Düşündüm ama pek aklıma gelmedi bir kaç tane sayabilirim. topuklu ayakkabı olabilir sekste de kullanılıyor. sonra ruj olabilir mesela çekici görünüyor bence. sonra duş almak olabilir partnerle birlikte. öpüşmek olabilir güzel kokan parfümler olabilir. şimdilik aklıma bunlar geldi ama önemli olan zaten sekste duyguların olmasıdır. duygu varsa zaten insan sevdiğine hemen yükselir bende sevdiğim kadına hemen yükselirdim ama sürekli seks düşünmezdim sanırım. keyifli günler ✨🥂🤟
Bazı şeyler doğrudan seksi olmasa da zihinde o çağrışımı yapıyor. Mesela dudaklarını yavaşça ıslatan biri, birinin parmaklarıyla oynayışı ya da dalgın dalgın bir kalemi dudağına götürmesi… Bir de bazı kelimeler var, aslında masum ama yanlış yerde duyulunca başka anlamlar yükleniyor. Çikolatanın erimesi, bir şeyin akışkan olması gibi. Tamamen zihnin oyunları ama sonuçta akla ilk gelen şey de bu oluyor.
Taam taam sen onu şaapma bak kapa gözünü kaslı maslı parfüm kokusu metreden alınan hafif yakası ve saçı dağılmış bir erkek hayal et derin nefes al 3 2 1 hdhdh