Yani zevk alarak değil de sanki öldürmeye çalışıyolar gibi o zaman benim direkt yapasım gidiyor ve ben üzülüyorum

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani zevk alarak değil de sanki öldürmeye çalışıyolar gibi o zaman benim direkt yapasım gidiyor ve ben üzülüyorum

10 kadından nerede ise 9 u sert seviyor iken senin romantizme önem veriyor olman değiştirmiyor kuralları. Ağzın var, dilin var konuş, anlat, uyar, koy kurallarını...
Elbette öyledir ve öyle de zaten. Ve bu sadece sen değil biz erkekler için de, herkes için de geçerli bir durum. Yani aslında olan bitenin hepsine siz kadınlar izin veriyorsunuz, her şey sizler de bitiyor. Sizlerin şehveti, ilişkiye bakış açıları, ortaya koydukları samimiyet, niyet, cesaret, şehvet her şeyi belirliyor. Zaman en iyiuyumu yakalatacaktır zaten. Sert yaparsın yavaş der, romantik olursun bu ne yaaa dersiniz. Konuşun, ne istediğinizi hissettirin, anlatın, öğretin bize. Şart değil yani sert olmak zorunda değiliz ki...
Bu Dayı, Amca, Dede gibi ifadeleri, hitap şekilllerini hiç sevmiyorum. Erhan Bey deseniz ölürmüsünüz? Yaşın gerçekten 29 ise, bir şeylerin artık farkına varmış olman erekmez mi, sayın hanfendi?
Sana öylesi denk gelmiştir. Kadından anlayan adam güzel bir ön sevişme gerçekleştirir. Sadece son hamlesini sert yapar ama o da hakkıdır yani 😅
Cevap
12Cevap
Odunluk doğaların da var çünkü
kızlar sert istediği içindir
Ben tatli tatli yapmaktan yanayım tabiki hanım sert isterse sertçe yapariz ama bence orta sertlik olması iyi olur
benim gibi ciddi evlilik düşünen birini bul evlen yavaş ve romantik
Sana hep hardlar denk gelmiş. Sakin sakin yapmak varken ne gerek var vahşileşmeye
Vahşilik hoşlarına gidiyor hard sevenler fazlalıkta
Hayır zevk alarak yapılmalı… adım adım tempo yükselmeli güç önemli ama o ahenk ve ritimle zevk şelalesinde olmalı her şey
Sert seviyoruz diye ortalıkda doalndığınız için olabilir mi?
İki tane kız sert seviyoruz demiş. Gerçi biri son hamle demiş ama ondan neyi kasdetmiş anlamadım.
Önce ön sevişme kadını ıslatcan kıvama getircen sonra sertliğinle pişman edicen ama zevk vericen aynı zamanda
Aslında sert güzel oluyor ama bazıları gerçekten sevişmeyi bilmiyor
Yumuşak hareketlerle zevk aldıra aldıra yapılmalı bence. Kadınlar nazik varlıklardır.
Tatlı tatlı olmaz ki amaa sertlik vahşilik şart 😂
Hayvan gibi de şeyetmemek lazım...
sen daha cok soft sevyorsun o zaman
kimi sert sever kimi soft
Tatlı olmadıkları icin
Üzülme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?