Cinsel Yaşam Özel bölgem pembe değil, bu yüzden seks yapmaya utanıyorum. Ne yapabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 napmalıyım Güncellemeler1 yıl ve güzel değil bu yüzden Güncellemeler1 yıl karanlıkta yapsam olur mu kimse açıp bakmaz demi Özel bölgem pembe değil, bu yüzden seks yapmaya utanıyorum. Ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Sen niye utaniyorsun ki bakimliysan boş ver.. Seni isteyen zaten orana takilmaz seni seven zaten orana takilmaz..Orana tek takılan kişiler aşırı videoları izleyip oradailer gibi isteyenlerdir 0 0 Yorumla
Bionikk Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 36% 1 yıl Bütün kızların ki pembe değil utanılacak bir şey yok ki bundan şekil bozukluğunada takılmayın bence 0 2 Yorumla Soran 1 yıl sen gördünmü daha önce nasıldı güzellermi diğerlerinin Yorumla Bionikk 1 yıl Yani değişik değişik gördüm ama önemli olan şekil ve rengi değil ki karşıya verdiğiniz haz önemli Yorumla
Eivie Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kafana takma, seni bundan dolayı yargılamayan birileriyle ol 0 0 Yorumla
AhmetMert89 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Hiç mi yapmadın yoksa bu durumla ilgili olumsuz bişey yaşadın ve artık yapmama kararımı aldın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl hiç yapmadım işte Yorumla AhmetMert89 1 yıl Bu iyi Yorumla
masumxx Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl İlla pempe olcak diye bir şey pempe olmayaığ güzel olanda vsr görmek lazım 1 0 Yorumla
eross19 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Nasıl katalog var gösterir misin 0 4 Yorumla Soran 1 yıl bilmiyorum sen göster katalogu Yorumla eross19 1 yıl Gel gör Yorumla Soran 1 yıl att Yorumla eross19 1 yıl Baksana Yorumla
KotuAdamxx Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 817 cevap paylaştı. hiçbirininkinin rengine dikkat etmedim :D 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Pembe şart değil bu kadar renk takmayın 0 0 Yorumla
The_metehan Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Onu dert etmiycek birini bul 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Utanma ben jer renk severim 0 0 Yorumla
Sinan2020 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Utanacak bir şey yok en sevdiğim 0 0 Yorumla
Chihuahuan Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 657 cevap paylaştı. Pembe olmasın zaten farklılıklar zevk veriri 0 0 Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Pempeltici. kullan 0 0 Yorumla
Haybenonun Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Hiç takma be o kadar detaycı değiliz biz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hafif karami cokmu karami 0 2 Yorumla Soran 1 yıl hafif Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bakiremisn Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ne alaka ya saçmalama 0 3 Yorumla Soran 1 yıl ya of senin eşinin ki nasıl Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bekarım lan ben haksldld Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gelsene ni dm Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Maalesef kararıyor, hele bir de esmersen 😒 0 1 Yorumla Soran 1 yıl seninki güzelmi ya şeklii Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl seks mi yapıyorusn. Ve kimle yapıyorsun. 0 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya niye bu ksdwr takıntılısın Yorumla Soran 1 yıl hiç yapmadım utanıyorum göstermeye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yapma zaten neden yapmak istiyorsun. Yapacaksan eşinle yap başkasıyla yapma. Kaç yaşındasın Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Ten rengine göre çok koyu mu? 0 0 Yorumla
eneskargn_ Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Ne renk 0 20 Yorumla eneskargn_ 1 yıl Güncelleme yapma yanıt ver Yorumla eneskargn_ 1 yıl Bakar , bakmadan tadı olmaz Yorumla Soran 1 yıl biraz garip bazı yerleri pembe bazı yerleri koyu napcam normal durunca belli olmuyo oral yaparken görebilirse Yorumla eneskargn_ 1 yıl İçi pembe dışı yani dudak kısmı koyu demi Yorumla eneskargn_ 1 yıl Vampir emer gibi yalamazsa görmez Yorumla Soran 1 yıl içinii görmesi istemiiyorumm koyu orası birazcık Yorumla eneskargn_ 1 yıl O nasıl bir a*m , at bakalim bi shshshsb Yorumla Soran 1 yıl içi pembe Yorumla eneskargn_ 1 yıl Dışı? Yorumla Soran 1 yıl sağ koyu solu pembe Yorumla eneskargn_ 1 yıl Gözümde canlanmadi Yorumla eneskargn_ 1 yıl Özel mesajdan at hızlı resimden Yorumla Soran 1 yıl sen gördünmü geçrekte atmam Yorumla eneskargn_ 1 yıl Ben gördüm olm. Sen atsan da olur atmasanda ben sadece gözümde canladiramadigim için dedim Yorumla Soran 1 yıl ya of amımdan dan utanıyorum şekli kötğ diye Yorumla eneskargn_ 1 yıl Shdnsjdn Sen at bakalim bi Yorumla Soran 1 yıl ya ben utanıyorum diyorum nasıl atıyımya salk mısın Yorumla eneskargn_ 1 yıl Utanacak bişey yok aq Yorumla eneskargn_ 1 yıl Sanki bilmedigimiz görmediğimiz şey Yorumla eneskargn_ 1 yıl Sorarken utanmiyon hem Yorumla
MuratBey262626 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 876 cevap paylaştı. Siyahmı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Güzel değil derken? 1 2 Yorumla Soran 1 yıl öyle internetteki gibi pembe değil işte şekli rengi o yüzden nasıl yapacağım bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şeklini bilemem de rengini açabilirsin Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. bısse olmaz 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Pudra dök. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Sen niye utaniyorsun ki bakimliysan boş ver.. Seni isteyen zaten orana takilmaz seni seven zaten orana takilmaz..
Orana tek takılan kişiler aşırı videoları izleyip oradailer gibi isteyenlerdir
Bütün kızların ki pembe değil utanılacak bir şey yok ki bundan şekil bozukluğunada takılmayın bence
sen gördünmü daha önce nasıldı güzellermi diğerlerinin
Yani değişik değişik gördüm ama önemli olan şekil ve rengi değil ki karşıya verdiğiniz haz önemli
Kafana takma, seni bundan dolayı yargılamayan birileriyle ol
Hiç mi yapmadın yoksa bu durumla ilgili olumsuz bişey yaşadın ve artık yapmama kararımı aldın
hiç yapmadım işte
Bu iyi
İlla pempe olcak diye bir şey pempe olmayaığ güzel olanda vsr görmek lazım
dert etme vuran çok renge bakmaz
Nasıl katalog var gösterir misin
bilmiyorum sen göster katalogu
Gel gör
att
Baksana
hiçbirininkinin rengine dikkat etmedim :D
Pembe şart değil bu kadar renk takmayın
Onu dert etmiycek birini bul
Utanma ben jer renk severim
Saçmalama erkek ilgilenmez o tür seylerle
Utanacak bir şey yok en sevdiğim
Pembe olmasın zaten farklılıklar zevk veriri
Pempeltici. kullan
Hiç takma be o kadar detaycı değiliz biz
Hafif karami cokmu karami
hafif
Bakiremisn
Ne alaka ya saçmalama
ya of senin eşinin ki nasıl
Bekarım lan ben haksldld
Gelsene ni dm
Maalesef kararıyor, hele bir de esmersen 😒
seninki güzelmi ya şeklii
seks mi yapıyorusn. Ve kimle yapıyorsun.
Ya niye bu ksdwr takıntılısın
hiç yapmadım utanıyorum göstermeye
Yapma zaten neden yapmak istiyorsun. Yapacaksan eşinle yap başkasıyla yapma. Kaç yaşındasın
Ten rengine göre çok koyu mu?
Ne renk
Güncelleme yapma yanıt ver
Bakar , bakmadan tadı olmaz
biraz garip bazı yerleri pembe bazı yerleri koyu napcam normal durunca belli olmuyo oral yaparken görebilirse
İçi pembe dışı yani dudak kısmı koyu demi
Vampir emer gibi yalamazsa görmez
içinii görmesi istemiiyorumm koyu orası birazcık
O nasıl bir a*m , at bakalim bi shshshsb
içi pembe
Dışı?
sağ koyu solu pembe
Gözümde canlanmadi
Özel mesajdan at hızlı resimden
sen gördünmü geçrekte atmam
Ben gördüm olm. Sen atsan da olur atmasanda ben sadece gözümde canladiramadigim için dedim
ya of amımdan dan utanıyorum şekli kötğ diye
Shdnsjdn Sen at bakalim bi
ya ben utanıyorum diyorum nasıl atıyımya salk mısın
Utanacak bişey yok aq
Sanki bilmedigimiz görmediğimiz şey
Sorarken utanmiyon hem
Siyahmı
ne renk
Foto at
Güzel değil derken?
öyle internetteki gibi pembe değil işte şekli rengi o yüzden nasıl yapacağım bilmiyorum
Şeklini bilemem de rengini açabilirsin
bısse olmaz
Pudra dök.
Seks yap
Kara mı
Utanmalısın