Cinsel Yaşam Seks sırasında hangi kelimeler hoş olur? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Seks esnasında kadın ne yaparsa çekici olur hoşunuza gider?Hangi kelimler falan sarf etmek gerek? Seks sırasında hangi kelimeler hoş olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Orali iyi yapmasi arada kendi fantazilerininuygulamasi, giyimindr seksi kiyafeti seçmesi 1 0 Yorumla
KotuAdamxx Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 816 cevap paylaştı. konuşmalara çok takılma ya sen teması arttır 1 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Bu doğaçlama olmalı herkes farklı herkesle farklı olur 0 0 Yorumla
Lovemiyorumm Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl O esnada daha fazla bişey yapmasına gerek yok zaten 0 0 Yorumla
Cedricx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Vakumlamasi ve vakumlarken salya akitmasi benim hosuma gidiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Tam bir kuzum. pu olmak gerekiyo deliriyolar benim gördügüm bu 3 34 Yorumla phhml016 1 yıl Çok doğru çok Yorumla EliteCombine34 1 yıl Evet öyleeeee Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok fazla sınırın olmamalı her istedinde vermemelisin verirken yalandan kaçmaya çalış inle çok iyisin vs de durması için yalvar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha çok varda burdan yazarsam hesap gider Yorumla phhml016 1 yıl Ben gizli değilim istersen Yorumla EliteCombine34 1 yıl Bana yaz onları:) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Size neden yazıyım sizdemi erkekleri mutlu etmek istiyosunuz Yorumla phhml016 1 yıl Beni mutlu etcen işte Yorumla EliteCombine34 1 yıl Yok senin yazdıklarından tatmin olucam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Siz erkek bile degilsinizki erkek olsan yazıyla degil kucagındakş kızla konuşurdunuz Yorumla phhml016 1 yıl Kucağım boş gel doldur Yorumla myphonex 1 yıl Arkadaşlara erkekleri nasıl mutlu etmeleri gerektiği öğret hahshsj Yorumla EliteCombine34 1 yıl Kucağımdan onlarca kız geçti rahat ol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boş işte kimse gelmiyo erkek olsan dolu olurdu Yorumla EliteCombine34 1 yıl Engelledi sjsbsjs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hepsi geçmiş ama hiç kalan dursn yok bakmışlar boşsun Yorumla EliteCombine34 1 yıl Boş değil;) Yorumla phhml016 1 yıl Korkuyorlar gelmiyor kimse Yorumla EliteCombine34 1 yıl Niye kalsınlar ki ilişki istemiyorum tatlım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ondan bana yalvarıyosun Yorumla myphonex 1 yıl Ne diyo bu kertenkeleler benden engelliler hahaha yalvarıyorlar mı 😁 Yorumla phhml016 1 yıl Yeni dlyarkta geldi Yorumla EliteCombine34 1 yıl Baban kertenkele Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dahs önce konuştum ben elite yazanla sbsbs Yorumla phhml016 1 yıl Benimle konuşmamışsın ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen ondan da topsun Yorumla myphonex 1 yıl Puhahahshsj, iki top bir araya gel me me liy diniz kızlar xd Yorumla phhml016 1 yıl @myphonex annenle bu pembeliyi üst üste koyar skrm kim top hepiniz görürsünüz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen bi bok yapamazsun versem deligi bulamazsın Yorumla phhml016 1 yıl İki deliğini birleştirir öyle skrm seni 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ondanmı KS den kızlara yalvarıyosun Yorumla myphonex 1 yıl Tipe bak tam bi at hırsızı. Eline kuvvet, başka da bi halt yapamazsın :d Yorumla EliteCombine34 1 yıl Hahaha lan ne agladınız Yorumla EliteCombine34 1 yıl Top diyeni havada sektiririm Yorumla
yagmurr8953 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 71% 1 yıl erkeğin hayat kadını demesi çok azdırıyor 1 3 Yorumla EliteCombine34 1 yıl Sekste mi? Yorumla yagmurr8953 1 yıl evet Yorumla yagmurr8953 1 yıl fhişem rospum falan dese offff Yorumla
beyazzenci27 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Küfür, itaat ve köle olması 1 1 Yorumla beyazzenci27 1 yıl Yaş kaç senin Yorumla
HayLazTiMe Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sessizlik dokunuş öpüş oral seks masajı 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yapmacık hiç bişey güzel değil o yüzden kendin ol 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Seni istiyorum ve inleme yeterli bence 0 0 Yorumla
Nanatyir34 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Ben bir gay olarak buna hakimim ne ararsan var 0 2 Yorumla mimarsalt 1 yıl İyi oral seks cekermısın Yorumla mimarsalt 1 yıl İnsan olun lan Yorumla
alper874747399 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Ağzımda ısıtacam seni içmek istiyorum demeli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Orali iyi yapmasi arada kendi fantazilerininuygulamasi, giyimindr seksi kiyafeti seçmesi
konuşmalara çok takılma ya sen teması arttır
Bu doğaçlama olmalı herkes farklı herkesle farklı olur
O esnada daha fazla bişey yapmasına gerek yok zaten
Vakumlamasi ve vakumlarken salya akitmasi benim hosuma gidiyor
Tam bir kuzum. pu olmak gerekiyo deliriyolar benim gördügüm bu
Çok doğru çok
Evet öyleeeee
Çok fazla sınırın olmamalı her istedinde vermemelisin verirken yalandan kaçmaya çalış inle çok iyisin vs de durması için yalvar
Daha çok varda burdan yazarsam hesap gider
Ben gizli değilim istersen
Bana yaz onları:)
Size neden yazıyım sizdemi erkekleri mutlu etmek istiyosunuz
Beni mutlu etcen işte
Yok senin yazdıklarından tatmin olucam
Siz erkek bile degilsinizki erkek olsan yazıyla degil kucagındakş kızla konuşurdunuz
Kucağım boş gel doldur
Arkadaşlara erkekleri nasıl mutlu etmeleri gerektiği öğret hahshsj
Kucağımdan onlarca kız geçti rahat ol
Boş işte kimse gelmiyo erkek olsan dolu olurdu
Engelledi sjsbsjs
Hepsi geçmiş ama hiç kalan dursn yok bakmışlar boşsun
Boş değil;)
Korkuyorlar gelmiyor kimse
Niye kalsınlar ki ilişki istemiyorum tatlım
Ondan bana yalvarıyosun
Ne diyo bu kertenkeleler benden engelliler hahaha yalvarıyorlar mı 😁
Yeni dlyarkta geldi