Bir kadın neden aldatırken pişman hisseder? Yani konuşurken felan hiç sıkıntı yok taki yatağa geçince cinsellik başlayınca bir pişmanlık gibi bir his suçluluk gibi bir his geliyor. Neden böyle hisseder bir kadın?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yıl
Merhaba,,
Şimdi farklı gelecek bu konu sana belki, ama benim bir görüşüm var ve bu konu toplumda çoğu kişinin garipseyeceği bir konu.
Hayatımdaki kişiye Açık ilişki yaşamasına müsaade edebilecek birisiyim. Evet ciddiyim bu konuda çok.
Bunu istememin sebebi var ve çok ayrıntılı zaten, anlatsam eminim sen de anlarsın beni ve normal görürsün bunu ama tabi ilk etapta uzun uzun yazamam.
Ve üstelik sevdiğim kişi bunu yaşarken ben asla başka birisiyle olmak istemeyeceğim, benim haberim dahilinde yaşayacak ilişkisini de elbette.
Çok daha detayi var ama bunu mutlaka seninle konuşmam gerekiyor, toplumun nabzını merak ediyorum, bana yqzqr mısın rica etsem?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İnançları , ve etik kuralları toplum bilinci yönünden. Hee diyeceksin konuşmada niye olmuyor, çünkü konuşmak adı üstünde sanal bir durum ama cinsellik gerçek yaşanıyor artık beden olarak bir başkasının oluyorsun
00 Yorumla
1 yılKaraktersiz olduğunu tam o zaman fark ediyor işte o yüzden yatakta istediğini bulamadığı zaman ve hayatındaki kişinin ona yatakta verdiği değeri hissettiği zaman gerçek seven hoyratça davranmaz yatakta 😅😅
00 Yorumla
1 yılAldatirken pişman hissetmesinin nedeni bence, kişinin genel anlamda hem yatak hem yatak dışındaki kötü performansındandır. Başka bir şey olmaz.
04 Yorumla
Soran1 yılYo ikiside çok iyi
- 1 yıl
Pişmanlık hissi değildir o bence, ikisi de çok iyiyse vücut bence tepkime veriyor. bu konuda daha pişman olan bir kadın görmedim duymadım 🤷 istersen detaylı da yazarım
Soran1 yılOlur
- 1 yıl
Bunu birkaç yolla açıklamak istiyorum tamamen kişisel görüştür bu
1- yol geride kalan kocaya acıma hissi
2- yol kadın aldattığı kişi bir gelecek görememesi
3-yol psikolojin baya bozulmuştur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılPişman hissetmez yrk yemeyi bekler pişman olan aldatmaz zaten
02 Yorumla
Soran1 yılTerbiyeli konuş
Cevap sahibi1 yılÖyle değil mi yalan mı osman
1 yılOna ihanet ettiğini düşünür
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. kadın olan sensin sana sormak lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 684 cevap paylaştı. İhanet olduğu için olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
1 yılNormal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe zamandandır boylesin
09 Yorumla
Soran1 yılBazen oluyor
Cevap sahibi1 yılBendede oluyor maalesef ne zamandır birliktesiniz
Soran1 yıl5-6 ay
Cevap sahibi1 yılKomşumu
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılVaktin varsa seni dinlemek isterim
Soran1 yılOlur
Cevap sahibi1 yılÇıktım
Soran1 yılAttım
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılErkeklerde bu yok
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım