Eşimle 4 yıl aynı evde yasadık sevgiliyken. O ara ben iş bulamıyordum ailemden uzakta yasamayı tercih etmiştim. O zamanlar ben ve eşim 22 yasındaydık. Eşim ise ailesinden destek görüyordu öğrenciydi ben mezun olmustum. Neyse iş bulamadıgımdan bir görüntülü chat sitesinde calıstım. Her türlü insanla konustum cinsel içerikli sohbetler yaptım. Bu işi 3 yıl yaptım. Eşim kıskanmıyor ve bir sey demiyordu hiç. Bu arada 3 yıl asla birinden ne duygusal ne cinsel olarak etkilenmedim. Zaten iş olarak bakıyordum. Eşime neden kıskanmıyorsun dediğimde. Sana güveniyorum ve yüzyüze görüşmeyeceksin sonucta ve iş olarak yapıyorsun biliyorum demişti. O zaman onun da yası küçüktü diye düşünüyorum. Ve eşimin ilk kız arkadası benim Eşimle cinsel hayatımız vardı. Ama ben websitesinde calısırken maalesef ifşa olayı yasandı mahkemeler oldu. Eşim beni hiç yargılamadı mahkemede avukatta hep yanımdaydı. Ama asla bir soru sormadı. Evlendik ve Şu an 30 yasındayız. Yıllardır asla yüzüme vurmadı. Asla konusunu acmadı bir kez bile. şu an mesela baska bir uygulamada calısıyorum mecburen cünkü işsizim yine. Eşim yine kıskanmıyor hiç. Bırak benim maasım yeter daha cok mesai yaparım sen gec uyuyorsun diyor. Ama hala kıskandıgı için değil bu isteği. Hatta bazen uygulamada ki sacma insanları antıyordum ona. O da anlattıklarımı dinleyip yorum yapıyordu. Bu arada eşimşe o websitesinde calısmaya basladıgımdan beri cinselliğimiz yok. Evlendik hala yok. Ben istemeyen tarafım. Ama eşim asla zorlamıyor beni. Çünkü bazı durumlar oldu eşimin desteğine ihtiyacım varken psikolojim bozukken eşim hiç oralı olmadı hep sessizdi. Duygusal kopukluk yasıyormusuz meger yeni yeni anlıyorum. Eşime göre evlilikte sorun yok hala. Eşimden duygusal yakınlık göremedim hiç. O ifşa olayında bile odada tek basıma aglaya aglaya iyileşmeyi bekledim. Eşiö iyi hissetmem için ne bilim bir cikolata bir ayıcık ya da yanındayım gececek hersey güzel olucak gibi seylerde hiç söylemedi. mutsuzum dediğim de öyle mi diye gecistirdi o zamanlar. Evlendikten sonra zaten aynı devam etti bu davranıslar. Heo karsıma alıp konustum evlilik öncesi de. Özür diledi farkında olmadıgını söyledi. Ama evlendik hala ilgisiz gibi. Hala neden kıskanmıyorsun diyorum cevap veremiyor. Sevmiyor muyuz artık birbirimizi diyorum seviyorum diyor. Ne bilim tuhaf bir hal işte. İlişkimizin bizi mutlu etmediğini biliyorum. Ayrılmak en iyisi diye dğşünüyorum bazen. Ama işte bir umut diyip sürekli onu anlamaya calısıyorum. Konusturmaya calısıyorum. Eşim tartısmada bile hiç konusmaz. Duygu ve düşünceleri hiç anlatmaz ilişkimiz hakkında.
