Yani tamamen kendi zevk alma isteğiyle oral yapmak ister mi kadınlar? Yakışıklı bir erkek seks işçisi olsa tamamen kadının isteklerini yerine getirmekle görevli. Kadın bu adama oral yapmak ister mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılBulunmaz bir paylaşımıdır
Oral seks olmadan yapılan seksi duygu ve heyecandan yoksun olarak düşünüyorum.
Cinselliğin en uç noktalarından olan oral seks partnerler de herzaman heyecan ve meak uyandırır.
Günümüzde bayanların neredeyse tamamı söyleseler de söylemeselerde bunu partnerlerinden beklerler ve ne yazık ki erkeklerin bir kısmı bunu söyleyemeselerde belki sonradan babada yapılır diyerek beklentiye girmektedirler.
Genel olarak erkeklerin çok büyük bir bölümü oralseks i severek ve isteyerek yaparlar (muhtemelen yalakalık genlerinde gizli)
Buna karşılık bayanların çok azbir kısmı oral seksi severek ve isteyerek ve son noktaya kadar yapıyor (ne mutlu ki ben bunların zümresindeyim) ama bayanların büyük bir bölümü oralseks yapmayı sevmiyor ve yapmıyor yapsa bile birkaç öpücük ve bir kaç yalama olarak görüyor. Ki (aslında işin doğrusu bu değil.)... Erkeklerin neredeyse tamamı penislerini partnerlerinin ağzında görmekten büyük bir haz ve mutluluk duyuyor ve partnerlerinin ağzına boşalmayı çok seviyorlar hele ki ; menisinin partneri tarafından tutulduğunu ve bundan mutluluk duyduklarını hisseden erkekler efsanevi birer aşık ve muhteşem insanlara dönüşebiliyor kar ve o anı hiç unutamıyorlar lakin ; bunu yapan kadınlara önerimiz; erkeklerin bunu hemen alışkanlık haline getirmesi sonucu ömrünüzün sonuna dek tüm cinsel aktivitelerde penisin ağzınızda olma ihtimali ve seksin son evresinde meni ile beslenebilir siniz. Bunun ölçüsünü iyi ayarladığınızda partneriniz muhtemelen her emrinize amade bir beyfendi olacaktır.. anlattıklarım ehline vakıftır ve bu gücü elinde bulunduranlar ne demek istediğimi gayet iyi anlamışlardır.29 Yorumla
Soran1 yılGüzel yazmışsınız ama son kısmı son derece saygısızca bitirmilsğnşz
Soran1 yılKadın her an bırakacak gibi oral yapınca hiç tadı olmuyor... erkeğin ayarlanmasıjaa kontrol edilmesine yönelik tavsiyeleriniz pek hoş olmamış
- 1 yıl
Hangi yaranızdan dolayı gocunma hissiyatınız dile geldi? Muhtemelen saygının ne demek olduğunu yanlış biliyorsunuz.
- 1 yıl
Neyin hoş olup olmadığı konusunda tavsiye ve öneri verme gibi bir pozisyonda değilsiniz.
Esenlik ler
Soran1 yılSoran üyeyim ve eleştirme hakkına da sahibim... bir seks aktivitesğni eşini emrine amade hale getieme aracı olarak görmek saygı ifadesi midir?
- 1 yıl
Strateji diyelim... Her silah ve güç yerinde ve zamanında kullanıldığında etkilidir... ve kontrolsüz bir güç hibir zaman güç değildir... Ve güç kimdeyse ; söz sahibi odur...
Ya siz anlamamışsınız, ya da henüz size öğretmemişler...
Soran1 yılTamam işte seksi silah diye kullanıp erkeği güçsüz bırakma tavsiyesinde bulunmanız hoş bir şey değil diyorum. Karşı cinse saygısızlık değilse nedir bu?
- 1 yıl
Bu bir güç stratejisidir. Saygısızlık değil.
Dünya var olduğundan beride vardır.
Kabul etsenizde etmesenizde...
Soran1 yılTamam... Peki... bir erkek de hemcinslerine "kaba gücünüzü kontrollü şekilde kullanarak kadını kendinize cariye yapabilirsiniz" dese ve mesela yatakta itaatsiz olması halinde kaba kuvvetini kontrollü olarak kullanıp kadını cinsel noktaları tamamen erkeğin elinin altında olacak şwkilde bağlayıp tahrik edip durmasını ama tatmin etmeden tahrik etmeye devam etmesini tavsiye etse bunu kendi cinsiyetine saygısızlık olarak tanımlamaz mıydın? Yani erkeğin de kaba kuvvet üstünlüğü var. Onun da bu üstünlüğünü kullanmasını doğal karşılar mısınız?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
1 yılHepsini yutan be bundan zevk alan kişiler biliriz ;)
06 Yorumla
Soran1 yılo belki damak lezzetiyle ilgili olabilir belki o tadı seviyordur ama yalamayı sevmek apayrı bir şey
- 1 yıl
Mesele karşının mutlu oluşu biraz da
Soran1 yılo bizde daha önemli kanka... erkekelr dişinin onda biri kadar sevk almıyor özellikle vajinal sekste. erkeğin bunu bu kadar çok istemesi bile aslında kadınla için. erkek dişiye zevk verdiği zaman kendini erkekliğini kanıtlamış oluyor. gururu okşanıyor.
- 1 yıl
Evet. Hijyen sorunu yoksa ben seviyorum. En sevdiğim pozisyonlardan biri 69
Soran1 yıl69 sevmiyorum. Aslında ben oral yapmayı sevmiyorum ama 69 erkek için hiç iyi değil. Neden dersen 69 yaparken kadının dili değil damağı temas edşyor en hassas noktalarımıza... halbuki dilin değmesi gerekir penisin altındaki hassas noktalara. Ama 69'da bu mümkün değil. Bir ters yanı da şu. Kadınları bilmem ama erkek olarak bana oral yapılırken kendini bırakıp o aldığın zevke odaklanman gerekir zevkin maksimum olması için. Bir yandan kadının vajinasına odaklanmışken kendi aldığın zevki yeterince hissedemezsin. İlla kadına da yapılacaksa da sırayla olmalı
- 1 yıl
Ben hazzı aynı anda yaşamayı seviyorum ve bunu maksimumda nasıl yaparım onu düşündüm
Gizli Üye(36-45)1 yılSen benim kini görsen dilin damagin yerinden oynar ağzını acardin direk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Bana denk gelmedi
04 Yorumla
Soran1 yılhep sen mi zorluyorsun
Soran1 yılFiziksel zorlandığın oldu mu?
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne