Kadın 10 yıllık evli ama başkasını arzuluyor artık siz olsanız böyle bir kadını severmiydiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yıl10 yıllık güzel giden bir ilişki yoktur, konumuz evlilikse mümkün değil. Onca yıl heyecan diye bir şey kalmadığı için, eşinden sıkılıp hop sosyal medyadan birini bulması kolay. Günümüz evliliklerde sadakat maalesef pek yok, aldatmalar yaygınlaştı. Bu hikayedeki kişi her kimse, 10 yıl sonra mı bir erkeği arzulamaya başladı komik doğrusu.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 ayEvet öyle bir kadınla birlikte olmak isterdim neden güzel ilişkisi olan bir kadın böyle bir şeyi arzular çünkü artık cinsellik monotonlaşmıştır ve farklı heyecanlar ve zevklerin peşinde gidiyordur Bu yüzden o kadın tam olarak Benim aradığım ve evlenmek isteyebileceğim tipte bir kadındır.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılİnsanların yıllar süren bir ilişkide başka birini arzulaması son derece normal... Eşiyle yakınlığına ve aralarındaki güvene, bağa bağlı olarak bu arzusunu eşine karşı dile getirebilmesi lazım. Belirli birini arzuluyorsa yapması gereken aldatmak yerine ayrılmak olur.
08 Yorumla
Soran1 yılSon derece normal mi? Qavatlık ne ara bu kadar popüler oldu ya ha niye bu kadar düşünsünüz karınızı satmaya
- 1 yıl
G.. vatlıkla ne ilgisi var bunun? "Karısını satmak" demişsin, bu nasıl bir yobaz kafa?
- 1 yıl
Başkasını arzuluyorsa ayrılsın dedim... Siz Türk kızları genelde ayrılmak yerine aldatmayı tercih ediyorsunuz, "başkasından hoşlanıyorum" demeye cesaretiniz olmadığı için.
Soran1 yılBak aslında yanlış anlasam bile gerçek benliğin çıkıyor ortaya. Siz türk kızları aldatmayı tercih ediyorsunuz emin ol bu ülkedeki erkeklerin %90ı aldatırken kızların sadece %5indrn bahsetmen komik geldi açıkçası
Soran1 yılNormalleştirme böyle durumları eğer insansan, adamsan normalleştirmezsim 2,3 et uğruna değmez
- 1 yıl
17 yıl süren evliliğimde bir kez bile aldatmadığım için, üzerime alınmıyorum dediğini...
Soran1 yılO zaman normalleştirmiceksimde
- 1 yıl
İnsan ilişki içindeyken bir başkasını arzulayabilir. Yapması gereken, aldatmak yerine ayrılmaktır. Çoğu ilişki başkasına duyulan istek, hoşlanma, arzu vb. nedeniyle bitiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü kanları bozuk, şeytan bile köşe bucak kaçar bunlardan.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılDemek ki güzel görünen ama güzel gitmeyen bir durum var ortada.. eşi beklentisini karşılayamıyor olabilir ama doğru değil bu tabikide
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
1 yılEvleneli 9 yıl olmuş çoluga çocuğa karışmış karşılaştığımızda halen daha bakar eski sevgilim. Bu eşini aldatmaktan daha beteri bence.
00 Yorumla
1 yılseverek evlenmiyorsa zaman geçince başkasına ilgi duyabilir.
015 Yorumla- 1 yıl
neden sordun?
Soran1 yılFake.
Soran1 yılYavsıcak sana
Soran1 yılFake kız fake diylrum kızın fotoğrafı fake
Soran1 yılSen yavsıcan ama o fake
Soran1 yılKanka fake işte bak https://hizliresim.com/b7swuqv
Soran1 yılNnbilim
- 1 yıl
ne büyütünüz be.
Bunun nedenleri vardır kendilerine göre, mutlu evliliği olan bir kadın kolay kolay yapmaz bunu
10 YorumlaKeske boyle bir karim olsa. Hayat kisa zevkini alsin yeter takilmaya gerek yok
042 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
Soran1 yılQavat demezlermi sana peki
Soran1 yılSeni sevicek birde özgür olup milletin adamıylada seks yapmasına izin veriyorsan sen qavatsındır demek
Soran1 yılEgemen adamlık bu devirde neden azaldı?
