gercekten sx konusunda her turlu seye acik olan erkekler cok cekiciler. Onun disinda, cevrelerinden baktiklari ve alistiklari uzere cinsiyete rol takan erkekler bana acinasi ve komik geliyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Dominantlığın seviyesine bağlı ama çoğu erkek yatakta baskın olmayı sever. Yönlendirmeyi sever. Belki nelerden keyif aldığını önceden söylersen onun yönlendirmesi ve hoşuna giden şeyleri yapması da daha keyifli olacaktır
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Off dominant kadın sevilmez mi ya konusalim
12 Yorumla
1 yılSınır olmamalı bence
113 Yorumla- 1 yıl
Kölen oldu mu senin hiç
Soran1 yılsesli konusarak oldu sadece
- 1 yıl
Ne yaptırabilirsinki en fazla
Soran1 yıltasma takmak istiyorum
Soran1 yılcok buyuk bi istegim yok anne olmak istiyorum sadece gercekten anneymisim gibi hissettirecek bana
Soran1 yılsakin yumusak olucak
- 1 yıl
Bunlar denenir bence zevkli olur iki taraf içinde
Soran1 yılbiri var, amerikayi sana saticam desem anne demez
- 1 yıl
Kafalar uymazsa olmaz
Soran1 yılbenimde kafam bazi seylere uymuyor hatta tiksiniyorum ama mutlu olacaksa yapardim
- 1 yıl
Nasıl şeyler onlar
Soran1 yılboş ver burada 😅
- 1 yıl
Yaz istersen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılbenim olduğum yerde fazla olamaz ama arada müasde edebilirim çünkü ruhumda yok baskın olmak içimde var hoşuma gider ama ben yerinde duran biri değilim
16 Yorumla
Soran1 yıltabiki boyle bir dusuncen olabilir. herkesin dusuncesi, arzulari farklidir. benim kotuledigim sey, erkeklerin kadina sadece bir rolu kosmalari. hani kadinlar koledir, erkekler itaatkar nasil oluyormus erkekmi o diye dusunenleri kotuluyorum.
Cevap sahibi1 yılitaat etmekten kastınız zincir mincir takmak yko zaten abes fantezilerim yok en fazla altına alır ve amazon kadını pozsiyonunu biliyorsanız eğer çok güzeldir yani baskın bir erkeğin karsısında ztn kadın yeterince dominantlıgını gösteremez
Soran1 yılevet haklisiniz, kadinin dominant hissetmesi icin erkegin icinde olmali o itaatkarlik. yoksa dediginiz gibi baskin bir erkegin karsisinda dominant kadin olmak baya zor
Cevap sahibi1 yılyani şöyle bir durumla acıklayım bazen kontrolü vermek iyidir ama ben kendimi kontrol edebilrsem tabi gelir yatağa fırlatır kucağımdan kaçar tekrar gelir ama ben o kadar sabırlı değilim sizde çok güzel anlattnız ztn durumu hoşuma giden bir şey ama zor bir durum benim için
Soran1 yıl❤🩹🙏🏿
Cevap sahibi1 yılo kalbi onarmamı ister misiniz
Gizli Üye(18-24)10 ayBen gerçekten ama gerçekten dominant bir kadının bana hukmetmesini istiyorum, sen öyle misin
19 Yorumla
Soran10 ayOyleyim
Cevap sahibi10 ayNasıl konuşcaz 😭
Soran10 aygizliden cikarsan
Cevap sahibi10 aySoruyu beğen sene sonra geri çekersin hemen 🥹
Cevap sahibi10 ayÖyle bulurum
Cevap sahibi10 ayPardon soru seninmiş ben beğenicem xkxjx siyah profil benim
Soran10 ayoradan gozukmuyor profiline giremiyorum
Cevap sahibi10 ayÇıktım gizlidenn
Cevap sahibi10 ayHadii istek atın hanımefendi kahvaltı yapmaya gidicemm 😅
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok severim bazı fantazilerim var yapamadığım
14 Yorumla
Soran1 yılne gibi
Cevap sahibi1 yılYazamam millet taslar
Soran1 yılgizliden cik yazayim
Cevap sahibi1 yılCiktim
1 yılBenim hoşuma gidiyor dominant kadını domine etmek veya o seks esnasında üstünlük mücadelesi vermek..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sevmem yanıma da yaklaştırmam kölelerinin yanına gitsinler
02 Yorumla
Soran1 yıltamam gidiyorum ablacim
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok isterdim baskn bir kadının bana sesli her istediğini yaptırmasını
10 YorumlaBen cinsellik sırasında daha çok yönetmeyi severim ve evet her şeye açık olmak iyidir ama yönetilmek benlik değil pek haricen her türlü fantezi olabilir ya sonuçta zevk bu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılne tür şeyler seviyorsun mesela, ben itaat etmeyi seviyorum içimde var
18 Yorumla
Soran1 yılkac yasindasin ablacim
Cevap sahibi1 yıl28 sayılır
Cevap sahibi1 yılsen
Soran1 yıl19 bende
Soran1 yılcok guzel
Cevap sahibi1 yılgizliden çıkayım mı merak ettim
Soran1 yıltamam
Cevap sahibi1 yılçıktım
Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Mesela neye her türlü ne senin kavramında
14 Yorumla
Soran1 yılmesela bdsm denince aklina direk kadina vurulup dvmesi gelen erkegin zihniyetinden suphe ederim.
Soran1 yılkadinlar icin zor oldugunu cikartmandan bahsediyorum. komiksin. kolem olacak erkekler bile var.
- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılHer turlu fanteziye acik kadini severim. Ne kadar maskulen olsada o sinirsiz iyi oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAksine itaatkar tercih ediyor çoğu
21 Yorumla
Soran1 yılevet maalesef, ama hala acik olanlar da var 🙂
1 yılBen sert seven kadın severim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Mesala ne gibi
10 YorumlaSevmem köle severim ben
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHiç seks yaptinmi sen 😂😂
02 Yorumla
Soran1 yılevet, az da olsa deneyimim var. bence senin yoktur
Cevap sahibi1 yılAzda olsa dedigin nedir söylermisin evet benim yok hiç seftali suyu icmedim 😂😂 diyecem inanma sakin
- Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı.
1 yılÖnemli olan mutlu etmek
10 Yorumla Katılıyorum
10 Yorumla
1 yılEvet sekste sınır olmamalı çok fazla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYer degistirmemi istiyorsun stpon gibi
00 YorumlaAynen öyle
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi