ben 4 tane arkadasimla birlikte oluyorum surekli ve bu iki yildir bu sekilde. aslinda bi yandan memnunum ama bi yandanda artij benim gorevimmis gibi davranmaya basladilar. mesela bugun arkadasim s4ks0 icin cagirdi dersteyim dedim cik gel banane cik dersten dedi 4 5 kez aradi. mecburen bazen istemesemde her cagirislarinda gidiyorum yoksa cok trip atiyorlar surekli arayip duruyolar illa gel diye. hem yatmaya devam edip hemde gorevim gibi olmamasi icin napicam ben bi fikir verin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne yapacağını sen de biliyorsun. Seni oyuncakları gibi kullanmalarına izin veren sensin. Tavrını neden göstermiyorsun? Bu insanların sana istedikleri zaman, istediklerini yapmalarına müsade etmeyeceğini bilmeleri gerekiyor. Bir daha çağırdıklarında, gitmek istemiyorsan, bunu net bir şekilde söyle. Hatga sebep bile göstermeme hakkın var. İstedikleri gibi trip atsınlar. Bir daha beni zorlarsan, bundan sonra elinle halledersin restini çek.
06 Yorumla
Soran1 yılnet sekilde hayir demeyide denedim ama tartistik ve hepsi birden cephe aldi bana. derslerime yardimci oluyolar hep o uuzden onlara ihtiyacim var bunu bildikleri icin rahatlar zorluyorlar
- 1 yıl
Çok saçma. Seni resmen kullanıyorlar. Kendin çalış. Bence sen bunu kendine bahane ediyorsun. Kendin de çalışabilirsiniz. Dördü de sana derslerinde yardımcı mı oluyor. Hiç sanmıyorum. Sen kendi kendini kandırıyorsun. Sen seni çalıştıracak birini bulursun. Ama onlar istediklerini onlara verecek birini bulamazlar. Sen aynen bunu söyle.
Soran1 yılama bende vermek istiyorum bi yandan sadece her istediklerinde gitmemi bekliyorlar o yoruyor
Soran1 yılcok kez soyledim emin ol
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Çok şimartmişsin yenisini bul
Onda daha cok eglendigini onlara belli et onlar cagirdiginda da onla oldugunu sole
Dayanamayip yine laf edip trip atmaya zorlamaya baslarlarsada iste bu yuzden onla daha mutluyum bana daha anlayisli davraniyor demeye getir
Ole yapinca kendisine ceki duzen verenlerle devam et vermeyenlerede sende verme
Verme derken yani hem deger manasinda hemde sokuş manasinda 😃05 Yorumla
Soran1 yılmantikli en mantikli cevap😀😀
Soran1 yıl😂 4e yetisemiyorum daha yetisebilcek olsam gel derdim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılcinsellik bu karşı tarafın da isteklerini gözetmen gerekiyor ama 1 kişi yok 4 kişi diyorsun bu biraz zor olur. Kişi sayısını dusurursen eğer daha kolay birbirinizi anlayabilirsiniz
02 Yorumla
Soran1 yılbirine tepki verince hepsi cephe aliyor
- 1 yıl
Yeni ortam bul az kişili olsun o halde
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. 4 kişi ile yaparak zaten kendi değerini düşürüyorsun. Diğer yandan senin onlar aihtiyacın yok, her istediklerinde gitme ve senle bu şekilde konuşmalarına müsade etme...
01 Yorumla
Soran1 yılnet sekilde hayir demeyide denedim ama tartistik ve hepsi birden cephe aldi bana. derslerime yardimci oluyolar hep o uuzden onlara ihtiyacim var bunu bildikleri icin rahatlar zorluyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
78Cevap
Pişman olman biraz geç olmuş sanki? Alıştırmışsın. Üzülecekler diye düşünüyorsan işin zor
71 Yorumla
Soran1 yıluzulceklerden ziyade onlarinda benim derslerime cok katkisi var arami bozmak istemiyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılSeni bunaltmasalar aslında çok güzel. Nasıl başladı bu olay. Birde hayatında ilk kez kaç yaşında biriyle oldun o da arkadaşın miydi yoksa sevgilin miydi. Ben üniversite ye bu yıl başladım bende 2-3 arkadaşımla yatsam bana ders anlatsa ortamda tanistirilsam hoşuma giderdi ne yalan söyleyim. Bir de grup seks i merak ediyorum. Sen grup seks yaptin mi? Hangisi daha zevkli grup mu bire bir mi? Çok iyi bence ama bunaltmalari kötü ya. Haftada kaç gün seks yapıyorsun. Her hafta hepsiyle yapıyor musun? Birde son olarak dışarıda hic elleşme yiyisme öpüşme oluyormu? Bir kafeye felan gittiğinizde bacagini felan ekliyorlar mi. Ben senin yerinde olsam bol bol sevişirim. Seninde libidon benim gibi yüksek bence. Sorularımi cevaplarsan sevinirim. Bende yeni başladım üniversite ye umarım benim de senin gibi hayatım olur.
021 Yorumla
Soran1 yılevet bencede bunaltmasalar guzel😂 birinci siniftayken biriyle sevistik sonra diger arkadaside istedi bende kabul ettim oyle gerisi geldi. ilk kez lise sonda verdim o sevgilimdi. grupta yapiyorum ayri ayrida
Cevap sahibi1 yılBence hayatını yaşıyorsun. :) Hangisi daha zevkli grup mu yoksa ayrı ayrı mı? Birde grup derken kaç kişi ile yapıyorsun. Max kaç kişi ile oldu? :)
Cevap sahibi1 yılEn güzel yanı da sen yukseldiginde mutlaka birisi ile yatabiliyorsundur. :) hiç ilgisiz kalmazsın
Cevap sahibi1 yılBirde kaç kişiyle yattın üniversitede ve toplamda. Bu sene gözlem yapiyorum. İkinci sene bende birileri ile bir şeyler yaşamak istiyorum. :)
Soran1 yıltoplam kac kisi bilmiyorum. ikiside zevkli grup cok zevkli ama cokda acili. bide grup olunca daha uzun suruyo hasatin cikiyo bazen. max 5 erkekle oldu
Cevap sahibi1 yılTahmini kişi sayısında söylesen olurdu. 5 erkekle grup çok zevklidir ya. Ama evet çok yorucudur senin için ve ister istemez acıtır diye tahmin ediyorum. Ama o gün sekse doyuyorsundur. Hepsinin spermini yutuyor musun? Grupta ya da normalde. Ben yutuyordum. İlişkim siradinda erkeklerin hoşuna gidiyor diye biliyorum. Grup ta normale göre ne kadar uzun sürüyor. Bence grup daha zevkli ya. O 4 arkadaşınla bence arada bir grup yap. Birde grup seks de vücudunda ağrılar oluyor mu seksten sonra. Çok meraklıyım ve denemek istiyorum. O yüzden çok soru sordum kusura bakma.
Cevap sahibi1 yılBirde en uzun seksin tahmini ne kadar sürdü grupta ve teke tekte. benim Max 25 dk olmuştu. Senin daha uzun sürdümü. Grupta ya da normalde birbirinize oral seks yapıyorsunuz değil mi? Birde sekste doğum kontrol hapı kullanmak mi daha mantıklı erkeğin prezervatif kullanmasını ben hal kullanmak daha iyi diye düşünüyorum erkeğe bu işi birakmak içime sinmiyor
Cevap sahibi1 yılHayallerimi yaşayan birisin. Seksi en dibine kadar yasamissin. Ne mutlu sana
Soran1 yılgruptan sonra agrilar olabiliyo evet. ben onlara oral yapiyorumda onlar yapmiyor. icime bosalcaklarsa hap kullaniyorum diger zamanlarda prezervatif.
Cevap sahibi1 yılAnladım teşekkür ederim 🙏. Peki üniversite de bitince bu devam edicek mi? Yoksa üniversite bitince ayrılcak misiniz. Bu ilişki biticek mi? Universitede n sonra ciddi bir ilişkiye başlayacak misin yoksa yine buna benzer bir arkadaş grubu mu olur sence. ya da f*ck tarzi?
Cevap sahibi1 yılKeşke onlarda oral yapsalar sana. İstesen yapmazlar mi ısrar etsen. O da zevkli
Cevap sahibi1 yılBirde 4 üne yetisebiliyor musun sana zor olmuyor mu? Yorulursun bir süre sonra. Hergun yapsan bir süre sonra bitkin olmaz mısın? Nasıl ayarliyorsunuz bilmiyorum ama helal olsun ,4 unu iyi idare ediyorsun.
Cevap sahibi1 yılÇok soru sordum özür dilerim
- 1 yıl
Hangi şehirdesin bende tam sana göre bir şey var 😅
Cevap sahibi1 yıl@huseyincan_06 sana kendi çevren bakmamış ben mi bakicam.