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ya eşinin kıskanması olayı Real'de eşini paylaşıp aynı yatak odasında eşini bir erkekle paylaşıp izleyenler var ama senin durumun bambaşkanı Seninki sohbet etmeni kıskanmıyor Anladığım kadarıyla Peki sohbet ettiğin kişilerle herhangi bir şekilde görüntüde soyunuyor musun üstünü falan Soyman istiyorlar mı sadece sesli mi sohbet yapıyorsun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılSessizlik iyi degildir icine atip kendine saklamasidir. Sorunlari anlatmayanada birdey diyemezsin bence hayatina bak sen elinden geleni yapmissin ama kiskanmayannbir este cok acik ya biriyle cinsel konusmani partberin esin olmasa bile rahatsiz olmasi gerekir diye düşünuyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Troll olsa bu kadar uzun yazmazdin cok ilginc esinin cinsel performansi nasil
011 Yorumla
Soran1 yılTroll değilim evet. Cinselliğimiz yılalrdıe yok
Soran1 yılSon 1 yıldır zaten acayip soguluyorum ilişkimizi. Sorguladıkca sevgililik dönemimize gidiyorum. Orada da kırıldıgım cok an oldu. Tabi eşim asla hakaret etmez. Sesini yükseltmez bana karsı. Zaten 1 kez bile asla o tartısma baslatmadı. Ha ben kızgınken tartısmaya calısırken de neredeyse hiç katılmaz tartısmaya. Sonrasında da yanıma gelmez çözelim diye. Ne istersem alı nereye gidelim dersem gideriz. eli herkese karsı açık biridir. Para lafı asla yapmaz. Yani iyi yönlerini de teraziye koymaya calısıyorum ama hala neden kırgınım o zaman? Bir türlü iyi yönleri agır basamıyor kafamda. Neden evliyim cinselllik yok, birlikte zaman gecirmek nadiren var, adam akıllı sorunlarımızı konusup çözemiyoruz sessiz kalıyor, e benim de hatalarım var biliyorum zamanında ben de onu kırdım psikolojim baya bozukken. O buna da kırılmamıs öyle diyor. Ona ulasamıyorum. Neden evliyiz hala? Diye hem kendimie hem ona sordum bunların hepsini anlatarak. Ben kendimde cevabı bulamıyorum. O da veremiyot
Soran1 yılErkekler benim için normal insan işte ne bilim. Hiç ne anlam ifade eder düşünmedim.
- 1 yıl
Senin adina senin icin guzel kararlar almasini bekliyorsun ihtiyacin olan anlayis degil cunku o ilgi ve anlayisi ya da tatmini disardan bircok erkekten aliyorsun eksik olan ise kanat gerilmesi belki o oldugunda itiraz edeceksin baskilama beni diyeceksin ama olsun o tadi almak o itirazi yapmak istiyorsun peki erkek ne senin icin
Soran1 yılDirekt aklıma geleni söyleyeyşm jaguar
Soran1 yılHayır aldatmadım o sekilde hiç
- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
1 yılKimse asla değişmez ve sen sakin kimseyi düzelecek diye bekleme , boşa zaman kaybettiğin yetmedi mi
04 Yorumla
Soran1 yılBireysel terapi almak istediğini söyledi. Terapiye baslayacak.
- 1 yıl
Benim nickime bak, boşa konuşmam ben
Soran1 yılTerapide mi işe yaramaz? Çift terapisi falan?
- 1 yıl
Kimse değişmez inan bana, o sana senin ihtiyacın olan ilgiyi o zaman verememiş, gözlerinin önünde sen neler çekerken, şimdi ancak rol yapar o da nereye kadar ,
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBence eşin bu olaydan zevk alıyor zaten. Ayrıca onlar nasıl site
07 Yorumla
Soran1 yılHayır zevk aldıgını hiç düşünmüyorum. Ama pek umursamıyor da gibi
- 1 yıl
İçerik nasıl soyunuyor musun sadece sexting mi? Duygusal bişey beslediğini düşünmüyordur ama bence bu biraz da umursamamazlik. Birazda genişlik. seks hayatınız nasıl
Soran1 yılWebsitesinde evet soyunma falan oluyordu. Ama o olaydan sonra bıraktım o işi. Şimdi calıstıgım bir uygulama ama cinsellik sadece sohbetle var görüntülü yapmıyorum. Eşimle cinsel hayatım yok.
- 1 yıl
Himmm sexting tarzı yani. Eşinle cinsel hayatın yoksa muhtelemen senin bu işte tatmin olduğunu düşünüyor
- 1 yıl
Hani sonuçta karşılıklı geçiyor ya.
