Cinsel Yaşam Twerk atmak neden kötü olarak algılanıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Çok güzel yapıyorum ben ama hemen yargılanıyor niye? Twerk atmak neden kötü olarak algılanıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. takma insanları 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yoo kötü değil ben çok severim de bana gelmedi. Yorumlamak isterdim 0 0 Yorumla
Kürtkovalayan Takip Et Xper 6 Yaş: 24 1 yıl Bunu kocan dışında biri görüyor ki yargılanıyorsun. 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Gel kocam ol Yorumla Kürtkovalayan 1 yıl Olur canım. Yorumla Soran 1 yıl Hahahahaha Yorumla Kürtkovalayan 1 yıl Gevşek gevşek gülme. Yorumla Soran 1 yıl Senin inadına gülücem HAHAHAAHAHAH Yorumla Kürtkovalayan 1 yıl İyi gelişmelerden haberdar edersin. Yorumla Soran 1 yıl Edemem işim var bay Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Hani biz bir şey görmedik 😂 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Gelen görür Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Nereye gelelim 😂 Yorumla Soran 1 yıl Arabası olan erkeklere bu hizmetim bmw tercihim Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Mercedesi satamam şimdi bi twerk atıcan diye konfor seviyorum ben 😂 Yorumla Soran 1 yıl Al işte yaa hahahah Yorumla Soran 1 yıl Ay benim için satılır yaaa Yorumla Sormalarageldik 1 yıl İşte ona görmeden karar veremem 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Türk kizlari yaparken ya osuruyo ya da miciyorar 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Turk degilim şükür Cevap sahibi 1 yıl O zaman güzeldir
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. severim keşke eşim ilerde yapsa 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Öyle kadın bulsak daha ne isteriz 0 0 Yorumla
GereksizYorumlar Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Got sallamak mi o 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla GereksizYorumlar 1 yıl Salla Yorumla Soran 1 yıl Eee Yorumla GereksizYorumlar 1 yıl Salla iste bak keyfine Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. nasil yani yapiyonmuu 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Kim yargılanıyo 0 0 Yorumla
bensorayimmm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. yoo guzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Azdırıyon cunku 0 16 Yorumla Soran 1 yıl Erkeklere oh olsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Banane umrumda degilsin dhdh Yorumla Soran 1 yıl Hıhı versem soluksuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Guvenmedigim begenmedigim birine azmam Yorumla Soran 1 yıl Görmedin ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Guvenmesem yine azmam Yorumla Soran 1 yıl Güvenme ne alaka knk ne yaşıyon twerk diyom ciddi ilişki değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben farklıyım ciddi iliskilik durum yok reelciyim birde sabaha kadar videon olsa boş Yorumla Soran 1 yıl Allah şifa versin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahaha her erkeği elde edemezsin canim g. Tunle dhhd Yorumla Soran 1 yıl Uğraşmadımki Yorumla Soran 1 yıl Babanı bile ederim ruhun duymaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Geneline gostermen yeter zaten dbdh Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu arada boy kilon ne Yorumla Soran 1 yıl Azmayan gaydir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sensin o ghghgg merak ettim seni gizliden çıkim gel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
takma insanları
Yoo kötü değil ben çok severim de bana gelmedi. Yorumlamak isterdim
Bunu kocan dışında biri görüyor ki yargılanıyorsun.
Gel kocam ol
Olur canım.
Hahahahaha
Gevşek gevşek gülme.
Senin inadına gülücem HAHAHAAHAHAH
İyi gelişmelerden haberdar edersin.
Edemem işim var bay
Hani biz bir şey görmedik 😂
Gelen görür
Nereye gelelim 😂
Arabası olan erkeklere bu hizmetim bmw tercihim
Mercedesi satamam şimdi bi twerk atıcan diye konfor seviyorum ben 😂
Al işte yaa hahahah
Ay benim için satılır yaaa
İşte ona görmeden karar veremem 😂
Türk kizlari yaparken ya osuruyo ya da miciyorar
Turk degilim şükür
O zaman güzeldir
severim keşke eşim ilerde yapsa
Öyle kadın bulsak daha ne isteriz
boş ver dilediğin gibi yap
Görsek nasıl yapıyorsun
Ülkemiz daha henüz alışkın değil bu şeylere
Sen yap yap boş ver oh oh yandan.
Hiç daha twerk atabilen denk gelmedi bana
Got sallamak mi o
Evet
Salla
Eee
Salla iste bak keyfine
nasil yani yapiyonmuu
Sence leyla?
Kim yargılanıyo
yoo guzel
Kalcaya bagli
Kime cekecen
Güzel..
Hani nerde
Azdırıyon cunku
Erkeklere oh olsun
Banane umrumda degilsin dhdh
Hıhı versem soluksuz
Guvenmedigim begenmedigim birine azmam
Görmedin ki
Guvenmesem yine azmam
Güvenme ne alaka knk ne yaşıyon twerk diyom ciddi ilişki değil
Ben farklıyım ciddi iliskilik durum yok reelciyim birde sabaha kadar videon olsa boş
Allah şifa versin
Ahaha her erkeği elde edemezsin canim g. Tunle dhhd
Uğraşmadımki
Babanı bile ederim ruhun duymaz
Geneline gostermen yeter zaten dbdh
Bu arada boy kilon ne
Azmayan gaydir
Sensin o ghghgg merak ettim seni gizliden çıkim gel