta bayılırım
00 Yorumla Yerine göre giyinmeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılDar ve mini dekolte tayt
00 Yorumla
1 yılKadına bağlı mesela kilosuna göre boyuna göre gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGiyimle bir alakası yok
02 Yorumla
Soran1 yılErkekler giyime bakmaz mı
Cevap sahibi1 yılKarpuzun içini bilmedikten sonra dışı müthiş olsa nolur
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Güzel giyinmesi önemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Tayt krop 😂😂
01 Yorumla
Soran1 yılÇok basit kadınmış gibi olmaz mı
Çok açık vermeyen
00 Yorumla
1 yılŞık.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılTatli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Vücudu gösteren
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇekici olmali bakimli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMaskülen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 723 cevap paylaştı. Fizik daha önemli
00 Yorumla
1 yılKadınsı
00 Yorumla
1 yılDekolte
00 Yorumla