Sekste, kadını domine edebilmek daha baskın olmak için kadının altta mı olması gerekir?

Sekste, kadını domine edebilmek daha baskın olmak için kadının altta mı olması gerekir?

Baskın olmak fiziksel bir pozisyondan çok, karakter ve enerjinin uyumu ile alakalı bence. Bir ilişkide biri baskın olacaksa, bu karşı tarafın duruşuna değil, iki insanın birbirine nasıl yaklaştığına bağlıdır. Ayrıca, baskınlık da şart değil; önemli olan, denge ve uyum. Bazen bir taraf yönlendirir, bazen diğeri. Önemli olan, bu değişimi doğal ve sağlıklı şekilde yaşayabilmek. Tek taraflı bir baskınlık ilişkide huzursuzluk olur
Şart değildir. Erkeğin baskın olabilmesi için pozisyon çeşitliliği ve sertliği önemli bir rol oynar.
Bazen saçından tutup çekmesi, boğazından tutup duvara yapıştırması yeter.. Bazen iki eliyle kadını kaldırıp tezgaha koyması bile baskın olduğunu gösterir.
Erkeğin altta olması, baskın olmadığı anlamına gelmez. Fırsat buldukça karakterini ortaya koyacak ve kadınına mükemmel hazlar yaşatacaktır.
Mesele allta veya üstte olması değil erkeğin kendini ve becerilerini sürekli kendi isteğine göre pozisyon ayarlayarak kadına fırsat vermeden onun istediği şekle göre değil kendi kafasına göre uygulamasıdır
Merhaba,
Hayır, hiç alakası yok, altta da üste de istedikten sonra baskın olabilirim! 😅
Cevap
23Cevap
Hayır cowgirl de olabilir O baskınlığı kadının kalçalarından tutup kendi dizlerinden güç olarak alttan alttan da çok güzel ve sert bir şekilde gösterebilir😌
şart değildir.
Yani mantıken öyle gibi duruyor daha farklı ne şekilde baskın olabilir bilemiyorum.
Neyleyeyim ben baskın olmak yükseğe çıkmak için bana boyun eğdirip ezip tepeme çıkan erkeği. Asıl adam gibi adam eşi dimdikte olsa kendi tepesine de çıksa dominant olandır djsmwnwm
Bak bu iyiymiş
Mesela ayakta olabilir erkek. Önünde diz çökünce bir kadın daha baskın sayılmaz mı?
@hayatgibibirsey siz sever misiniz peki?
Üst veya altta olmak değil de daha çok performans ve istek açısından önemli bence. Enerjisi yüksek olan baskın olur.
Karakteri baskın olduktan sonra kadının altta veya üstte olduğunun bir önemi yok yönetmek isteyen her türlü yönetir
Daha seksidir ve çekicidir ama hiç bir şey yazılı kanun değildir sekste. Karşılıklı istekler olmalı ve arzular yönlendirmeli seksi.
Bence üstte olunan pozisyonlar hoş değil daha baskın olunan pozisyonlar var 😂
Yoooo, sağ da, sol da, üstte, kucak ta, ayakta her yer de olabilir.
Baskın olmak genelde üstte olmaya dayalı ama kucakta da baskınlık hissettirilebilir evet
Yoo ben kucagimda sarip sarmaladigimda sabitliyorum ve alttan kendim calisarak bosaltiyorum
üstte tabiki çok daha rahat domine edebiliyorsun ama altta da yapabilrsin bunu rahatlıkla
Ne alaka be kadın kucakta zıplamalı erkeği mahfetmeli arada
Üstteyken nasıl baskın olsun kontrol erkekteyken baskın olur ya da ikisi ayaktayken.
Baskın erkek için pozisyon farketmez 😂
Hayır olmasına gerek yok
İllaki şart değil kadinadafirsat ver
Ezilmek hoşuna gidiyor
Degil bi cok farkli sekil var ,:)
Ne yapacağına göre değişir
Kadın üstte de olabilir
Baskın olmak isteyen üstte olur
Hayir
Evet
Değil bence
Evet