- 1 yıl
Nasıl kendi çevrem bakmamış anlamadım
Cevap sahibi1 yılKendi çevren sana baksa burada kız arayışında olmazsin
- 1 yıl
burada bı kız arayışım yok gece yüksektim o yüzden yazdım+ yanlış anlama ama burada erkek arayan sensin beni yargılaman doğru değil
Cevap sahibi1 yılBen erkek arıyorum demedim üniversite de böyle bir ortamim olmasını isterim dedim. İnternetten biriyle tanışıp buluşmak gibi düşüncem yoj
Cevap sahibi1 yılDüşüncem yok
- 1 yıl
Anladım kusura bakma kalbini kırdıysam iyi günler
- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 1 yılOyuncak olmuşsun. Umarım onlarda foton yoktur
Hayatından çıkar hepsini.03 Yorumla
Soran1 yılciplak fotom yok bildigim kadariyla
Soran1 yılnasil nefret ettiriyim
1 yılZorluyorlarsa hadsizlik yapıyorlarsa ilişkiyi keseceksin
20 YorumlaSen onlara degil onlar sana muhtac. Mesafeni koy onlar isteyince degil sen isteyince yaparsin birak tavir alacaklarsa alsinlar azinca yine kuyruklarini kistirip gelecekler
01 Yorumla
Soran1 yılhaklisin aslinda
1 yılBi iyilik yapıyorsun lafını etme bari nankörlük yapma
28 Yorumla
Soran1 yıl😂😂 ama zorlaniyorum napiyim
- 1 yıl
4üyle birden mi ayrı ayrı
- 1 yıl
ayrı ayrı mı*
Soran1 yılgenelde ayri ama arada birde grup
- 1 yıl
Hayalim
- 1 yıl
Bende böyle ilişki isterdim. Seneye artık umarım olur.
- 1 yıl
Üniversiteyi dolu dolu yaşayıp sonrasında güzel anilarim kalsın istiyorum
- 1 yıl
Ben lisede yaşadım çok şükür çook fazla 😂
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Nasıl yani sır oral seks çekmek için derse de girmemezlik yapmazsın ya Az bekle dersten çıkınca geleyim deseydim
031 Yorumla
Soran1 yılderse giricem girmedne gel dedi
Soran1 yılrvet
Soran1 yılhayir arayista degilim paraylada vermiyorum osp degilim ben
Soran1 yılevet bazen
Soran1 yılgrupmu digodun
Soran1 yılevet yapiyoruz arada grupta
Soran1 yılhayir
Soran1 yılŞu an 4 iste arkadadlarim var sadece. ara ara mekana gidersem baskasida oluyo okadar
Soran1 yılcalismiyorum okuyorum
Soran1 yılevlerine gidiyorum
Soran1 yılevlenmeyi dusunmuyorum
Soran1 yılevlenmicem diyroum
Soran1 yılikiside oluyo
Soran1 yılniye
Soran1 yılpartner dusunmuyorum awew
Soran1 yılevet arkadas grubu bunlar zaten
Soran1 yılcagirmiyolar birbirlerinden haberleri var
Soran1 yıloluyo
Soran1 yılqmk ne konuscam ben senle
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. sen bu kadar alıştırırsan olacağı bu ne bekliyrsun ki... çağırınca gitmeyeceksin tabiki ve bu konuda dirençli olmalısın
03 Yorumla
Soran1 yılonlar sayesinde ortam falanda edindim arami bozarsam tek kalirim of
1 yılYa madem dersler için yapıyorsun direkt rektöre oynasana ne uğraşıyon gkkggghjj
12 Yorumla- 1 yıl
Rektör e değilde rektörlükte çalışan biriyle yatıp sınav sorularını sinavdan önce alan kız var benim bildiğim
Soran1 yılya en basta boyle gelisti
Gizli Üye(18-24)1 yılSeni bariz bir şekilde kullanıyorlar sırf derslerine yardım ediyorlar diye seni kullanmalarına izin verme bir an önce ayrıl derim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
1 yılGit sert bir şekilde söyle bundan sonra yok de
Sen basindan beri hata yapmışsın erkek milleti kadindan beterdir agizlarina laf vermemen lazimdi02 Yorumla
Soran1 yılarami bozamam onlarla onlarinda bana faydasi var
- 1 yıl
Menfaat icin birkac kisiye verilmez be kardeşim
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok cömert ve yardım seversin arkadaşlarını ele güne muhtaç etmiyorsun. :D
01 Yorumla
Soran1 yıltesekkur ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılolur mu sen medeni cagdas bi kadınsın gideceksin yatacaksın bu senin görevin artık bitti
04 Yorumla
Soran1 yılmedeniyim evet ama gorevim olmamali yani
- 1 yıl
nihayet anladın yani
Soran1 yılzaten yukarda da onu dedim
- 1 yıl
aferın devam
1 yılGelmiyorum diyip net çizgi çizeceksin ve sen istediğinde olacak o şeyler ağırdan al
04 Yorumla
Soran1 yılonlarla arami bozamam iste hayir diyince sorun cikariyolar
- 1 yıl
O zaman o konuda dertleşeceğin birini bul bu konuyla ilgili çünkü psikolojik olarak çok yıpratıcı bişey bu ve etkiler seni yani insan anlatınca ve desteklenirse de rahatlar psikolojik olarak iyi gelir emin ol
