Yakında evleneceğim doğal olarak ilişkiye gireceğiz ama benim ufak bir hemoroid sorunum var. orada et parçası gibi bi şey var doktor geçmeyeceğini söylemişti. Eşim görürse benden soğur mu? Evlenmeden önce konusunu açmalı mıyım? Dürüst yanıt verin lütfen. Söyleyeceksem nasıl söylemeliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılOndan dolayı hiçbir problem olacağını sanmam ama benim bildiğim kadarıyla tedavi edilmesi gerekiyor edilemiyorsa ameliyatla alınması gerekiyor yoksa ileride kansere dönüşebiliyor diye biliyorum yeterli bilgi vermiyorlar bazen bence bir onu araştır
02 Yorumla
Soran1 yılŞu an bir sağlık sorunum yok doktor kontrolünde tedavisini oldum, aldırmak içinde ameliyat gerekiyor o da daraltma yapıp daha ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyormuş
Cevap sahibi1 yılHmm doğrudur benimki yüzeysel bilgi sadece araştırdıysan problem yok
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılOncelikle gecmis olsun.
Anal yaparsan fiziksel sıkıntı. Ama yapmayacaksan görsel sıkıntı. Bence ameliyatla alına bilir. Yok kalacaksa, soyle bilsin. Nasil. soyleme konusunda da bu gun doktora gideceğim de. İllaki soracaktır. Sende soylersin. Sonra da böyle dedi dersin. Hem bilgisi olur, hemde sorun olup olmayacağını söyler zaten.
03 Yorumla
Soran1 yılMantıklı
Cevap sahibi1 yılYani... ama her şeyden önce sağlık. Bence tedavisini ol kurtul. Sana hep problem yaratacak...
Cevap sahibi1 yılTek doktorla kalma. İyi bir doktora git. Bir tanıdığım evlenmeden ameliyat oldu kurtuldu. 3 yıldır evli bebeği bile var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
1 yılanal bi kere müslümansa haram.2. olarak bunun için senden ayrılan adamdan hayır gelmez ztn s et
10 Yorumla
1 yılEğer istersen doğal yöntemlerle sana yardımcı olabilirim ya da
ameliyat olursun ortalama 70 milyar istiyorlar şu anda öylee..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBende de var ne yani ben evlenmiyimmi basurum var diye bu geçmiyor malesefki aldır o memeleri ama normal doğum vs yapma kesinlikle
02 Yorumla
Soran1 yılKimsede yokmuş gibi geliyor
Cevap sahibi1 yılVar ya bende 18yasinda çıktı lazer ile aldırdım tekrar oluyor yapcak bir şey yok
Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Neden sorun etsin saçmalama düşünme bile bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSorun ediceni zannetmiyorum alakası yok soğuöaz bence söyle
00 Yorumla
1 yılMakatta sorun olmaz ki çok mu dışarıda
04 Yorumla
Soran1 yıl1 cm kadar falan
- 1 yıl
Sorun olmaz ama akıntısı var mı
Soran1 yılHayır temizliğime dikkat ediyorum
- 1 yıl
Peki sorum olacak gizlisin nasıl yapabiliriz
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılAnal yapmazsaniz sorun yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ne kadar büyüklükte
Görünümü kötü mü07 Yorumla
Soran1 yılYaklaşık bir cm kadar falan, bence aşırı kötü değil ama o ne düşünür bilemiyorum. Çıkıntı var işte
Soran1 yılLoş ortamda ufak tefek oldu gördüğünü düşünmüyorum birliktelik olmadı.
Soran1 yıl4 ay sonra
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılKarımın hemoroid olduğunu öğrensem hemen boşanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAnal yapmazsanız sorun yok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 795 cevap paylaştı. Yaaaani bilse iyi olur
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl açmalıyım konuyu?
Gizli Üye(36-45)1 yılOraya sokmayacak sonucta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHastalık bu namussuzluk degil
00 Yorumla
1 yılSorun etmez
00 Yorumla