Beş yıldır birlikteyiz üniversitede tanışmıştık Şuanda aynı ofiste çalışıyoruz. Beni gerçekten sevdiğini biliyorum. Sürekli askerden gelince evlenmek istediğini söylüyor ama ben istemiyodum. Bu yüzdende emin olana kadar benimle birlikte olmak istemedi. Ben aile yapılarımızın uymadığını düşünüp ayrılmak istediğimde her defasında bana engel oldu. Onunla yakınlaşmalarımız oluyodu ama hiç ileri gitmemiştik. Bi kaç kere oral yapmıştık sonrasında. Bugün arabada tartışmıştık sonra sarıldık uyuduk. Beni öpmeye başlayınca ben istedim arkadan yapmayı. Önce düşündü yanlış mı yapıyoruz diye. Neden düşündü beni istemedi mi bilmiyorum sizce sebebi nedir? Onun küçüklüğünden beri tanıyorum ve kimseyle yakın ilişki içinde olmadığından eminim. Sonra arkadan bi kere soktu benim çok canım yandı bırakmasını istedim bırakmadı iki kere daha yaptı sonrasında boşaldı hemen zaten. Sizce ne hissetmiştir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ilk etapta belki yapmak istememesinin sebebi yaparsanız evlenmek zorunda kalır gibi bir şey olabilir. O her ne kadar senden ayrılmasa da illaki seninle evlenmek istiyor diye bir şey diyemeyiz. Öte yandan anal seksten çok zevk almıştır zaten gözü döndükten sonra bırak desen de o zevkten sonra bırakamaz sadece yanlış yapmış çok acele etmiş öyle lap diye sokulmaz. Senin için iyi haber mi kötü haber mi bilmem ama tadını aldı yine isteyecek.
026 Yorumla
Soran1 yılÖyle olsa dünden beri konusunu açmaz mıydı? Bide o kadar zevk aldımı emin değilim çok gergin bi ortamdı ve araba çoksıkışıktı
Soran1 yılBu zamana kadar tahmin etmiyo muydu kaç yıldır ben isteyene kadar böyle bişey yapmamıştık ama
Soran1 yılAslında anal derken üç kere soktu sadece
Soran1 yılDoğru tahmin etmişsiniz tekrar istedi. Ama bu seferde çok iyi bi deneyim olmadı
Soran1 yılYa şöyle oldu sabah arabada oral yapmıştık boşladı zaten sonra işlerimiz vardı gün içinde onları hallettik akşam tekrar arabaya dönüp öpüşmeye başlayınca öyle yaptık zaten sabah yapmıştı ne kadar istekli olabilir ki
Soran1 yılBide geçen sefer anlatmıştım çok çok kısa sürdüğü için bugün ilkti gibi bişey ama o kadar acımadı hepsini sokmadı galiba anlamadım boşaldı sonra
Soran1 yılYarısına kadar girdi bence acaba tekrar ister mi eğer oralla aynı zevki veriyorsa istemeyebilir çünkü zaten dini açıdan kötü hissediyor çünkü anal direkt zina sayılıyor onun zahmetine giremeceğime oralda aynı şey diyebilir mi
Soran1 yılBu sefer içine boşaldı ama hepsini sokmadı bence o kadar acımadı
Soran1 yılOraldan çok farklımı ki sonuçta ikisindede boşalıyor bide iki kez denedik ikiside çok iyi deneyimler değildi arabada ve çok sıkışıktık
Soran1 yılAğzıma boşalmasıda aynı değil mi
Soran1 yılSonuç olarak ikisindede aynı sonuca ulaşıp rahatlamıyor mu yani zaten kötü hissediyor dini açıdan vs oralla devam etse kafası daha rahat etmez mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılZaten arka delik çok dar hemen boşaltır erkeği umarım anal deliğe oral yapmıştır
00 Yorumla
1 yılbiz mi erkeğe yapıyıoruz erkek mi bize anlamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBuyuk zevk vermişsindir. Seni inletmek hoşuna gitmiştir. Şimdi onun hayalini kurup kac posta bosaliyordur kim bilir
017 Yorumla
Soran1 yılNeden bu kadar düşünüyor o zaman normalde onun zorlaması gerekmez mi ben istedim
Cevap sahibi1 yılSen onu deniyor olabilirsin ya da inancı gereğidir. Yaslar kac ikinizinde ilkimi
Soran1 yılİstemiş midir yani oda. Mesela oral sekse çok zorluyor ama ilişkiye girmeye o kadar değil çok düşünüyor arkadan bile olsa. Evet ilkti
Cevap sahibi1 yılYaşlarınız kac. istemistir tabi
Soran1 yıl24o bende 23üm
Soran1 yılAma neden ben isteyene kadar istemedi ki normalde onun zorlaması gerekmez mi
Cevap sahibi1 yılNeden vajinal yapmadiniz ki.
Cevap sahibi1 yılSeks yapmayı hiç istemedi mi senden
Soran1 yılÖnce ilki burada olmasın özel olsun arabada nası olucak falan dedi sonra sevişmeye başlayınca bende arkadan denemek istediğimi söyledim öyle gelişti
Cevap sahibi1 yılArtık hep ister 😃
Soran1 yılÖyle olsa kendi istemez miydi ilk başta
Cevap sahibi1 yılİlk başta belkide buna karşıydı belkide seni incitecegini dusundu. Tadını aldı seni birakmamiş.
Çok canın acıdı mı?
Soran1 yılEvet, bırakmamak değil ki bi iki kez oldu zaten bıraktı sonra
Cevap sahibi1 yılRahatlamış ondan bıraktı😃
Cevap sahibi1 yılAma baya erken gelmiş
Cevap sahibi1 yılBu konuda herkes farklı seyler söylüyor. Kimisi zevk alıyor kimisi almıyor dediler. Sen zevk aldın mı analdan
Soran1 yılHayır o an zaten gergindi
Baya darsın sen o kesin zevkten dört köşe olmuştur ya arabada değil evde olsan doymaz o an
00 Yorumla
1 yılya sapık mısınız akşam akşam mide bulandırıyorsunuz yahu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSevginin ne olduğunu sen hiç bilmiyorsun gerçek sevgi varsa 5 yıl böyle devam etmez kendini avutmaya devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılanal yapınca daha erken geldiğini fark etmiştir. Bu arada anal yapmak sana zevk verdimi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEglencesin artık sana olan duyguları değişti f*ck yeni hayırlı olsun
00 YorumlaDar bir popo deliği ve b. ok yolu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. 3 sokmadan bosalan sence ne hissetmıstır sana göre
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılMutluluktan ayakları yerden kesilmiştir
00 Yorumla
1 yıldar olması hoşuna gitmiştir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılmüneccim değilim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Basitleştin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hoşuna gitmiştir
00 Yorumla
1 yılDapdarsınn yani kac yaşındasın
01 Yorumla- 1 yıl
Zevk aldın mı sen
nerden başlasam anlatmaya bilemeidm :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İki kere daha yapti derken
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı.
1 yılBakiremisinki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılZevk almıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşlar kaç knk
06 Yorumla
Soran1 yıl24
Cevap sahibi1 yılNerde yaptınız
Soran1 yılArabada
Cevap sahibi1 yılArabada anal nasıl yaptınız
Soran1 yılKaranlıktı
Cevap sahibi1 yılArabanın içinde hangi pozisyonda nasıl içine aldın
Gizli Üye(36-45)1 yılSadece bir sefermi yaptı kolay alabildinmi
00 Yorumla