Soran1 yılevet kimseye anlatamiyorum oyuzden huraya yazdim
- 1 yıl
Birebir birisine anlatırsan iyi olur burada kimisi iyi der kimisi kötü der vs senin dertleşmeye ihtiyacın var burdakiler yargılayabilirler veya daha başka şeyler vs anladın yani senin durum sıkıntı içini dökeceğin birisi olursa daha iyidir burası harici teke tek olacak şekilde
1 yılVucut ölçülerin çok iyimiş tam istediğim gibisin
01 Yorumla
Soran1 yılsagol
Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Ne büyük dertler böyle bizde kendimizde dert var sanıyoruz
015 Yorumla
Soran1 yıldert tabiki neden kucumsedin
Soran1 yıl4 erkege yetebilmek kolay degil hemde iki yildir
Soran1 yılevet bazen doysamda zorla cagiriyolar iste anlattim ya
Soran1 yılolmuyo iste onlarinda bana yardimi var
Soran1 yılevet yazdim okadar
Soran1 yılumarim
Soran1 yılnepeki
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Enteresan içinde haydi biriyle yaptin diğer 3 ü ile nasıl olduki
01 Yorumla
Soran1 yılbirinci siniftayken ilk biriyle yaptim sonra o dediki benim arkadasda senle gorusmek istiyo bende kabul ettim onada verdim oyle devami geldi
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılbenim gibi ciddi düşünen birini bulup evlnmelisin kullanmasın
01 Yorumla
Soran1 yılevlilik dusunmuyorum
Merhaba, yapman gereken şey onların her istediğinde istediklerini yapmaman
02 Yorumla
Soran1 yılonlarinda bana yardimi var oyuzden arami bozamam
1 yılAçık açık dile geitr bi iki kefe hayır de düzene girecek
011 Yorumla
Soran1 yılbirine hayir dedim hatta tartistik ama bu sefer hepsi bana cehpe aldi laf sokmaya basladilar odevlerine yardim etmemeye basladilar
- 1 yıl
Bu senin görevin olmuş ama böyle olmaz ki zevk alamazsın açık açık konuştun mu hiç
- 1 yıl
Grup oluyor mu
Soran1 yılarada bir
- 1 yıl
Nasıl başladı bu iş merak ettim anlatsana
Soran1 yılgrupmu nasil basladi
- 1 yıl
4yle bu ilişki nasıl başladı
Soran1 yılben ilk biriyle gorusmeye basladim birinci siniftaydim o 3. sinifti okulu gezdirdi derslere falan yardim etti o ara sevistik sonrada diger arkadaslariyla tanistirdi onlarlada basladi sonra rutine dondu
Soran1 yıllise degil uni
- 1 yıl
4 arkadaş seni götürüyor her fırsatta öyle mi
Soran1 yılyani evet ama onlarinda bana faydasi cok
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılPişman olmak için biraz geç kalmışsın sanki. Ayrıca biri küsmesin diye ona vermekte tuhaf biraz
070 Yorumla
Soran1 yılama odevlerime yardim ediyorlar cok emekleri var okuluma oyuzren arami bozamam
- 1 yıl
Şimdi onlarında emeklerini görmezden gelmek olmaz. Yalnız aklıma takıldı bunlar kendi aralarında sırayı nasıl yapiyorlar. Hiç mi birbirlerine düşmüyorlar hiç mi aynı anda istek gelmiyor 🤔
Soran1 yılgurup yapiyoruz arada bir ama zaten bunlar arkadas yani anlasiyolar aralarinda oyle diyim
- 1 yıl
En güzeli o ha. Tek tek uğraşacağına grup yapıp hepsini tek seferde başından savmiş olursun.
Soran1 yılbazen oluyo o hep degil
- 1 yıl
Mümkün olduğunca öyle yap. Derslerine zaman ayirmalisin.
Soran1 yılgrup yorucu oluyo ayri ayri daha iyi benim icin
- 1 yıl
Ama zaman kaybı oluyor
Soran1 yılhepsine ayni gun vermiyorumki
- 1 yıl
Aradaki nizama hayran kaldım.
Soran1 yılneye
- 1 yıl
Kimse kavga etmiyor kimse başkasının hakkına girmiyor
Soran1 yılevet cunku arkadasiz
- 1 yıl
Helal olsun hepinize takdir ettim. Az kaşar bahar girdi bizim ekibin arasina ne dostluk kaldı ne arkadaşlık
Soran1 yılnolduki
- 1 yıl
Hepsi kız yüzünden birbirine düştü. 3 yıl geçti aradan hiçbiri birbiriyle görüşmüyor
Soran1 yılka3ar bi kizmis gercejten😂
- 1 yıl
Erkekler de çok medeniyetsizdiler. Yav bı oturup anlaşin. Bı sıra yapın kura çekin herkes sırasına riayet etsin. Ama eline alan kızın karşısina çıkınca ortalık karıştı
Soran1 yılsacma olmus elindekinden de olmuslar. ama kizda mesela bi gun iki kiside istiyorsa ikisinede gidebilirdi bence. bizimkiler genelde anlasiyo ama bazen iki kiside israr ederse ikisinede gidiyorum ben
- 1 yıl
Yav işte sen anlayışlı, görmüş geçirmiş bir insansın. Hem bu kızda sıkıntı vardı hem bizimkilerde.
