Cinsel Yaşam Erkekler oral seksi nasıl buluyor? Ammnakymsnnn Takip Et Xper 3 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Hani cn*el ilişki sırasında karşı tarafın vji*nsnı yalamak nasıl bir duygu iğreniyor musunuz yoksa güzel mi geliyor? Erkekler oral seksi nasıl buluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Aksine çok seviyorum hoşuma gidiyor, yaladıkça ıslandığını hissetmek ve sıvının tadına bakmak güzel 1 6 Yorumla Ammnakymsnnn 1 yıl Acayip bir duygu olmalı Yorumla olgunerkek37 1 yıl Evet yani sıvı tatsız ama yaptıkça onun benim sayemde zevk aldığı duygusunu bilmek beni de azdırıyor bi de inlerse daha da sertleşiyorum Yorumla Ammnakymsnnn 1 yıl Aaaaa anladım tamam Yorumla olgunerkek37 1 yıl Daha da anlatmak isterdim de neyse burada olmaz :) Yorumla Ammnakymsnnn 1 yıl Söyle söyle herkes öğrensin Yorumla olgunerkek37 1 yıl Herkes için yazdıklarım yeterli :) Yorumla
softhayat33 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. Güzel gelir zevk aldıkça daha çok baskı uyguluyorum kendinden geçiyor 1 2 Yorumla Ammnakymsnnn 1 yıl Alla alla parmakla yapan da var onu Yorumla softhayat33 1 yıl Oda olabilir ama dil daha etkili bence Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. özellikle eşimin yüzüme oturması beni çıldırtıyor diyebilirim 1 4 Yorumla Ammnakymsnnn 1 yıl Aaaa önden mi arkadan mı Yorumla snnbeslq 1 yıl yüzü bana dönük oturur bende ellerimle poposunu kavrayıp yalarım genelde. Yorumla Ammnakymsnnn 1 yıl O sırada da göğüslerini de yalarsın Yorumla snnbeslq 1 yıl yüzüme oturduğunda o pek mümkün olmuyor o an tek gayem nefes alabilmek oluyor :) Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sevmesem neden yapayım, iğrenmem ama kıllı olmayacak gıcır gıcır olacak 1 1 Yorumla Ammnakymsnnn 1 yıl Gıcır gıcır olmasın ne olacak sanki Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hadi pipi yalamak tamam da kuku yalamak kötü bence ya pipi yine temiz oluyor da kulu öyle değil ki 4 4 Yorumla Basketman01 1 yıl Emin ol onuda yalamak çok güzel Yorumla Ammnakymsnnn 1 yıl Valla bilmiom knk Yorumla Burdurtekerkek 1 yıl katılmıyorum Yorumla _Butlerr_ 1 yıl Sana gore oyle asil kuku yalamak asiri keyifli kokusu dokusu bambaska 😍 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hastalık ağır koku vs gibi bi durum söz konusu değilse severek uzun uzun yalarım 1 0 Yorumla
Burakerbek Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 35% 1 yıl Her önüne gelenle oral seks yapılmaz ama yapıyorsanda hakkını vericen. 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Hayali bile ağzımı sulandırdı şu an bence harika bir şey 0 0 Yorumla
evlifreud Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% 1 yıl Vajinaya göre değişir 1 1 Yorumla Ammnakymsnnn 1 yıl Mesela büyük iç dudağı olan vajina? Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bence sekste olmazsa olmazdır bakımlı temiz olduğu sürece dur diyene kadar devam ederim 0 0 Yorumla
DrPepe Takip Et Xper 6 Yaş: 41 1 yıl Koku olmazsa her zaman yapılır. Temizlik önemli. Özellikle göz göze yapılırsa harika olur :) 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. güzel ben pis tarafı bile seviyorum 1 0 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı. Denedim ve iğrendim. 1 2 Yorumla Ammnakymsnnn 1 yıl Gerçekten mi niye Yorumla göklerdengelenşey 1 yıl Plastik gibi tuzlu bir şeydi aw. Yorumla
Pripiyat Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Öyle deyince de bi canım sıkıldı 0 2 Yorumla Ammnakymsnnn 1 yıl Niye Yorumla Pripiyat 1 yıl boş ver Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Ondan hiç iğrenilir mi ya? 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Oral seksin olmazsa olmazidir 0 0 Yorumla
testosteronnn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 101% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. oral olmazsa olmaz 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çok severim hem yapar hemde yaptiririm 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Zevkle yalarım saatlercr 0 0 Yorumla
BayKastamonu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Temiz güzel etli bir vajinayı yalamak çok güzel 0 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. harika bişey anüste öyle 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. güzel ve zevkli geliyor 0 0 Yorumla
Dedective Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Sekste igrenme olmaz. En zevk aldıgım şey oral 0 0 Yorumla
SıradanSorular Takip Et Yoda Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Temizse hoşuma gider 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Aksine çok seviyorum hoşuma gidiyor, yaladıkça ıslandığını hissetmek ve sıvının tadına bakmak güzel
Acayip bir duygu olmalı
Evet yani sıvı tatsız ama yaptıkça onun benim sayemde zevk aldığı duygusunu bilmek beni de azdırıyor bi de inlerse daha da sertleşiyorum
Aaaaa anladım tamam
Daha da anlatmak isterdim de neyse burada olmaz :)
Söyle söyle herkes öğrensin
Herkes için yazdıklarım yeterli :)
Güzel gelir zevk aldıkça daha çok baskı uyguluyorum kendinden geçiyor
Alla alla parmakla yapan da var onu
Oda olabilir ama dil daha etkili bence
özellikle eşimin yüzüme oturması beni çıldırtıyor diyebilirim
Aaaa önden mi arkadan mı
yüzü bana dönük oturur bende ellerimle poposunu kavrayıp yalarım genelde.
O sırada da göğüslerini de yalarsın
yüzüme oturduğunda o pek mümkün olmuyor o an tek gayem nefes alabilmek oluyor :)
Sevmesem neden yapayım, iğrenmem ama kıllı olmayacak gıcır gıcır olacak
Gıcır gıcır olmasın ne olacak sanki
Hadi pipi yalamak tamam da kuku yalamak kötü bence ya pipi yine temiz oluyor da kulu öyle değil ki
Emin ol onuda yalamak çok güzel
Valla bilmiom knk
katılmıyorum
Sana gore oyle asil kuku yalamak asiri keyifli kokusu dokusu bambaska 😍
Hastalık ağır koku vs gibi bi durum söz konusu değilse severek uzun uzun yalarım
Karşı tarafın haz aldığını görmek için yalardım ben
Her önüne gelenle oral seks yapılmaz ama yapıyorsanda hakkını vericen.
Hayali bile ağzımı sulandırdı şu an bence harika bir şey
Vajinaya göre değişir
Mesela büyük iç dudağı olan vajina?
Bence sekste olmazsa olmazdır bakımlı temiz olduğu sürece dur diyene kadar devam ederim
bana güzel geliyor en sevdiğim kısım bu diyebiliriz
Koku olmazsa her zaman yapılır. Temizlik önemli. Özellikle göz göze yapılırsa harika olur :)
güzel ben pis tarafı bile seviyorum
Temiz olmalı zaten vs zevkli
Haz alıyorum, zevk alıyorum
Denedim ve iğrendim.
Gerçekten mi niye
Plastik gibi tuzlu bir şeydi aw.
Öyle deyince de bi canım sıkıldı
Niye
boş ver
Hayir tabiki niye olsun mesele zevk almak vermek
Zevk vermek çok güzel
Ondan hiç iğrenilir mi ya?