21 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı ciddi evliliğe gidebilicek bi ilişki istiyorum kimseyle gönül eğlendirmek istemiyorum flörtlerim genelde ya cinsellik konusunu açtığı için bitiyor ya öfkesine sahip çıkamayan ya da her şeyi aceleye getirmeye çalışan insanlara denk geliyorum bu gidişle hiç evlenemezmişim gibi geliyor çünkü birşeyleri görmezden gelebilecek çizgilerinin aşılmasına izin verebilecek biri değilim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cevabını vereyim, 27 altı sadece sevişip zamanı gelince başkasını istiyor, 27 üstü olup evlenecek durumu olmayanlar bunalımda, onun dışındakiler ciddi düşünebilir ama o zaman da yaş farkı var diyeceksin. O yüzden sanırım sen de 27-28 olana kadar ciddi bir ilişkin olmayacak
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin bile kaç tane flortün olmuş normal bir kızı düşün bir de erkekler neden coinflip atsın Cinsellik için evliliği kimse beklemez orayı geçte Kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğren o zaman bunları dert etmeyeceksin
02 Yorumla
Soran1 yılZaten kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum hem okuyorum hem çalışıyorum konu o mu ya ikisi çok farklı şeyler
Cevap sahibi1 yılYok daha durmuyorsun okulun bile bitmemiş Güçlü kadın olursan çıtan yükselir it kopukla işin olmaz Anlamayacak bir şey yok gayet mantıklı bunun toplumda örneği bol biraz gözlem yap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
1 yılBen 30 yaşında biriyim ve hayatım boyunca Bi kadını üzerim korkusuyla kimseyle sevgili olmadim.
Kalpler Allahın emaneti güzel kalpli kadın var mı ki00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKapalı ve mesleği kariyeri olmayan ya da kilolu birisi misin?
09 Yorumla
Soran1 yılHayır gayet beğenilen biriyim çalıştığım yerde beni görüp sırf benimle konuşmak için sosyal medya açıp adımla hesabımı bulup yazan bile oldu
Soran1 yılBazı kriterlerim var ve çoğu erkek benimle takılmak için bana yaklaşıyor
Cevap sahibi1 yılYqzqr mısın bana rica etsem?
Soran1 yılAç kendini
Cevap sahibi1 yılAfedersin açtım şimdi
Cevap sahibi1 yılorada mısın?
Soran1 yılPardon yazdım
Soran1 yılBildirim gelmedi de
Cevap sahibi1 yılBen de yazdım ama yine bildirim gelmedi galiba :)
1 yılEvlenme evde kal boş ver
00 YorumlaCiddi ilişki görücü usulünde kaldı.
00 YorumlaBende öyle birini arıyorum ama yokk
00 YorumlaErken daha kuçuksun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 631 cevap paylaştı.
1 yılBen de oyleyim hangi sehirdesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılyarımşar yarımşar
00 YorumlaOlur ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği