- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılIşte bak önüne geçmek için erkek Bunun bilincinde olması lazım ve ilişki esnasında ve önceliğini her zaman kadına vermeli Çünkü Doyum noktası ikisinin de çok farklıdır kadın daha çok geriden gelir erkek önce kalk ne oralı yapmalı onu sevmeli ona dokunmalı yaşatmalı Doyum noktasının ortasına geldiği zaman gerekiyorsa Kendisi de dahil olabilir Gerekiyorsa aynı şekilde devam edelim Doyum noktası noktasına dahil olursa finali beraber yaparlar ama final ne olursa olsun finalden sonra farklı bir istek ve arzu devreye girecektir Bu da kadının ruhunu duygularını ve hislerini duymaktır saçlarına dokunmak sevmek elini vücudunda tenine gezdirmek yüzünde ve burnuna masaj yapmam güzel ve tatlı iltifatlar etmek bunları yaparak da cinsellikten sonra kadının ruhunu Duygularını hislerini ve arzularını doyurmuş olacaksınız bu da yaşından cinselliği daha fazla akılda tutacaktır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. . alenen sen anlayışsız, bir insanla evlenmişsin. Haberin yok. İşin kötüsü herkesin de öyle olduğunu sanıyorsun. Bizde benim erken boşalıp eşimin boşalmadığı yirmi tanede bir bile değildir. Çoğunlukla beraber boşal>rız. Bazen de o benden önce boşalır. Ama o da azdır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılbencilliktir işte.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılknk simdi ben isin uzmani falan degilim ama yaratilis olarakta zaten erkekler daha cabuk uyarilir daha cabuk bosalir kadinlardan bu yaratilistan gelen bir sey dogal durum bu. Siz nasil kivama hazir hale gelmeniz daha uzun suruyorsa bize gore bosalmaniz da ayni sekilde daha gec ve zor oluyor bu yaratilistan gelen bir durum yani erkekte de illa is dusuyordur ama cinsiyet olarak bunlarin ikisi farkli sekilde olurlar. Biz mesela hemen bir goruntuden bile etkilenip anlik 20 30sn icerisinde erekte yani iliskiye hazir hale gelebiliyorken sizin ki belki 10 20dk sevisme vs gerekiyor uyarilmaniz icin (bu tabi kadindan kadina degisiyor ama erkeklere gore daha gec oldugu gercegini degistirmez) hani durum boyleyken bence bu kadar kizmaktansa iki kere falan yapin ve olayi toparlayin orta yolu bulun iste kdsjf
12 Yorumla
Soran1 yılÖyle olmuyor ama ben zirvedeyken bi anda boşalıyor sonra condom degisiyor ama o ara icimden cikmasi tum konsantreyi aliyor mesela ilkte erken geliyor 2. dede bi turlu gelemiyor ama ben ilk girisnde zevk aliyorum 2ye gelince hosuma gitmiyor oylesine duruyorum
Cevap sahibi1 yılknk bu kadar sey yapma bence ikinciye giriver nolacak girmeden once az sevisin tekrar seni bi guzel uyarsin oral mi yapiyor napiyorsa artik hani anlayisli olmak lazim keske elimizde olsa da saatlerce surse istedigimizde dugmeye basarcasina simdi bosaliyorum diyip bosalsak bosalmayacam diyip bosalmasak falan ama oyle olmuyor iste ustelik sizin bosalmaniz iliskiyi devam ettirmede sorun yok hem ust uste bir cok kez arka arkaya bosalabiliyorsunuz hem iliskiye girmenize engeli yok ama bizde iniyor yumusuyor falan hani yaratilis bunlar hep knk anlayis anlayis anlayis iste yoksa hepimiz p. orno yildizlari gibi uzun uzun saatlerce surmek isteriz kdjsf
- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
1 yılBu konuda çok haklısınız çoğu erkek maalesef ki sadece kendini düşünüyor ve kadınları cinsellikten soğutur sonra da cinsel sorunlar oluyor genel ilişki hep sıkıntılı oluyor
Ama erkek boşalma sonrası partnerini de rahatlasa memnun etse her şey daha güzel olabilir20 Yorumla 20 yıllık cinsel hayatım var, bu söylediğini 1-2 kez kazara boşalma dışında hiç yapmadım. Kadın mutlu olmuyorsa benim yaşadığım mutluluğun pek önemi yoktur ilişkide, en sevdiğim beraber aynı anda bu hissi yaşamak :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Aslında bitmemesi lazım ilişkide kadının da zevk alması olmazsa olmaz ilişki tek taraflı olmaz iki tarafında zevk almasi olmazsa olmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Fos adamlara denk geliyorsun demek derdin buysa çözeriz
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılÖn sevişme yapamadıkları için ya da bunu uzata madıkları için hep böyle oluyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ben kadını enkaz 3-5 kere bosaltmadan bırakmam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılMümkünse beraber, beraber olmuyorsa önce kadın boşalmalı.