Soran1 yılHmm bana hiç bu tarz bir soru sormadı. Hatta uygulama hakkında asla bir sey sormuyor bana. Ben uygulamada da etkilenmiyorum cinsel olarak. Ama tabi ki cinsel dürtülerim var. Ama eşimi de arzulayamıyorum artık hiç
- 1 yıl
Eşini arzulamazsin neden dersen sonuçta seksle alakalı bi işte çalışıyorsun hoşuna giden fanteziler illaki denk geliyordur. O zamanda rahatlıyorsun. bide çok farklı insanlarla konuştuğun için de olur bu. Cinselliğe aç değilsin kısacası
- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
1 yılKıskanmaması çok garip. Ve şu an cinsellik yok diyorsun. İfşa olayı nedir anlatır mısın
02 Yorumla
Soran1 yılSizce neden kıskanmıyor? Mesela ben üstğn körü bırak orada calısmayı diyor. Neden bunu istiyorsun dediğimde gec uyuyorsun yorgun kallıyorsun hem artık para kazanma zamanı bende diyor. Bu yüzden bırakasım gelmiyor uygulamayı. Çünkü gönülden istemiyor gibi. Beni sakındığı için değil gibi bu isteği. Yoksa bayılmıyorum ben uygulamada calısmaya
- 1 yıl
İşin altında bir sebep var ama nedir bilemiyorum. Yoksa normal değil bu.
Gizli Üye(25-29)1 yılKafalamışsın g@vatı bide yorum mu yapıyorsun teyze
00 Yorumla
1 yılSen çok şey yaşamışsın baya da yorgunsun
02 Yorumla
Soran1 yılBunların hiç biri de aielm bilmiyor. Mahkemeleri de bilmiyor. O olaydan sonra ben anksiyete atakları gecirmeye basladım zaten. Ama eşim yine bana sarılmadı teselli etmedi. Sadece fiziken hep yanımdaydı mahkemeye de geldi hastaneye de. Ben hastayken de bana baktı evet. Ama ne bilim ben mi abartıyorum? Haksızlık mı ediyorum ona?
- 1 yıl
Konuşmak ister misin
Belliki hoşuma gidiyor garip aq
04 Yorumla
Soran1 yılHayır hosuna gitmiyor da umursamıyır gibi. Neden umursamıyorsun kıskanmıyorsun diyorum cevap veremiyor
Soran1 yılAma benim kazandıgım para bizim eve girmiyor. Bize yaramıyor. Hayvanlara harcıyorum sokakta ki
- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
1 yılKaraktersiz bir eşin var demek ki
01 Yorumla
Soran1 yılAma ne bilim benimle evlendi o ifşa olayından sonra bile istese evlenmezdi de. Asla yıllardıe yüzüme vurmadı
1 yılÇünkü eşinde seni cinsel obje olarak görüyor
010 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani? Ama eşim beni cinsellim içşn asla zorlamadı. bunun için kavga bile etmedik hiç
- 1 yıl
Sen olmayınca başkaları oluyor çünkü
Soran1 yılYok hayır aldatmıyor eminim. Ama p*rno izlediğini biliyorum
- 1 yıl
Tamam orada kendini rahatlatıyorsa gerek kalmıyor diğerlerine
- 1 yıl
Sana da gerek kalmıyor ve kıskanmoyor
Soran1 yılAma inan artık bana sarılması bile rahatsız ediyor beni. Bazı durumlarsa cok kırıldım ona. Hep görünmez gibi hissettim ilişkide bazen. Hep konustum onunla ve yine öyle hissetirmeye devam etti özür dileyip. Duygusal olarak koptum sanırım. Eskisi gibi olur muyuz bilemem. Eşim de bence koptu ama kabullenemiyor kendi içinde sanırım. Bireysel terapiye gitmek istediğini söyledi.
- 1 yıl
Bu konuda psikolojik destek almak faydalı olur çevremde benzeri bir olay yaşandı. Bizzat şahid oldum olaylara baya uzun bir süreç hepsini yaşadık ama iyi de olabilir ters tepede bilir
Soran1 yılTers tepmekten kasıt ne? Bir de cevrebizde ki olay nasıl sonuclandı peki?
- 1 yıl
Yani süreç dediğim gibi aşırı inişli çıkışlıydı. Yazın anlatayım size baştan sona
- 1 yıl
Olay biraz uzun o yüzden
1 yılBM olsam kıskanırdım izinde vermem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCalisiyorsunda daha ne istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbirazdaha ızun yaz ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 795 cevap paylaştı. Bu ne biçimi evlilik
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026