Merhaba, kısa süreli olması evet , ama sürekli ya da uzun süre oluyorsa enfeksiyon belirtisidir genelde
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
ilk birliktelik dün tam bu saatlerde oldu sonuncusunda da saat 3-4 falandı, öğle saatlerinde yere eğildiğimde falan yanma hissetmiştim şimdi de ara ara hissediyorum
İlk ilişkiden sonra olması çok normal, birkaç gün devam edebilir, aslında ilk ilişkiden sonra birkaç gün ara verilmesi gerekir, ama siz peşpeşe devam etmissiniz
sevgilim beni çok rahatlattı ama korkum hâlâ bile geçmedi penisi çok büyük çünkü, o acıyı bir kez yaşadım ya şu an tekrar acıma korkusu var içimde ya ama zamanla geçecek işte
Dostum o normal ya, sonuçta ilk defa oluyor ve tecrübesizliğin verdiği korkuyla endişe illa biraz kastrırır. 10 katı bence biraz az söylemiş arkadaş :D
Ahahaha sevişme bile sadece mastın 10 katı ya :D Ama seks, bambaşka bir şey. Unutulmaz bir şey. Bir kadın o an ne hissediyor bilmiyorum ama erkek için abooo diyorum sadece hfgh
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır tabii ki de değil bu senin yeterince Islanmadığını gösterir yani yeterince isteyerek sevişmemişsin büyük ihtimal.
normaldir evet
Sürtünmeden dolayı tahriş olmuş normal değil ıslanman az
çok ıslandım yatak kocaman leke oldu ıslaklığımdan ama sevgilimin penisi büyük biraz bakireydim ben de ondan mı oldu acaba ya
Diğer yerden söyleyim gel
Bekle biraz iyileşsin, konuştuğum bir hatun bir ay yapmadığını ve bu süre boyunca kendini parmaklayarak açtırdığını söylemişti
Merhaba, kısa süreli olması evet , ama sürekli ya da uzun süre oluyorsa enfeksiyon belirtisidir genelde
ilk birliktelik dün tam bu saatlerde oldu sonuncusunda da saat 3-4 falandı, öğle saatlerinde yere eğildiğimde falan yanma hissetmiştim şimdi de ara ara hissediyorum
İlk ilişkiden sonra olması çok normal, birkaç gün devam edebilir, aslında ilk ilişkiden sonra birkaç gün ara verilmesi gerekir, ama siz peşpeşe devam etmissiniz
4 kez birlikte olduk ama kendini tutamayan bendim ya
İlk ilişkide 4 kez, çok normal vajinanın yanması, sen daha çok istedin yani
Zorlanmadan veya tahrişten olabilir
Evet
aglicam cok kotu hissettiriyo ne zaman gecer bu ya
Biraz dimlen 2 3 gün yapma
Aşko nasıl bir his zevklimi ahhsh
mastürbasyonun 10 katı ve ilk ilişkimdi hani o acıya rağmen… bilseydim bu zamana kadar beklemezdim bile ya
O derecemi yani peki korktunmu
sevgilim beni çok rahatlattı ama korkum hâlâ bile geçmedi penisi çok büyük çünkü, o acıyı bir kez yaşadım ya şu an tekrar acıma korkusu var içimde ya ama zamanla geçecek işte
Zamanla alışırsın bence
Dostum o normal ya, sonuçta ilk defa oluyor ve tecrübesizliğin verdiği korkuyla endişe illa biraz kastrırır.
10 katı bence biraz az söylemiş arkadaş :D
@SpaceLoverTeacher 10 katı tecrübesizliğe ver be kral bi açılıp rahatlayayım kaç katına çıkar görürüm mdşwwjrlelwl
Ahahaha sevişme bile sadece mastın 10 katı ya :D Ama seks, bambaşka bir şey. Unutulmaz bir şey. Bir kadın o an ne hissediyor bilmiyorum ama erkek için abooo diyorum sadece hfgh
Değil çok mu sert yaptiniz
Oha yandın sen bu hastalık belirtisi
Ne hastalığı
Normal ablacım normal kızlık gidiyor tahriş olup zar yirtiliyor
Neresi hastalık bunun pardonda?
@Molina1 konu hakkında bilgim olmadığı için benimle dalga geçip korkutmaya çalıştı ta hastalık falan değil onu diyo
Hastalık değil dalga geçiyorum sen normal bir şeyi danisiyorsun diye.
Korkutmaya çalışmadım o kadar kötü biri olmadım hiç bir zaman , sadece sorunu alaya aldım üç beş saniye o kadar.
Normaldir yani
Normal kanka
Nerden biliyon kanka kız mısın
Normall
Kötü müydü
Enfeksiyon olabilir
Evet