Soran1 yılyaa tesekkur ederim 🥰 kiza sinir oldum gercekten aranizida bozup gitmis ospu😂😂
- 1 yıl
Ben yoktum onlarin arasında. K. h. pe ekibi bozdu. Şimdi okey oynayacak adam bulamıyoruz
Soran1 yıl😂😂 o kizdan dolayi konusmayan erkeklerde cok slkk
- 1 yıl
İşte o yüzden senin ekibe hayran kaldım. Adamlar sistemi oturtmuş arkadaş. Çağdaşlık bunu gerektirir
Soran1 yılhaklisin😂
- 1 yıl
Her ekibin sizin ekipten feyz alması dileğiyle 👏👏👏
Soran1 yıltesekkur ederiz 😄 ama birazda is kizda bitiyo demekki
- 1 yıl
Dediğim gibi medeniyet çok ayrı bir şey. Kız da ortalığı karıştırmayı seviyordu
Soran1 yılgelsin bahara ders veriyim😂oda hepinize veriyomuydu
- 1 yıl
Hiç kimseye vermiyordu. Kimse baharla yalnız kalamiyordu ki. Birbirlerinden kiskaniyorlardi
Soran1 yıloha hem vermemis kimseye hemde bozmus aranizi cok sinir bozucu😂 bari verseydi sana filan
- 1 yıl
Ben o ekibin içinde değildim. Sonradan öğrendim olanları.
Soran1 yılgel bizim ekibe diyomusum😂😂
- 1 yıl
😂😂😂😂 bende ders notları yok
Soran1 yıltuh😂
- 1 yıl
Cantanda olmayan ders notları kaderin olabiliyormuş😂😂
Soran1 yıl😁😁
Soran1 yılhangi sehiresin
- 1 yıl
Vandayim ben.
Soran1 yıloha cok uzaksin ya bu olaylar vanda mi dondu yani😂
- 1 yıl
Öyle deme lütfen. O. r. u. spu şehir ayırt etmez. Kızın emeklerini görmezden gelme
Soran1 yılne emegi😂 hicbirinize vermemiski😂😂
- 1 yıl
O kadar kişiye vermeden ortalığı karıştırabilmek büyük bir emek ister bence
Soran1 yılbaharin mi benden ogrenecekleri var benimmi ondan sence 😂😂
Soran1 yılneler mesela ogrenmem gerekenler sence napmaliyim
Soran1 yılosp olmak guzel biseymi ki
- 1 yıl
Güzel bir şey mi bilmiyorum ama zor olan ulaşılmasi güç olan şey her zaman daha kıymetlidir ve daha çok fedakarlık yapilabilir onun için.
Soran1 yılnapiyim yani
- 1 yıl
Bu saatten sonra hiçbirsey yapamazsın. Ya o ekipten uzak duracaksın ya da kaldiranin koynuna koş. acaksin
Soran1 yılben onlar sayesinde ortam edindim aralarina aldilar oyuzden aram bozulursa tek kalirim
- 1 yıl
Aralarına aldıklarını söylemiştin daha önce🤫
Soran1 yıliste 1. siniftan beri onlarlayim yani onlar buyuktu oyuzden kurulu bi ortamlari vardi beni aralarina aldilar aram bozulursa tek kalirim diyorum iste
Soran1 yılneyi anlamadin
- 1 yıl
Anladım seni ben. Sadece pek tasvip ettiğim bir arkadaşlık türü olduğu için espri yapmaya çalıştım. Herhangi bir beklentinin olduğu arkadaşlığı sevmem ben
Soran1 yılpardon ben espirini anlamadim 😂 sen zeki birisin belliki. herhangi beklenti dedigin ne
- 1 yıl
Senin onlardan beklentin onların senden beklentilerinden bahsediyorum
Soran1 yılders notu istememelimiyim yani. millet parayla veriyor ben not istedim cokmu😂😂
- 1 yıl
Sen bedava mi alıyorsun 😂😂
Soran1 yılnot karsiliginda kendimi veriyorum iste😂
- 1 yıl
Cebimden gitmesinde nerden giderse gitsin diyorsun
Soran1 yılpara karsiliginda not vermezlerki
Soran1 yılalistilar vermeme bikere
- 1 yıl
Bu saatten sonra bir defa bile vermem deme şansın yok. Okul bitene kadar vermeye devam.
Soran1 yılevet farkindayim onlarda farkinda maalesef
- 1 yıl
Neyse ki yaz tatiline çok kalmqdi. Dinlenmiş olursun birkaç ay. Yıllık bakım falan yaparsın gelecek sene için
Soran1 yılyillik bakim ne ki ben yazin yapmiyorum oyle bjrsey😂
Soran1 yılsadece kegel egzerzizi yapiyorum oda darlassin diye
- 1 yıl
Yapmadığın için işte. Dinlemeye alacaksin
- 1 yıl
Kegel ise yaramayabilir. Biraz eski bir yöntem ama mandalı da denemeni tavsiye ederim 😉
Soran1 yılonu bilmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Gitmeyecek sin her çağırdığında değerini anlayacak ne O öyle ya karısı misin ki koşa koşa gidiyon
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 625 cevap paylaştı. Hic boyle arkadasim olmadi şansa bak mk
13 Yorumla
Soran1 yıluni okumadinmi
Gizli Üye(30-35)1 yılFake degilsen gecmis olsun kendini kaptirmissin grupta yapiyorlar mı bu arada.
03 Yorumla
Soran1 yılfake olsam gizliden sormam bu sorudan hicbi cikarim yok sonucta. evet arada bir grupta yapiyoruz
Cevap sahibi1 yılAferim sana iyi eglenceler..
Soran1 yıltesekkurler
Gizli Üye(30-35)1 yılİzmirde benimde böyle arkadaşlarım arkadaşlıklarım oldu
018 Yorumla
Soran1 yılolmustur bende izmirdeyim
Cevap sahibi1 yılKarışık oldu biraz benim ama sonra ortamı bıraktım
Cevap sahibi1 yılKız erkek not için karışık şeyler yaşadık
Soran1 yılsende bizim gruptan birimisin yoksa 😂😂
Soran1 yılmezun olanlardan
Cevap sahibi1 yılHayır yahu 30 yaşını aştım ben :)
Soran1 yılaaaa ozaman degilsin tuh
Cevap sahibi1 yılÜniversite ismi de yazamıyorum buraya
Cevap sahibi1 yılBizim dönemde biseksüel erkeklerde vardı
Soran1 yıliyy
Cevap sahibi1 yılEvet maalesef
Cevap sahibi1 yılAma not için mecbur :) zevk almaya bakacaksın
Cevap sahibi1 yılDersler zor olunca mecburen yapıyorsun
Soran1 yılevet mecbur
Cevap sahibi1 yılBi kez erkekle oldum ilk başladığımda okula sonra o mezun oldu
Cevap sahibi1 yılSonrasında normal kızla devam ettim
Soran1 yıliyy gqysin yani kuscm
Cevap sahibi1 yılKusss
Gizli Üye(30-35)1 yılHaddini sinirlarini bildireceksin saygı duymayı öğreteceksin
01 Yorumla
Soran1 yıltepki verdigimde sorun cikariyolar hemen cephe aliyolar ama arami bozamam iste onlarinda bana yardimi var
Gizli Üye(30-35)1 yılKesin bir dille reddedip uzaklaşman lazım, yoksa onların seks kölesinden başka bir şey olamazsın
020 Yorumla
Soran1 yılama o zamanda sorun cikariyolar arami bozamam bana yardimlari oluyor
Cevap sahibi1 yılMaddi anlamda mı
Soran1 yılhayir okulda
Cevap sahibi1 yılBöyle bir şey için gençliğini heba etmeye değer mi
Soran1 yılheba etmiyorum aslinda ama bazen yoruluyorum cok
Cevap sahibi1 yılBu kadarla kalmayacağını biliyorsun dimi
Soran1 yılnasil yani
Cevap sahibi1 yılZamanla daha çirkinleşecek her şey
Soran1 yılne olabilir
Cevap sahibi1 yılDaha sert şeyler yapabilirler, birden fazla kişiyle birlikte olmak isteyebilirler, başkalarından hastalık taşıyabilirler, senin bu durumunu başkalarıyla paylaşıp seni pazarlar gibi sunabilirler
Soran1 yılzaten sevgilileri varkende yatiyordukki biz. ve baskalariylada tanistiriyolar zaten begenirsem onlarlada yatiyrium
Soran1 yılsen paranoyaksin bence
Cevap sahibi1 yılYa da sen fazla genişsin
Soran1 yıldelik anlaminda mi😂
Cevap sahibi1 yılHer anlamda, benim olabilir dediğim şeyi zaten yapıyormuşsun, ben niye paranoyak olayım şekerim
Soran1 yılne olacakki begendigim arkadaslarinada verince
Cevap sahibi1 yılİnşallah seni bir valizin içinde görmeyiz
Soran1 yılyuh ne alaka yaa nereye cektin
Cevap sahibi1 yılBazı şeyler talihsizliktir, ama buna zemin hazırlamak da ahmaklık olabilir ablacığım, marifet etmiyorsun. Bol şans diliyorum sana
Soran1 yılmarifet demedim zaten ben. ama gencligimide istedigim gibi yasamak istiyorum ben zaten evlilik falanda dusunmuyorum oyuzden sikinti yok
Gizli Üye(25-29)1 yılKendinize hiç mi saygınız yok olum ya.
Herifler için yürüyen bir vulvadan ibaretsin, acıdım01 Yorumla
Soran1 yılonlarda bana sorulari veriyolar
Gizli Üye(25-29)1 yılHm peki bu karın hepsi arkadaş mi? Ve haftada kaç kez çağırıyor her biri seni?
031 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBunlar hepsi birbirini tanıyorlar mi?
Soran1 yılevet arkadaslar yani bazen haftaici hergun bazen 2 gun falan
Soran1 yılevet taniyolar arkadas gurubu bunlar
Cevap sahibi1 yılHm peki hepsi birden mi hoşuna gidiyo? Tek biri yokmu çok iyi yapan yatakta? Senin ilgini çeken tek kişi yokmu
Soran1 yılyani bastan beri dorduylede yattigim icin simdi ne diyim sadece birinize vercem artikmi diyim
Cevap sahibi1 yılHepsi biliyor mu onlarla olduklarını? Peki vücudun dayanıyor mu 4 üne birden? Vajinan agrimiyor mu
Cevap sahibi1 yılVücudun nasıl dayanıyor bu kadar ilişkiye?
Soran1 yılhep ayni anda dordune vermiyorumki. evet biliyolar arkadaslar
Cevap sahibi1 yılGrup Max kaç kişiyle oldu aynı anda 2 mi 3 mu oldu? TM da mesela bugün birine verdin yarın öbürüne verince vajinan agrimiyor mu?
Soran1 yılmax 5. bazen agri oluyoda ilikiden hemen sonra oluyo
Cevap sahibi1 yılHm çok sert mi yapiyo hepside? Bide genelde nerde ilişkiye giriyorsunuz? Ve aynı gün birinden cikip diğerine gittin mi yuyismek için?
Soran1 yılbazen sert bazen degil. bazen onlarin evine gidiyorum arada birde mesela bugun cagirdiklari gibi sadece skso falansa okulun wcsinde yapiyorum
Cevap sahibi1 yılHm peki bu kaç aydır böyle? Yaslariniz kac
Soran1 yıliki yildir boyle ben 23um
Cevap sahibi1 yılHm onlar üst sınıf mi? Peki boy kilo kaç senin
Soran1 yılevet onlar buyuk benden. 157 48
Cevap sahibi1 yılHmm seks yapmaya başladıktan sonea böyle zayiflafin mi peki? Ve ilk nasıl olduda hepsiyle yattinki böyle anlatsana
Soran1 yılyok zayiflamadim. en basta ben biriyle gorusuyodum 1. sinifken o 3. sinifti sonra bana okulu gezdirdi derslere yardimci oldu ortama soktu falan sonra yattik sonrada diger arkadaslariyla tanistim onlarlada yatmaya basladik zamanla rutine dondu
Cevap sahibi1 yılHm diğerlerini sen mi istedin? Yatmayı sen mi istedin onlarla
Soran1 yılo ilk verdigim dedi arkadasimda var oda senle gorusmek istiyo bende kabul ettim sonra devami geldi
Cevap sahibi1 yılÇok çok iyi yapan biri var mı yatakta? Ve bunların sevgilisi var mı ayriyetten
Soran1 yılbence dordude iyi. Şu an sevgilileri yokda sevgilileri oldugu zmaanlarda oldu
Cevap sahibi1 yılHm sende şikayetçi değilsin hepsi ders yokken arasa gidersin dimi.. yani tek istediğin ders yokken yapsinlar
Soran1 yılya biyandan memnunum ama cok faazla cagirip cok fazla darlamaya basladilar. yani sadece ders degilde istememe reddetme hakkim yok artik sanki o yuzden kotu yani
Cevap sahibi1 yılHaftada kaç gün çağırıyorlar
Soran1 yılbazen 5 bazen 2 degisiyo yani
Cevap sahibi1 yılHm ama regl. oncesi seninde ateşin yüksek oluyo dimi? İyi gelmiyor mu sanada bu yaptigin
Soran1 yılbazen tabiiik bende coko istiyorum
Soran1 yılparaya ihtiyacim yok Şu an . ben zaten parayla vermiyorumki. senin sehrinde yokmu kimse ordan bulsaba
Soran1 yılyani bilmem bana arkadaslarim yetiyo artiyo bile aslinda
Soran1 yılyasin kac
1 yılSen kendini bu hale getirmişsin canın istemediğinde gitme gerekirse ilişkini kes bitir herşeyi
011 Yorumla
Soran1 yıliliskimi kesemem iste onlarda bana yardimci oluyo
- 1 yıl
Çıkarın varsa o zaman onların dediklerini yapmak zorundasın
