Cinsel Yaşam Bakireyim yaparsam acır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Acırsa çok mu acır? Güncellemeler10 ay Acımadı ya Bakireyim yaparsam acır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Mel912 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yaparsan acımaz. Ama sonra çok ağlatsın yaptığın için. 2 5 Yorumla mehmet1089 1 yıl Tebrik ederim Yorumla Mel912 1 yıl @mehmet1089 ne konuda? Yorumla mehmet1089 1 yıl Yorum konusunda Yorumla Mel912 1 yıl @mehmet1089 birileri gerçekleri demeli. Kızlı erkekli iki tayfa var iyidir hoştur diyen ben onlardan olamam Yorumla mehmet1089 1 yıl Anladım ama doğru olan bu zaten Yorumla
21yaşındabirkız Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Acımıyor ben normale göre biraz daha erken yaşta yapmama rağmen fazla acımadı ve alışınca hiç acımıyor 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok canım zevk ile acı bir arada zevk tavan olur 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Acımaz yahu ne acıması var mı böyle bir isteğin 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Arkadan yapmazsan çok acımaz herkes yapıyor sonuçta 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl evet kökleme yapıyoruz sonuçta acıyacak ister istemez az ya da çok.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Acırsa senin pıttıgına kıyamaz sitemizin erkekleri 0 13 Yorumla Sadecebiri080 1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Sadecebiri080 🤪 Yorumla Sadecebiri080 1 yıl Yaşan yok güzel espiriydi gerçekten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Sadecebiri080 😘😘😘😘 Yorumla Sadecebiri080 1 yıl 😘😘😘😘😘 ben daha çok Yorumla Sadecebiri080 1 yıl İstermisin her yerinden öpülmek ve yalanmak😘👅😘👅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Sadecebiri080 kaşınma Yorumla Sadecebiri080 1 yıl Sırtım kaşınıyor çok😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Sadecebiri080 ablanım ben senin Yorumla Sadecebiri080 1 yıl Yaşım 23 profilde yanlış yazdım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Sadecebiri080 he he sabahları 20 akşam 30 gece 23 Yorumla Sadecebiri080 1 yıl Valla ya inanmazsan inanma napim Yorumla Sadecebiri080 1 yıl Neyse iyi geceler sana Yorumla
sertepbiliner Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Gel abimin üstüne otur bakalım ne hala yapacaksın neler neler yaparsınız lan siz neler neler yaparsınız siz ya 0 0 Yorumla
QuantumIst Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl İşini iyi bilen biriyse hiç hissetmezsin bile canım :) 0 0 Yorumla
damloşşşş Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Denildiği kadar değil, kendini sıkıp kasma 3 0 Yorumla
KerpetenRamiz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 533 cevap paylaştı. Evlenmeden yapma sakın sonra çok pişman olursun 0 1 Yorumla KerpetenRamiz 10 ay Ne yaptın giz bune acele :)) Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İşini bilen adam acıtmaz 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yemek yaparsan acımaz 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. erbabı yaparsa yorgan bile titremesss 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl mastürbasyon yetmiyor mu? 0 1 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Demek ki iyi ıslanmışsın. Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Acır 0 0 Yorumla
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben yaparsam acir 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. kıyamam :) 0 1 Yorumla sedomania2 10 ay iyi bari ;) Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Acısa da öldürmez 0 0 Yorumla
mersnliAŞK Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı. Acımaz dikkat et 0 0 Yorumla
mechlbestekar Takip Et Bilge Yaş: 26 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Deneyelm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Yaparsan acımaz. Ama sonra çok ağlatsın yaptığın için.
Tebrik ederim
@mehmet1089 ne konuda?
Yorum konusunda
@mehmet1089 birileri gerçekleri demeli. Kızlı erkekli iki tayfa var iyidir hoştur diyen ben onlardan olamam
Anladım ama doğru olan bu zaten
Acımıyor ben normale göre biraz daha erken yaşta yapmama rağmen fazla acımadı ve alışınca hiç acımıyor
Yok canım zevk ile acı bir arada zevk tavan olur
Acımaz yahu ne acıması var mı böyle bir isteğin
Arkadan yapmazsan çok acımaz herkes yapıyor sonuçta
Profesyonel birisiyle yapmalısın, bana yazar misin?
evet kökleme yapıyoruz sonuçta acıyacak ister istemez az ya da çok..
Acırsa senin pıttıgına kıyamaz sitemizin erkekleri
😂😂
@Sadecebiri080 🤪
Yaşan yok güzel espiriydi gerçekten
@Sadecebiri080 😘😘😘😘
😘😘😘😘😘 ben daha çok
İstermisin her yerinden öpülmek ve yalanmak😘👅😘👅
@Sadecebiri080 kaşınma
Sırtım kaşınıyor çok😂
@Sadecebiri080 ablanım ben senin
Yaşım 23 profilde yanlış yazdım
@Sadecebiri080 he he sabahları 20 akşam 30 gece 23
Valla ya inanmazsan inanma napim
Neyse iyi geceler sana
Gel abimin üstüne otur bakalım ne hala yapacaksın neler neler yaparsınız lan siz neler neler yaparsınız siz ya
İşini iyi bilen biriyse hiç hissetmezsin bile canım :)
Denildiği kadar değil, kendini sıkıp kasma
Evlenmeden yapma sakın sonra çok pişman olursun
Ne yaptın giz bune acele :))
Çok acır etme çılgın bakire
İşini bilen adam acıtmaz
Yemek yaparsan acımaz
erbabı yaparsa yorgan bile titremesss
Acıyı senin bazı şeylerle alacağın zevkler örter
Acımaz diyecem inanmazsın
mastürbasyon yetmiyor mu?
Demek ki iyi ıslanmışsın.
Acır