11 Yorumla- 1 yıl
Yatakta seni düşünmeyen, senden önce boşalan erkek seni tatmin edemez.
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBunu hep diyorum bizim ülkede bu işi bilmiyor lar
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 618 cevap paylaştı.
1 yılBeraber oldugumla karşılıklı rahatlamadan bırakmıyorum
10 Yorumla
1 yılbencilliktir bunun adı ben cinsellik yaşamadım.. bakirim evlenmeden yapmayı düşünmüyorum.. bakire bir kişiyle evlendiğimde boşatmadan bırakmayacağım...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılAslinda o dediginiz bencillik erkek bosalsa bile oral el ile devam edilip kadininda rahatlamasiyla yaninpartnerlin tamamen rahatlamasiyla cinsellik bence cinselliktir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCok haklısın katılıyorumm cınsellık kadının rahatlaması bosalması zevk alması uzerıne olmalı bencee
21 YorumlaO erkekde sıkıntı vardır. Önce kadını bi zevkten ucuracaksın. Elinle dilinle kadın bi kendinde geçecek bi kasıla kasıla boşalacak sonra erkek boşalacak. Bunu yapmayan erkek işe yaramaz
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir erkek olarak maalesef sana katılıyorum. Çok doğru bir yorum yapmışın. 👍
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBoşalsam bile devam ederim yeter ki istesin ben doyumsuzum zaten
11 Yorumla
Cevap sahibi10 aySenin bi güzel becerilmen lazım
Gizli Üye(36-45)1 yılİşte bu yüzden önce kızla ilgilenmek sevişmek o kızı oral ile orgazm etmek önemli ya
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılAslında öyle olmaması gerekiyor haklısın önce seni yeterince zevke ve kıvama getirmesi gerekiyor
20 Yorumla Ön sevisme onemli uzuntutulmali
Ve kadın önce tatmin olmali
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSizde bir karar verin azmı kısa mı sürsün benden şikayetçiler çok geç geliyorum diye
04 Yorumla
Soran1 yılZevk veriyor olsan kimse şikayet etmezdi emin ol
Cevap sahibi1 yılDoğru zevk vermediğim için günün 7 saatini seks yaparak geçiriyoruz
Soran1 yılDüşün bunu yaparken hoşlanmasan durumu kesmek ister misin. istemez misin
Cevap sahibi1 yılBen hiçbir şeyi kesmem
1 yılİşi bilene denk gelmemişsin
20 YorumlaAbla benden spordan önce erken boşalıyordum şu an 20 dk de boşalıyorum iyimi
05 Yorumla
Soran1 yılAblası kurban o arada partnerin ne durumda
Soran1 yılGit. manitana sor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBen kadın bsalmadan bosalmam.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Haklısın çok yerinde bir sitem
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılBelkide yapımız böyle olamaz mı
13 Yorumla
Soran1 yılKarşılıklı tatmin olmayacaksan neden cinsellik yaşıyoruz kendi kendinide boşaltabilirsin bu nasil bencilce bir düşünce yatakta beni mutlu edemeyen erkek erkek mi
- 1 yıl
Karşılıklı tatmin olmanın yolu seks yaparken partnerini iyi düşünmek lazım
Mesela kadın hemen tatmin olamıyorsa ya da aynı anda tatmin olması için erkeğin ona göre davranması gerekiyor - 1 yıl
Bu konu burdan öyle bir iki cömleyle anlatılamaz
Detaylı konuşmak bunun yolu nasıl olmalıdır ne şekilde karşılıklı aynı anda tatmin olabilmedir diye detaylı konuşmak lazım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBunun için ön sevişme bitmemeli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılben bitirmem sabaha kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYedek oyuncu mu girsin
20 Yorumla
1 yılkac dk olsun istiyorsun ilk posta icin mesela
20 Yorumla
1 yılSana benim gibisi lazım
20 YorumlaKopar yavrum
22 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. 3-5 kere boşalmadan bitmemeli iki tarafta.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bitmiyor bende
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılBitmemeli
10 Yorumla Haklısın bacım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSana iyi olanlar denk gelmemis demek ki😁
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler