ben de gerçekten sevilmek istiyorum çok moralim bozuluyor sadece bi et parçasından mı ibaretim sevilmek için illa taktiksel şekilde mi ilerlemeliyim
Cevabın nedir?
Bunun cevabı oldukça uzun. Ancak sen anladığım kadarıyla cevabını değil de, dertleşmeyi istiyorsun. Ne yalan söyleyeyim haklısın. Dünya iğrenç bir yere gidiyor.
04 Yorumla
Soran1 yılhayır cevabını istiyorum artık çünkü kiminle konuşsam genelde hep aynı sonla bitiyor neden özellikle en çok arzulama duygusu öne çıkıyor
- 1 yıl
Pekala. O halde şu şekilde açıklayayım; yıllar boyunca ikili ilişkiler insanlara tıpkı olması gerektiği gibi, romantik bir şekilde tasvir edildi. İki çiftin evlenmesi, ardından çocuk yapması, kendilerine ait bir yuvaya taşınmaları romantize edildi ve dolayısıyla insanlar bu algıya inanarak uzun zaman bu şekilde ilerlediler. Ancak yıllar içerisinde medyanın bizlere bu ailevi düzeni değil de, kişisel zevkleri, bencillikleri ve hazzı tasvir etmeye başlaması sebebiyle insanlar bu tarz kişilikleri "doğru" olarak görür oldular, bundan dolayı sorgulamadan bu alana yöneldiler. Kısaca; insanların büyük bir çoğunluğu koyun yapısında ilerler. Gördükleri, duydukları neyse onu taklit ederler. Toplumsal önemli kişilikler aile önemli der ise, aile önemli olur; bireysellik ve haz önemli derse, bireysellik ve haz önemli olur.
Soran1 yılpeki bu algılardan dolayı artık doğru insana gelmek çok mu imkansız :( aile kurmak isteyen kişiler nasıl kuracak böyle bi algı varken. daha doğrusu illa benimde mi ayak uydurmam gerekiyor arzulanmaya karşı
- 1 yıl
Eski algıya uyan tek insan değilsin, dolayısıyla böyle birisini bulman mümkün. Ancak söylediğim gibi, insanların çoğu koyun algısıyla ilerlediğinden dolayı istediğin tarzda birisini bulmak daha zor. Kendi algını değiştirmene gelirsek... Bunu yapıp yapmamak elbette sana kalmış, ancak kişisel düşüncen eski algının daha sağlıklı olduğu yönündeyse (ki ben de eski algıyı destekliyorum) buna sadık kalmanda fayda var.
1 yılkimse sevmek bağ kuırmak istemiyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılSevilme ihtiyacın karşılanırken beraberinde cinsel arzu olmamasını mı istiyorsun?
02 Yorumla
Soran1 yılevlilik öncesinde cinselliğin ön planda olmamasını istiyorum
Soran1 yılevlendikten sonra olsun yani
Yanlış kişiler yüzünden böyle hissediyorsunuz doğru kişilerde saldı iyice denge bozuldu
00 Yorumla
1 yılKadinlarin taktiksel hataları işte kendi ayaklarina sıkıyorlar hala
00 Yorumla
1 yılTüketim toplumu olduk yozlastik
Değerli olan ne varsa normallesti00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çıkar dünyası olmuş her şey. durustluk adamlık para etmiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dünya genelinde böyle bir problem yaşanıyor..
Sanırım gökyüzü sıcaklaştıkça insanların azgınlaşma seviyesi yükseliyor00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılValla çok haklısın. Bu çağın insanı değilim gibi. İlişkilerden soğudum. Bu yaşta hala bakirim
00 YorumlaCinsel hazlar var çünkü işin sonunda
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılArtık sadece sekse dönmüş olay
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende seni arzuluyorum ama 😊
00 Yorumlaanlık haz peşinde toplum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yıltoplum çürüdü
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılDex tutku
00 Yorumla
1 yılÇıplaklık artınca öyle oldu maalesef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
1 yılNasılsınki
00 Yorumla Sevelim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet öyle oldu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026