Cinsel Yaşam Seks esnasında partnerinizi hırslandırmak ve dozu arttırmak için kışkırtıcı cümleler kurar mısınız? kırmızıayıcıkk Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 eğer cevabınız evet ise ne gibi cümleler ya da senaryolarla kışkırtma yaparsınız? Seks esnasında partnerinizi hırslandırmak ve dozu arttırmak için kışkırtıcı cümleler kurar mısınız? Cevapla Partner Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Kışkırtmak değil de Övgü dolu sözler olabilir daha çok gaza geliyorlar 2 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kullanılır da dozu kaçırmamak lazım. 4 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. kurabilirim tabi ki de 1 0 Yorumla
neptun_q Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Ben video izlerken bile çok yükseliyorum o tarz şeylere ve kendimi onların yerine koyarım kesinlikle Hard bir sexs isterim 4 2 Yorumla kırmızıayıcıkk 1 yıl hmm bunun nerelere gittiğini çok iyi anlıyorum görsel hafızan da kuvvetli anlaşılan Yorumla neptun_q 1 yıl Öyledir Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kurabilirim yüksek ihtimal o esnada zihnimden geçen şeyleri söylemek isterim diye tahmin ediyorum 3 2 Yorumla kırmızıayıcıkk 1 yıl umarım bunları söyleyebilecek bir partnerin olur diyelim o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Alakasız ama abim valla sizi tanımasam da çoğu erkeğe göre en azından bu konularda abaza cahil erkekler gibi değilsiniz sanırım helal olsun hahaha Yorumla
06KILIC06 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 85% 1 yıl Yatakta olmazlar olmamali ve erkek de kadin da herseye hazir ve kabul olarak oraya girmeyi. Gerisi sinirsiz dogaclama 2 0 Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben söylesem dayak yerim hatundan zaten ne dediğimi bilmiyom 0 0 Yorumla
İrem343548 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Allah'ım siz erkeklerin nasıl bir kafa yapısı var 4 4 Yorumla belissayy 1 yıl yok ki Yorumla EliteCombine34 1 yıl Feministler Yorumla kırmızıayıcıkk 1 yıl bir soruyu eleştirebilirsin ama soru üzerinden soruyu soranla ilgili tanımadan fikir yürütmen doğru değil Yorumla İrem343548 1 yıl Boş yapma ya Yorumla
B_berkan_N Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl Dozunda kurulur tabi neden olmasın xnzmzn 😈 1 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 51% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kışkırtmak değil de Övgü dolu sözler olabilir daha çok gaza geliyorlar
Kullanılır da dozu kaçırmamak lazım.
kurabilirim tabi ki de
Ben video izlerken bile çok yükseliyorum o tarz şeylere ve kendimi onların yerine koyarım kesinlikle Hard bir sexs isterim
hmm bunun nerelere gittiğini çok iyi anlıyorum görsel hafızan da kuvvetli anlaşılan
Öyledir
Kurabilirim yüksek ihtimal o esnada zihnimden geçen şeyleri söylemek isterim diye tahmin ediyorum
umarım bunları söyleyebilecek bir partnerin olur diyelim o zaman
Alakasız ama abim valla sizi tanımasam da çoğu erkeğe göre en azından bu konularda abaza cahil erkekler gibi değilsiniz sanırım helal olsun hahaha
Yatakta olmazlar olmamali ve erkek de kadin da herseye hazir ve kabul olarak oraya girmeyi. Gerisi sinirsiz dogaclama
Ben söylesem dayak yerim hatundan zaten ne dediğimi bilmiyom
Allah'ım siz erkeklerin nasıl bir kafa yapısı var
yok ki
Feministler
bir soruyu eleştirebilirsin ama soru üzerinden soruyu soranla ilgili tanımadan fikir yürütmen doğru değil
Boş yapma ya
yazsam ban yerim :D
Dozunda kurulur tabi neden olmasın xnzmzn 😈
Evet kullanirim
Kullanırım
Evettttt
Evet
Kurarım.