Bir erkeği sesle elde tutmak mümkün mü? Her gece ona meme vererek.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılBir erkeği sadece seksle elde tutmak uzun vadede mümkün değildir. İlişkilerde cinsellik önemli bir unsur olsa da, tek başına yeterli değildir. Sağlıklı ve sürdürülebilir bir ilişki için karşılıklı saygı, güven, anlayış, iletişim ve duygusal bağ gibi unsurlar da gereklidir. İşte bu konuda dikkate almanız gereken bazı noktalar: Cinsellik, ilişkinin sadece bir yönüdür: Cinsellik, bir ilişkide önemli bir rol oynasa da, ilişkinin temelini oluşturmaz. İlişkide duygusal yakınlık, iletişim, ortak ilgi alanları ve değerler gibi unsurlar da önemlidir.
Duygusal bağ önemlidir: Erkekler de kadınlar gibi duygusal bağ kurmak isterler. Sadece cinsellikle tatmin olan bir ilişki, zamanla duygusal boşluğa yol açabilir.
Saygı ve güven esastır: Karşılıklı saygı ve güven, sağlıklı bir ilişkinin temel taşlarıdır. Partnerinize saygı duymak, onun duygularına ve düşüncelerine önem vermek, ilişkinizi güçlendirecektir.
İletişim kurmak önemlidir: Açık ve dürüst iletişim, ilişkinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için gereklidir. Duygularınızı, düşüncelerinizi ve ihtiyaçlarınızı partnerinizle paylaşmak, ilişkinizi derinleştirecektir.
Ortak ilgi alanları ve değerler önemlidir: Ortak ilgi alanlarına sahip olmak ve benzer değerleri paylaşmak, ilişkinizi daha anlamlı hale getirecektir. Birlikte vakit geçirmek, ortak aktivitelerde bulunmak ve birbirinizi desteklemek, ilişkinizi güçlendirecektir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılşimdi herkes yok felan diyecek ama Türk erkeklerinin ne kadar seks sevdiğini buradaki herkes bilir eğer ki sen adamı yatakta güzelce doyurursan deposunu sonuna kadar boşaltmasına yardımcı olursan o adamın sana duygusal hisler geliştirmesi oldukça olağan bir durum sonuçta da boşa dememişler kadın sevişmek için aşık olur erkekler aşık olmak için sevişir diye.
71 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
83Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılTek beklentisi tek amacı seks olan erkeği tutabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl
Merhaba,
Şimdi farklı gelecek bu konu sana belki, ama benim bir görüşüm var ve bu konu toplumda çoğu kişinin garipseyeceği bir konu.
Hayatımdaki kişiye Açık ilişki yaşamasına müsaade edebilecek birisiyim. (Başka bir erkekle sadece ilişki yaşamasına) Evet ciddiyim bu konuda çok.
.
Bunu istememin sebebi var ve çok ayrıntılı zaten, anlatsam eminim sen de anlarsın beni ve normal görürsün bunu ama tabi ilk etapta uzun uzun yazamam.
Ve üstelik sevdiğim kişi bunu yaşarken ben asla başka birisiyle olmak istemeyeceğim, benim haberim dahilinde yaşayacak ilişkisini de elbette.
Çok daha detayi var ama bunu mutlaka seninle konuşmam gerekiyor, toplumun nabzını merak ediyorum, bana yqzqr mısın rica etsem?10 YorumlaAğlayan bebeği emzirmek gibi tarif etmişsin 😂
Eğer erkek olgunlaşmamış ve bu tanıma yakın karakterde birisi ise tutabilirsin. Fakat olgunlaşmış ve emzirilme yaşı da geçmişse jdjdkd farklı ihtiyaçları olacaktır. Bir memeye tav olacağını zannetmiyorum 🤣
20 YorumlaAz sonra aşağıya “evet” yazacak basit erkekleri evet
91 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılGenel olarak cinsellige aç bir toplum olduğumuz için erkekleri çoğunlukta seks ile elde etmek ve tutmak birinci kuraldır
50 Yorumla Karakteri zayıf birisini davranışlarınla değil de uçkurunla kandırarak tutabilirsin ama zeki ve karakter odaklı biri için seks ile 1 saat elinde tutabilirsin sonra eski hale dönmesine sebep olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGayet mümkün. Benim eski sevgilim her ay maaşımı yiyordu. Bütün her şeyi ona harcıyordum ayrılmayı düşünüyordum ama. Ben ayrılık konuşması yaptım ona arabada. Kız soyunmaya başlayıp cilve yaptı. Sonra sık sık vermeye başladı 1.5 sene böyle gitti
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
1 yılMilyon kere hayır. Sırf birini elde etmek için yapmayacağınız şey yok. Aşk sevgi böyle bir şey değil aw.
20 Yorumla Mümkün ama sadece seks ile tutuyorsan başka bir kadın aynı taktikle senden çalar. Çünkü aranızda duygusal bir bağ yok. Sende vardır ama onda yoktur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılmeme vermek seks mi cano ama mümkün ama geleceksiz
64 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@SertKaan okey
Cevap sahibi1 yıl@SertKaan tskler sansliyim
- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılDüşkün biriyse mutlu olur ve bağlanır gözünde başkasını görmez o yüzden ilişkiyi hep canlı tutmak gerekir
10 Yorumla Merhaba, derdi sadece seks ise doyana kadar elinde tutabilirsin, sonrası olmaz
20 Yorumla
1 yılNereye kadar elde tutabilirsin ki sıkılır duygusal şeyler olmayınca ya da sadece azınca sana gelir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılHerkeste olan birşeyi versen ne olur. Herkeste olmayan birşeyi vererek elde etmek önemli olan
10 Yorumla
1 yılTen uyu mu olursa olur onun harici geçici olur tutamazsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yılKadın dediğin böyle olacak işte verecek memeyi susturacak
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Evet ama bu niyetle yapman hoş değil sevmiyor musun adamı
10 YorumlaSana normalde de ilgisi varsa seks ile elde tutabilirsin ama asıl neden duygularıdır
10 Yorumla
1 yılMümkün değil. Yırtmacla kazandığın erkegi yırtmac farkıyla kaybedersin
10 YorumlaHayır, mümkün değil sadece kocan için geçerli bu diğer erkekler için değil onlar kullanıp, atar.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMumkun bacim mumkun bizim turkiyede yasiyorsan mumkun bu dedigin 👌
21 Yorumla- 1 yıl
Hadi canim xok iddialı bir konu
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sadece seksle olmaz o iş. Arada sevgi saygı olmazsa o ilişki fb olur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Daha iyi seks yapan biri elinden alır.
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır baskasindada var g.. t , meme sevmedikten sonra seni yanında tutamazsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılseven ınsan bır bardak cayla da durur gerısı bahane dımı?
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılyanıtla ama
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet mümkün hatta istediğini de yaptırırsın ama sadece cinsellik için senle olur
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGenç bir kızla sadece yüzeysel şeyler yaşamak için bile olsa sanırım o kız bana istediğini kolaylıkla yaptırır
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılmümkün değil tek meme sende yok başka meme bulsa onu emer
10 Yorumla Bazıları tutulabilir sadece. Herkes tutulamaz
10 Yorumla
1 yılevet fakat ya daha iyisini bulursa? Duygusal bağ, aşk olmadığı için gider
20 Yorumlaazıcık cok verirsen sonuna kadar istediğini alır gider
10 YorumlaAsla mümkün değil devamlılık sağlamaz
30 Yorumla
1 yılYani tam olarak olmasada büyük oranda mümkün
10 Yorumla
1 yılMümkün değil, huyun kötüyse erkek bırakır.
10 Yorumla
1 yılSeni arzuluyorsa mümkün
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bir süreliğine evet sonra kuş ucar
10 Yorumla
1 yılAsla değil. Benim için en azından...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılHem de fazlası ile...
10 Yorumla Süt varsa olur
10 Yorumla
1 yılMaalesef üzülerek söylüyorum ki mümkün
10 YorumlaTabi beyin olmayan varlıkta seks ile elde tutulur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tutarsın yeterince istekli olup aklını alabilirsen
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Beni tutabilirsin duyurursan
10 YorumlaHeyecan veriyorsan tutarsın
10 YorumlaPerformansina bagli, onu memeye bogarsan belk8
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı.
1 yılHayır mümkün değil
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı.
1 yılYani çok iyiysrn o konuda
10 Yorumla Bu kadar ucuzlaşmayın abe hayran
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı.
1 yılMümkün değil belli zaman sonra bıkar senden
10 Yorumla
1 yılSadeceyle memeyle elde tutma sansin az olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSanmam meme dediğin bir tek sende olmadığına göre
42 Yorumla- 1 yıl
Seninkiler kaç beden
- 1 yıl
Kesinlikleeee katılıyorum
1 yılİhtiyacı varsa evet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
1 yılHayır o kadar aciz biri değilim şahsen
10 Yorumla Sadece sks değil heyecanda ver ona
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılbence mümkün :)
10 Yorumla Erkegin duskunlugune bagli bence
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÖldürmek bile mümkündür.
31 Yorumla- 1 yıl
Hadi canım
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılHerkeste olmaz o
20 Yorumla Hayır
10 YorumlaMümkün
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sadece meme yetmez
10 Yorumla- Devamını Gör (39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026