Cinsel Yaşam Oral yapmayı seven kızdan korkulur mu? BakireeRahibee Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Korkulunur mu Oral yapmayı seven kızdan korkulur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
kırmızıayıcıkk Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl hayır bence korkulmaz bu tarz kadınlardan korkan erkekler kendi özgüvensel sorularıyla boğuşuyordur bence 0 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Korkmazlar lafta ama sonra içleri içlerini yer başka kimlere yaptı diye. İkiyüzlülük 3 2 Yorumla Banker_Bilo 1 yıl Hiç dert etmem bile daha önce kimlere yaptığını... Benden önceki özel hayatıyla neden bana karşı sorumlu olsun ki? Yorumla s Ayabasanmaymun 1 yıl maalesef çoğu erkek bu bilince ulaşamıyor Yorumla
beyzaaa21 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% 1 yıl Niye korkuyorsun ki erkeklerin istediği zaten bu değil mi 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Yoo, aksine çok sevilir, takdir edilir. İyi sevişme becerileri olan kadından niye korkulur ki? 0 0 Yorumla
MastrClass Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Korkarım daha önce benim dışımda başkasına yaptım diğe düşünürum.. evlenmeden yapmam ve bakire kız olsun isterim 0 0 Yorumla
Black_Labell Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Neden öyle bir şey olsun ki sonuçta kız bir yerini yemiyor 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayır neden korkayım bol bol bana yapar işte ne güzel 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Böyle kızdan hiç korkulur mu etimle kemiğim ile onunum 🤗 0 0 Yorumla
ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 1 yıl Korkak erkek yani bilemiyorum erkek yazdım ama 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ne korkması ya oral candır güzel oral yapan exlerime pahalı hediye alan biriyim ben 0 0 Yorumla
Savaşçı-Türk Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. Sen kapalı mısın açık mı? 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O kız çadır severim iyi oral yapanı 0 0 Yorumla
Malikalgan001tlgrm Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı. Hayır tabiki oral sevilme olmadan ilişkide olmaz 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hayır bulursam bırakmam onu 0 0 Yorumla
testosteronnn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 101% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 772 cevap paylaştı. ağzına almayı seven kıza tapılır :d 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Korkulmaz , oral yapmam diyen istenmez 0 0 Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aksine daha da iyi baglama olur 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Niye korkayayım ki :) 0 0 Yorumla
BriannOconner01 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% 1 yıl Korkulur valla, daha neler yapar neler bana :D 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. aç mı kalmış.. doymamış mı hiç. 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Asla asla 0 0 Yorumla
Sinan2020 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Korkulmaz 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Hayran olurum 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yok neden 0 0 Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. yok korkulmaz vahsii 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
hayır bence korkulmaz bu tarz kadınlardan korkan erkekler kendi özgüvensel sorularıyla boğuşuyordur bence
Korkmazlar lafta ama sonra içleri içlerini yer başka kimlere yaptı diye. İkiyüzlülük
Hiç dert etmem bile daha önce kimlere yaptığını... Benden önceki özel hayatıyla neden bana karşı sorumlu olsun ki?
maalesef çoğu erkek bu bilince ulaşamıyor
Niye korkuyorsun ki erkeklerin istediği zaten bu değil mi
Yoo, aksine çok sevilir, takdir edilir. İyi sevişme becerileri olan kadından niye korkulur ki?
Korkarım daha önce benim dışımda başkasına yaptım diğe düşünürum.. evlenmeden yapmam ve bakire kız olsun isterim
Neden öyle bir şey olsun ki sonuçta kız bir yerini yemiyor
Hayır neden korkayım bol bol bana yapar işte ne güzel
Böyle kızdan hiç korkulur mu etimle kemiğim ile onunum 🤗
Korkak erkek yani bilemiyorum erkek yazdım ama
Ne korkması ya oral candır güzel oral yapan exlerime pahalı hediye alan biriyim ben
Sen kapalı mısın açık mı?
O kız çadır severim iyi oral yapanı
Neden korkulsunki
Hayır tabiki oral sevilme olmadan ilişkide olmaz
Hayır bulursam bırakmam onu
ağzına almayı seven kıza tapılır :d
Korkulmaz , oral yapmam diyen istenmez
Aksine daha da iyi baglama olur
Niye korkayayım ki :)
Korkulur valla, daha neler yapar neler bana :D
aç mı kalmış.. doymamış mı hiç.
korkmam saçından tutup bastırırım