Konuştuğum erkekler hep cinsellik yatağa atma peşinde böyle de olunca kimseye konuşmak istemiyor insan gerçek aşkımı ne zaman bulucam ben
Gerçek aşk yok
Umarım ilerde bulursun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Konuştuğum erkekler hep cinsellik yatağa atma peşinde böyle de olunca kimseye konuşmak istemiyor insan gerçek aşkımı ne zaman bulucam ben
Gerçek aşk var ama gerçek aşkı siz şey sanıyorsunuz hiç dokunmicak temas etmicem yatağa yatmak istemicek falan çok saçma bence seven insan arzular ben bile erkek arkadaşımı arzuluyorum sexs yapıyoruz ama evlenmiceğimiz anlamına gelmiyor? Ciddi ilişki olup olmadığını hareketlerine göre anlayamazsın sen güvenmediğin için başlarda temas etmezsin ama üzerinden 2 3 sene geçince illaki bişeyler yapacaksın
Bende sizin gibi düşündüğüm için hiçbir kıza kolay kolay ilk mesajı atmam karşı taraf atarsa genelde konuşurum umarım bir kişi beni bu düşüncemden vazgeçirir sırf bu yüzden uzun süredir ilişkim olmuyor hiçbir kızın peşinde koşmuyorum koşmakta istemiyorum.
Cevap
8Cevap
Gerçek aşk yok zaten
Gerçek aşk ta var gerçek insan da erkek te, kadın da var. Sadece sabırla aramak, kendine güvenmek, ne istediğini bilmektir işin sırrı...
Var ama sen ne zman bulursun var mı kısmetin de bilinme
ben evlenmeden yapmam
Umarım ilerde bulursun
İleride bulursun umarım
Aşık olma :)
Aşk yok ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?