Soran1 yılBir et uğruna herkes karılarını satıyor
Soran1 yılKadın özgür tamam peki seks yapmak istiyorum bugün bir grupla dese ne derdin
Soran1 yılYapacak olan yapar ama seni seven hiç bir zaman yapmaz. Alt tarafı bir delik diyorsun senin gördüğünü başkasıdamı görsün hiçmi özel hissetmek istemiyorsun
Soran1 yılO delikten bir kız çocuğun çıkarsa peki o zaman ne düşünüceksin
Soran1 yılÖnemli olan senden önce değil senden sonrası egemen. Gece koynunda uyurken yarın sabah başkasıyla nasıl seks yapıcağını düşünen bir kadınla olma
Soran1 yılBen kadınım tabiki
Soran1 yılSenin dediğin şey Özgürlük değil ben evliyken eşimden başkasını görmez ne arzulaması. Benim eşim ölse bile sırf çocuğum için yapmam
Soran1 yılYanlış düşünmüşsün ve yanlış bir karara varmışsın sen böyle yaparaktan kadını sıkmıyorsun özgürde etmiyorsun sen kadını satıyor gibi bir şeysin yani düşün biraz senin o özgürleştirmek istediğin kadın başka bir gün başkasıyla yine evlenebilir de ya da 2 gece evine gelmeyebilirde
Soran1 yılEvli değilim ama sevgilim var
Soran1 yılYorum kısımlarında gördüm
Soran1 yılAsla demem seninki bir kere apayrı bir şey bak aldatmanında zirvesi egemen senin yapmak istediğin şey çok farklı yani ilişki gibide değil sen evlenmesende olur onu sana söylim
Soran1 yılKadını özgürleştirerek ki bu bence senin dediğin özgürleştirmekte değil daha kötüsü düşünsene akşam eve geliyorsun ve eşin yatak odanızda başka bir adamla seks yapıyor sen yemek beklerken..
Soran1 yılBen sana sevdiğim adamla yaşadığım ya da yaşamadığım bir durumu söyleyemem bu mahremdir. O, ona özel bir konuşma.
Soran1 yılEgemen karını özgürleştirmişsin onuda istese izin vermek zorundasın
Soran1 yılİlk defa duydum ben türbanlı değilim aksine açık biriyim ve açık giyiniyorum da. Sorun kıyafette değil akılda. Ben ilk defa duyuyorum bir erkeğin sevdiği kadını özgürleştirip istediği her şeye izin vermek atıyorum başkasıyla seks yapmasına bile kızmıyorsan yazık yani demekki ne sen onu özel olarak sevmişsin nede o seni
Soran1 yılİzin vermemek değil mesela önemli olan kadının sevip hiç kimseyi görmemesi, umursamaması. Bu bir spor değil bu adil değil bu karaktersizlik
Soran1 yılYazık tuhaf değil acınası normalleştirme bak sen bir erkeksin bu kadar rahat olmamalısın herkes gibi her şeyi istememelisin sevgilin seni sevse sana özel olsa her şeyi senin üstüne kursa, yapsa mutlu olmazmıydın 50yıl boyunca senden başkasını görmese hep sende takılı kalsa sevgisi günden güne artan birini Hiçmi istemezdin
Soran1 yılHayırlısı de onların karaktersizliği. Ya bak sen adam olabilirsin zor değil bırak eski sevdiğin kadınlar napıyorlarsa yapsınlar değiştilersede olan onların karakterlerine olmuş onlar bir hayat boyu mutlu olamicaklar olsalar bile mutlu ölmicekler emin ol. Ama sen tek 1 kadınla ve sevdiğin olunca her şeyiniz sadece birbirinize özel olunca mutlu ölüceksin diğer dünyada cehennemi yaşasamda olur diceksin. 2,3 kuruş karakterli eski kız uğruna nasibindeki kadına haksızlık etme belki oda seni bekliyordur zamanı gelicek
Soran1 yılBu kafayla öyle düşündüğün sürece olmicak haberin olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılDoyumsuzluk ve farklı birisiyle farkkı zevk istiyolar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olabiliyor böyle şeyler 😂
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılRuhen ve bedenen tatmin edilemedigi icindir
06 Yorumla
Soran1 yılNe alaka tipsiz kadın 10 yıl evli kalmış mutlu cinsel birliktelik bir süre sonra azalır ya hani hep aynı sonuçta tipsiz
- 1 yıl
Ozaman Eger iliskisi hala iyise bu flörtözluge giriyo :))
- 1 yıl
Topsiz diyip durma :))))
Soran1 yılTipsiz sus
- 1 yıl
Gidiyorum ben
- 1 yıl
Gidiyorum ben kirdin
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Maymun istahlimi acaba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılFarklı ten farklı haz
00 Yorumla
1 yılYo sadece o iş için kullanırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılHerzaman. ayni yemek sikar
01 Yorumla- 1 yıl
Neden şimdi hakaret ettin alamadım ama. galiba erkeksin
1 yılAz önce yorumum silindi
01 Yorumla- 1 yıl
Kmşlm mı
Gizli Üye(18-24)1 yılBu biraz saygısızca ama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılRahatlık batıyor demek
00 Yorumla
1 yılBu herkese var emin ol
03 Yorumla
Soran1 yılYok herkeste yok bende yok mesela
- 1 yıl
İlerleyen zamanda bu noluyor
Soran1 yılHiç bir şey ben aşığım mesela 50yılda geçse ben yinede başkasını arzulamam düşüncelerimde bile aldatmam onu
Tatmin olmuyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Değişik bir durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sıkılıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEsi ilgilenmiyordur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bazı kadınlar neden ilişkileri çok güzel gitmesine rağmen bir süre sonra başkalarını arzulamak istiyorlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat