Aslında bence bazı şeyleri yanlış anlıyoruz. Sabit monoton bir hayat sizi bıktırır. İnsan İlişkilerden tutun, cinselliğe kadar bu böyledir. Adam , onu heyecanlandıracak , güldürecek yeri geldiğinde onun iyiliğini isteyecek bir kadın ister. İstekleri, kadınlarınki gibi komplike bir yapıda değildir. Bir güldürün hissettirin onun için iyi olan şeyleri, bak abartısız diyorum bir hafta güler , motive olur. Durduramazsınız yani onu o derece.
Monotonluktan kastım (kalkıp farklı bedenlere yönelmek değildir. Kendi mutlu olduğu noktaları keşfetmemektir)
-Adam , onun yanında mutluyum. O , olmasa bir yanım eksik. saatlerde geçmiyor ki. Dedirte bilmeli ( bir kadın kendine ) kadın bunları yapamıyor ise, kendine bağlayamıyor ise o ilişkide mutluluk ve devamlılıktan söz edilemez.
İletişim bak bunu atlıyordum, iletişimde çok önemli. Evet belirli bir toplumun parçasıyız ve ister istemez bu toplumdan iyi kötü etkileneceğiz. İyi yönde etkilenmek ve gelişmek insanın elindedir.
Her ilişkinin dinamikleri farklı... Kimse de genel kabul görmüş normlara uymak zorunda değil. Bu konuda da, tek eşlilik/çok eşlilik/açık ilişki konusunda da...