Kalabalık bir yerden geçiyorum ve dikkat ettiğim hep şu, erkeklerin sakalları azalmıs yüzleri kadın yüzü gibi olmaya baslamıs erkeksilik gitmiş sesleri incelemiş.
Tüyleri azalmıs saclarını uzatmaya tırnak uzatmaya baslamıslar.
Durum vahim
Kalabalık bir yerden geçiyorum ve dikkat ettiğim hep şu, erkeklerin sakalları azalmıs yüzleri kadın yüzü gibi olmaya baslamıs erkeksilik gitmiş sesleri incelemiş.
Tüyleri azalmıs saclarını uzatmaya tırnak uzatmaya baslamıslar.
Durum vahim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ahir zaman, kıyamet alameti bacımsu 🧌
Sorma ya bu devirden kaçıp ısınlanmak istiyorum artık bu nedir
Kızlarda suç. Böyle tipleri bi taraflarını kaldırıyorlar
Kaşlarını tamamen aldırıp kalemle kaş çizen kadınlar sakalını kesenlerin erkekliğine laf eder olmuş. Allah sana akıl fikir versin
Kadın olduğu için olabilir mi kadın kendi bedenine odaklıdır. Erkeğin asırı bakımlısı gay'lik alametidir:) çünkü ilk bakımla başlar
Bir lokma ekmeğe sürülecek akıl yok sende
Ahahhaha zoruna gidenler çok belli oluyor ya az ötede havla
Zoruma gidecek bir şey yok. Başta sana acımıştım ama şimdi ne halin varsa gör diyorum
O kadar belli ki kendin de böyle olduğun için zoruna gitti
Ama görüşlerini saygılı bir biçimde ifade edebilirsin.
Sen saygıyı bozarsak baskası da bozar ;)
Gay değilim o yüzden dikkate almıyorum seni
Kızların egosundan bunalan erkekler, çareyi kendi hemcinslerinde buldu 😅
Önceden erkekler vardı yürüyünce yer titretirdi şimdi bakıyprum da kabullenmeye baslamıs herkes
Sakalsız olmak gay lik mi kılsız olmakta bakimliliktir
Burnundan kıl aldırmayan egolu kızlar yüzündendir muhtemelen 😄
Ne alaka sizin erkekliğiniz kadınla mı değişiyor
Öyle kızlara prim verip g. otlerini kaldıracaklarına gitsinler bir birini becersinler daha iyi 👍
Yuksrı daki bir kızdan anladım ne demek istediğinizı kadınlar erkeksi özellikleri değiştirme derdinde
Ama siz özünğzden kopmayın kadınlara bakıp şekil alırsanız karakter kalmaz ya da insanlara bakarak
pislik pasaklılık erkeksi değil
yok artıkk sen iyi değilsin bakımlı görünce tetikleniyorsan kendi pespayeliğine yor
tipi kaymış erkekler sana hak verir
asıl sen iyi misin sesi bile incecik kadın sesi gibi çıkan gençler var.
Memeleri belirginleşmiş
Bir makyaj yapsa kimse anlamaz
İğrenç geliyo bana
Tüm bunlar dişil özellikler sizin dişiliğiniz azalmıs ki tuhaf gelmiyor size gayet bakımlı bir kadınım ve ksdın enerjisinden de anlarım
höt höt konuşmasındansa kibar tatlı dilli erkekler candır. senin ezilme fantezin beni ilgilendirmiyor. meme belirginleşmesi de kilolu erkeklerde olur gay olmakla alakası ne gözünü dünyaya bugün mü açtın?
Sakal erkeliğin getirdiği bir özelliktir kadında çıkmaya baslaması erkek hormonlarının artması iken erkekte azalmaya başlamasında , kadın hormonların artması demektir.
Biraz bilim ve tıp bilen birisi anlar güzelim
akdeniz ikliminde kadınlarda kıl sık görülür cinsiyetle değil adaptasyonla alakalıdır :)
meme büyümesi hormoneldir ama o da kilo artışıyla görülür
Güzel arkadasım eğer biraz tıp bilgin varsa ve psikoloji bilgin varsa insandan anlarsın.
Östrojen diye bir hormon var, bu erkekte yükseldiğinde dişil özellikler artar küsmeye başlar, trip atmaya narin olmaya alınganlasmaya, fazla ağlamaya, çok duygusal hassas olmaya başlar.
Testosteron arttıkca vücutta kıllar da artar.
Ses kalınlaşır, vücut şekillenir dolgunlasır. Kas değil yağ oranı artmaya başlar.
Yağ artması dişildir, kas artması erkeksi bir hormonlu.
Çok şükür ki bilim var da anlıyoruz bazı seyler size de tavsiye ederim 👋💓
Testosteron arttıkca vücut kas oranı artar kıl oranı artar ses kalınlasır.
sende biraz olduğu belli zaten bu devirde hala bunlara inanmak 'istiyorsun' makaleleri okumanı tavsiye ederim kırolardan uzak dur
kıl oranının adaptasyonla alakalı olduğu kesin cinsiyetle alakalı olduğu hala kesin değil ki erkeklerin yaş ilerledikçe saçları kelleşirken kadınlarda öyle olmuyor. kesin bilgi üzerinden ilerleyelim ne dersin toplumun verdiği kartlara göre oynayacaksan oynamayalım
@EliteCombine34 ne iğrenç geliyor.
Cevap veren hanımefendi erkekleri erkek olduğu haliyle değil kadınsı haliyle hoş buluyormus. maalesef etraf böylr kişilerle dolu siz özünüzden vazgeçmeyin bir insanın agzıyla kimseye göre şekil alıp değişmeyin.
Beğenen sizi erkek olarak beğensin kendi halinizle kadınlar içinde aynı kimse için değişmeye gerek yok.
bakımlı olmak temiz olmaz nizam içinde olmak kadınsı değildir? hasta olursun bak bu kadar mikroplarla erkekleri bir arada tutarsan senin şu seni bakımsız da kabul ederim pick meliğin seni sadece çöp eve ve çocuk adamlara bırakır geçmiş olsun şimdiden
Arkadasım devir değişiyor da insan bedeni ve saglıgı fizyolojisi cinsiyeti değişmiyor heralde tamam değiştirenler var ama ben hormon bozukluğundan bahsediyorum. Sen işin sakasındasın durum ciddi
Yarın gelip sen şikayet ediceksin etraf şikayet eden kadınlarla dolu, küsüyor trip atıyor diyorlar. Kadına emek harcamıyor her şeyi kadından bekliyoruz bunlar hep kadınsı haller.
Psikolojik ve biyolojik bir durum.
Kanka kimseyi yargılamıyorum ama feminen erkekler tuhafıma gidiyo
Şekil değiştiren ben değilim git şekil değiştirene dil dök, ben kadın lafıyla kendimi degistirecek biri de değilim zaten
Temiz olmak ayrıdır. Kadın olmak erkek olmakla ayrıdır.
Kimse sizden farklı olmanızı beklemiyor özünü yaşa yeter.
Bakımlı olmaktan kastın buysa makyaj da yapsın oje de sürsün topuklu da giysin nasıl :)
Temiz olmakla bakımı karıstırma lafı başka yöne çekiyorsun
@EliteCombine34 evet benimde artık giderek normal insanlar eleltirlmeye baslandı farkında mısın. Ben bilimsel bir şey anlatıyorum kız bana devir değişti diyor. Devir değişince erkek mi değişiyotrmus bu nasıl kafa ya acaba
@EliteCombine34 keşke anlasalar.
İlaçlarla ve besinlerin hormonları bozdular ve bozmaya devam ediyorlar bilerek yapılıyor
sen yakışıklı erkek görmemişsin önceden herhalde yeni çevre sana şok etkisi yaratmış bünye reddediyor az gözün gönlün açılır düzelirsin sorunun ve yorumlarının eğrisinin başka açıklaması yok
Senin bilimden tıptan haberin yok insan cinsiyetinden haberin yok ki ne anlatıyorsam.
Prenses erkek tabirini çıkaran kadınlar sen uzayda yasamıyorsan bşlmen lasım bunları. Çok yakısıklı bir nişanlım var şu an kızların imrenerek baktıgı bana hediyeler alıyor, kapımı acıyor, el üstünde turuyorr benim için emek harcıyor. Para harcıyor.
Çok da temizdir kendisi kıxlar agzı acık bakıyot
Ve inan böylr bir erkek gibi erkek olduğu için çok sanslıyım.
Umarım sana da istediğin gibi çıkar 🥰 bb 💓
evet 3 deyince inandım
Ahahahhah çok şükür ki inanamayacagın kadar güzel bir ilişkim var, nişan fotografımı atardım güvenmiyorum sosyal medyada bile nazar değmesin diye paylaşmayan biriyim ama atıcam senin için 💓umut olsun güzelim
Vahim ki ne vahim 😏
Hem de çok ahir zaman iştr
Maalesef
kızlar cok naz yaparsa :))
Ne alaka sizin erkekliğiniz kadınla mı değişiyor
kolay yola gecıyor erkekler bence
Bu mu kolay yol. Kendinize dönün özünğxe dönün bu hal Allajın istemediği bir haldir dengeyi koruyun
benım tahmınım ama her bakımlı da gay degıl dısına bakıp yargılama bence
Yaegılamıyorum sadece gözlem yapıyorum bakımlı olmak ayrı dişil olmak ayrı bazıları dişil
ewet haklısın cicek gıbı narın kibar kadın vucudu varken erkegın kadın olup erkeklerı ıstemesı kabul edılemez
bulamamktan
Bulamayınca gay mi olunuyor
bence öyle. yasaklar baskılar. Karşı cins öcü. adet örf kanunlar...
Evet katılıyorum ama siz özünüzü yitirmeyin
hahahaha teşekkürler.
Rica ederim bence olduğumuz halimizle güzeliz değerliyiz kimse için değiller gerek yok
Benim gibi maskülen olan az kaldı