Maalesef ki ben kaynanamın ile yaşıyorum evet başta ben kabul ettim keşke etmeseydim
Rahat ederim sandım öyle olmadı özelim kalmadı öyle deyim evliğimizin ikinci ayından itibaren beraber yaşadık
geceliklerimi kiayfetleimin içinden mini mini olanları giyemdim sadece evliğimizin ilk bir buçuk ayında filan giydim bir daha giyemdim evet üç ayda iki ayda bir diğer oğluna bir haftalığına ziyarete filan gidiyor ama o hafta da neyi ne kadar giyebilirim
Bende annesi varken giymiyorum annesi yokken giyorum erkek olarak bunu görüyorsa ne düşünür saf veya canım değil eşim siz olsanız ne anlarsınız
Rahat ederim sandım öyle olmadı özelim kalmadı öyle deyim evliğimizin ikinci ayından itibaren beraber yaşadık
geceliklerimi kiayfetleimin içinden mini mini olanları giyemdim sadece evliğimizin ilk bir buçuk ayında filan giydim bir daha giyemdim evet üç ayda iki ayda bir diğer oğluna bir haftalığına ziyarete filan gidiyor ama o hafta da neyi ne kadar giyebilirim
Bende annesi varken giymiyorum annesi yokken giyorum erkek olarak bunu görüyorsa ne düşünür saf veya canım değil eşim siz olsanız ne anlarsınız
Güncellemeler
1 yıl
Biz 20 Haziran 2025 evlendik
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yani çekindiğini rahat olmadığını anlarım seni mutlu etmek ve isteklerini gerçekleştirmek için çabalardım işin zor gerçekten
Ev üstüne ev olmaz evlilik ayrı ev demek ama sen aile evinden çıkıp onun ailesini evine girmişsin o yüzden ayrı kesinlikledir etmelisin
yeni evli siniz kadının sizde kalması zaten bencillik.
Abla sen hicbi fantezi kuramamissin
Hayır eşimle adam akili toplasanız üç kere beraber banyo yaptık 20 hazirandan beri
Oha ajahsj geçmiş olsun valla ne diyim hiçbir fantezi yok aahha
E odanda yine giiiyyyy
Ne anlamı var ki tek idam da giyemeye
Sonuçta seks önceki için değil mi
Ne anlamasını bekliyorsunki?
Rahat edmedim için yapmıyorum giyemiyorum gibisinden
Oda biliyordur bunu. Ama ne yapacak. Annesinin yanında da giy mi diyecek.
Her erkek anlar yani bunu
Anliyordurda elinden bir şey geliyordur. Annesi kac yasinda?
Bir yandan eşim istedi annesi ile yaşamamız annesinin kıskanclığı yüzünden biz zarar görüyoruz bir kere yapasım var yapmıyorum bir kere işte odaya mum filan yaktım çiçek filan odaya girdik elektrik var ne yaktınız mumları diyor bende zaten anlamaz yaşlı başlı kadın
Sonra şey demeye başladı sevgililer günü değil doğum günün de değil ne yaktınız bunlar sustuk iki kere tekrar etti sonra eşim ne olacak öylesine yaktık dedi
Umreden döndü doğmamış çocuğuma adak yapmış hamile kalırsam çocuğun Abdulbasit kız olursa emineeda böyle yapmasanız çocuğunuz olmaz diyor yine sustuk bir şey demedik sonra bana soruyor sanki beğenmedin gibi da ki eşim kabul etmiş gibi sonra hayır olarak kafamı salladım eşim de git kendi çocuğuna isim koy senin çocukların isimini hepsinin babam koymuş benim çocuğuma karışma
Kaynanam da o benim çocuğum demeye başladı o senin Torunun çocuğun değil dedi
Annesi 70 yaşında ama çok şükür eli ayağı tutuyor her işi yapabiliyor
Oooo büyük sıkıntı... Tek basina yaşayamaz mi ayrı eve ciksaniz
Eşimde öyle dedi zaten o beğense de ben beğenmiyorum dedim eşim
Şimdi sıkıntı çıkmamız sıkıntı çıkmaya biliriz deprem bölgesi sıkıntı
Ama ne yapacağım bilmiyorum canım sıkılıyor rahat edemiyorum misafirler çok bitmiyor hepsi de yaşı büyük eşimde istekleriniz bitmiyor diyor ben bekarken harcadım gibi harcamaz oldum bir şeyde istemez oldum artık
İki mağduriyet birden. gecmis olsun bu arada. Peki başka çocukları yokmu?
İki mağduriyet derken var gitmiyor birinin evi küçükmüş diğerinde gidiyor bir hafta kalıyor geri geliyor iki kızı var ikisi de şehir dışından
Yani hem deprem hem bu. Onlar da evliler mi?
Ama benim eşimi deli gibi seviyor diğer çocuklarında çok seviyor o yüzden dibine yapışık annemle konuştu dün e ne yapacaksın tek başınasın yalnızlık zor demeye başladı sonra sinirlendim tabi bir insan kendini kötü hissedeceği bunlar yeni evli rahat edemiyor olabilir demesi gereken yerde bir de laf sokuyor kızlarına anlatıyor kızları da laf sokuyor
Evet hepsi evli
Bayarma da eşimle Ankara 'ya gideceğim ailemi Ziyaret etmeye eşim üç gün oturup geri dönecek ben iki hafta filan oturacağım acaba eşim özelyip kıymetimi daha çok bilir mi
Esinin kardeşleri ile konuşup en azindan bir süre annelerini yanlarına alması konusun da onları ikna etmeli. Böyle evlilik olmaz ki
Alsada geri bana gelecek bu bir çözüm değil maalesef yine baştan aynı şey olacak ayrı evde otturumuyolar maalesef eşim diyor o bizi yetim olarak büyüttü koşturdu orada oraya ben onu bırakmam diyor o benim kırmız çizgim diyor
Maalesef ki olmuyor evi küçük olan oğlunun evine gitti bir hafta oturdu geçen gün işte bayrama gideceğiz filan dedim eltimde onu da seninle götür diyor korkuyor onun evine gider diye oturmaya
Ne kadar oldu evleneli
Başından at demiyor kimse. Ama artık kendi ailesi var. Seni de dusunmeli.
İllaki özler. Ne sıklıkla iliski yasaya biliyorsunuz evde.
10 aylık evliyiz 20 Haziran da evlendik
Ooo daha cok erken yaaa
En güzel zamanlar da böyle sıkıntılar hiç olmamış 🥺
Esin bu durumdan hiç rahatsız olmuyormu?
?
Bilmiyorum rahatsız olduğu nasıl anlaşılır
Bas basa kalamıyorsunuz evinizde. O bir hafta nasıldı mesela annesi yokken? Normal. zaman da nasil?
bas bas bagirman lazim senin ne kaynanasi ya.
İşin zor be
senin nası bi kurnaz old düşünür
Nasıl yani
cinsellikle şantaj yapıyon
Sen soylesene
Yaşlar kaç peki
Ben 24 eşim 34
Tatmin edebiliyor mu seni
Ve mini gecelikler yakışıyor mu sana boy kg n kaç
Cevapp