Seni gang-bang paklar. Ya da kocanla bu durumu konuş. Buraya yazarak elde edebileceğin tek şey, abazan güruhun seni doyurmak için verdiği mücadeleyi görmek olur. Eğer kocan dışında başka birilerinin senin açlığını gidermesini istiyorsan, bu sana çözüm olur mu? Bilemem. Çünkü bu oldukça riskli bir durum. İti var. Uğursuzu var. Ancak, benim sana tavsiyem, bu sorununu kocanla konuşup bir yol bulmaya çalışman. Bu hem seni memnun eder. Hem de kocanı. Olayı daha legalize edersin. Çözümün yolları var. Neler yapabileceğini planlarsın. Ne konuşacağını, vereceği tepkiye göre nasıl bir yol izleyeceğini. Sürekli seks düşünmek, sürekli birinin seni becerisini hayal etmek de normal değil. Biraz başka şeyler düşün. Spor yap. Gez. Kurslara, etkinliklere katıl. Hayatta zevk alacak çok şey var...
Yani mastürbasyona devam edebilirsin yadaaaa nasıl desem anla işte.. ama işin sonunda cidden kadın olduğunu anlayacağın seks isticeksin artık gözün dışarı kayacak
seni o kadar iyi anlıyorum ki. istersen partnerin olanilirim. tamamen gizli ve güvenlik içinde. 25 yaşındayım genc be dinamiğim. 7 8 posta her bulusma da atarım sana çok sert seks sebiyorum. tüm vücudununu yalarım asla erinmem. oralı çok uzun tutarım. seni tarmin edeciğimden çok eminim
Ben genelde olmadigim icin fb iliski wradim onuda bulamadim uzun suredir hayat iste mastürbasyon ile idare eden bir hatata donustu sanalda bir partber bulursam bazen masti o şekilde degerlendiriyorum.