Bir chat sitesinde çalışıyorum ve eşim neden kıskanmıyor?

Eşimle 4 yıl aynı evde yasadık sevgiliyken. O ara ben iş bulamıyordum ailemden uzakta yasamayı tercih etmiştim. O zamanlar ben ve eşim 22 yasındaydık. Eşim ise ailesinden destek görüyordu öğrenciydi ben mezun olmustum. Neyse iş bulamadıgımdan bir görüntülü chat sitesinde calıstım. Her türlü insanla konustum cinsel içerikli sohbetler yaptım. Bu işi 3 yıl yaptım. Eşim kıskanmıyor ve bir sey demiyordu hiç. Bu arada 3 yıl asla birinden ne duygusal ne cinsel olarak etkilenmedim. Zaten iş olarak bakıyordum. Eşime neden kıskanmıyorsun dediğimde. Sana güveniyorum ve yüzyüze görüşmeyeceksin sonucta ve iş olarak yapıyorsun biliyorum demişti. O zaman onun da yası küçüktü diye düşünüyorum. Ve eşimin ilk kız arkadası benim Eşimle cinsel hayatımız vardı. Ama ben websitesinde calısırken maalesef ifşa olayı yasandı mahkemeler oldu. Eşim beni hiç yargılamadı mahkemede avukatta hep yanımdaydı. Ama asla bir soru sormadı. Evlendik ve Şu an 30 yasındayız. Yıllardır asla yüzüme vurmadı. Asla konusunu acmadı bir kez bile. şu an mesela baska bir uygulamada calısıyorum mecburen cünkü işsizim yine. Eşim yine kıskanmıyor hiç. Bırak benim maasım yeter daha cok mesai yaparım sen gec uyuyorsun diyor. Ama hala kıskandıgı için değil bu isteği. Hatta bazen uygulamada ki sacma insanları antıyordum ona. O da anlattıklarımı dinleyip yorum yapıyordu. Bu arada eşimşe o websitesinde calısmaya basladıgımdan beri cinselliğimiz yok. Evlendik hala yok. Ben istemeyen tarafım. Ama eşim asla zorlamıyor beni. Çünkü bazı durumlar oldu eşimin desteğine ihtiyacım varken psikolojim bozukken eşim hiç oralı olmadı hep sessizdi. Duygusal kopukluk yasıyormusuz meger yeni yeni anlıyorum. Eşime göre evlilikte sorun yok hala. Eşimden duygusal yakınlık göremedim hiç. O ifşa olayında bile odada tek basıma aglaya aglaya iyileşmeyi bekledim. Eşiö iyi hissetmem için ne bilim bir cikolata bir ayıcık ya da yanındayım gececek hersey güzel olucak gibi seylerde hiç söylemedi. mutsuzum dediğim de öyle mi diye gecistirdi o zamanlar. Evlendikten sonra zaten aynı devam etti bu davranıslar. Heo karsıma alıp konustum evlilik öncesi de. Özür diledi farkında olmadıgını söyledi. Ama evlendik hala ilgisiz gibi. Hala neden kıskanmıyorsun diyorum cevap veremiyor. Sevmiyor muyuz artık birbirimizi diyorum seviyorum diyor. Ne bilim tuhaf bir hal işte. İlişkimizin bizi mutlu etmediğini biliyorum. Ayrılmak en iyisi diye dğşünüyorum bazen. Ama işte bir umut diyip sürekli onu anlamaya calısıyorum. Konusturmaya calısıyorum. Eşim tartısmada bile hiç konusmaz. Duygu ve düşünceleri hiç anlatmaz ilişkimiz hakkında.

Bir chat sitesinde çalışıyorum ve eşim neden kıskanmıyor?