Soran1 yılama her cagirdiklarinda gitmek zorundamiyim bu cok zor bisey yani
- 1 yıl
Zorundasın yoksa iki taraflı biter
Soran1 yılof haklisin
- 1 yıl
Ya her seferinde gideceksin ya da bitireceksin herşeyi , tercih senin ama benle yapsan ben bu kadar zorlamam seni
Soran1 yılama benim onlardan cikarim para falan degil sadece ders notu sinav sorulari. yani buna ragmen her cagirdiklarinda gitmek zorunda miyim
Soran1 yılpara alsam neyse
- 1 yıl
Evet maalesef
Soran1 yılbence hayir
- 1 yıl
Sen bilirsin durum ortada
1 yılAraya biraz mesafe koy ne oldu derlerse bir şey yok. şu an yalnız kalmak istiyorum de. Eskisi kadar sık yapma. Belki bu daha iyi olur
023 Yorumla- 1 yıl
Bizim sınıfta da iki kız vardı. Onlarda üst sınıftan erkeklerle takılıyorlardi. İkiside yakın arkadaşti
- 1 yıl
Üst sınıftan ders notu gecen yılın sorularını felan aliyorlardi
Soran1 yılbende oyle yapiyorum
- 1 yıl
Mezun olunca konuşmaya devam edecek misin onlarla aslında bizim sınıfta ki iki kız da benzer şeyler yapıyor biri 2 erkek bir kız tatile bile gitti. Aslında sana soracağım şeyler varda.
- 1 yıl
Onlar iki kızlar sen tek kızsın anladığım kadarıyla.
- 1 yıl
Hayatını yaşıyorsun bir bakıma
Soran1 yıltekin evet
- 1 yıl
Üniversitede toplam kaç kişiyle oldun? Hiç grup felan oldumu? Benim tanıdığım biri 4 kişiye de aynı anda birlikte olmustu. Belki seninde zaman zaman 4 kişi ile aynı anda olduğun oluyordur. Hepsi iyi anlaşan arkadaşlar.
- 1 yıl
Seni yormasalar zorlamasalar aslında memnunsun. Ama seni bunaltiyorlar. Aslında sadece açıkça söylemen ve sonra kendi sınırını cizmen gerekiyor. İlk başta sana baski kurabilirler. Ama eninde sonunda senin istediğin gibi şekillenecek. O yüzden sabırlı olman gerekiyor. İstedikleri kadar baskı da yapsalar. Evet baskılara dayanirsan senin dediğin gibi olur. Emin ol her erkek senin gibi bir arkadaş ister. Sen erkek arkadaşlarının gözünde çok değerlisin. Bunu bilmeni isterim.
- 1 yıl
Bir üniversitede rektörlükten çalışan biriyle yatıp direk sınav sorusu alan var.
Soran1 yıltoplam kac kisi oldu bilmiyorum Şu an . grupta oldu evet max 5 erkekle
- 1 yıl
Mezun olunca ne yapican onlarla devam mı edicem yoksa üni bitince onlarla bu muhabbet biticek mi
Soran1 yılbitirmeyi dusunuyorum
- 1 yıl
Umarım o zamanda baskı yapmazlar. Üni den mezun olunca bencede bitmesi senin için daha iyi olur. O zaman gelince daha kararlı ve geri adım atmamalisin. Yoksa onlarla bu muhabbeti bitiremezsin.
Soran1 yılumarim
- 1 yıl
En çok zevk aldığın hangisi oldu. belli biri oldumu bunların arasında yoksa gruptan daha mı zevk aldın?
Soran1 yıldordude iyi ya grup zevli ama acilida
- 1 yıl
Anladım teşekkür ederim cevabınız için 🙏.
- 1 yıl
Lisede de buna benzer bir durum yaşadın mı?
Soran1 yıliliski yasadim ama bu tarz degil
- 1 yıl
Lisede de arkadaşinla mi yoksa sevgilinle miydi?
Soran1 yılo sevgilimdi
- 1 yıl
Umarım üni sonrası hayatın da güzel geçer evlenirse eşinle herşeyi yapmaya açık olursun diye düşünüyorum. Kız kıza sevisirmisin bilmem ama onun dışındaki herşeyi yapabilirsin bence
Sürekli vermek istiyorsun değil mi?
51 Yorumla
Soran1 yılhayir iste bazen vermek istemiyorum ama zorla cagiriyorlar
Seni oyuncak olmuşsun valla çok fazla bence
03 Yorumla
Soran1 yılevet benide yormaya basladilar artik
Ağzım açık kaldı
33 Yorumla
Soran1 yılneden
Soran1 yılsana noluyo
keşke arkadaşım olsan :D:D
04 Yorumla
Soran1 yılniye
Soran1 yılesc degilim her onume gelene vermiyorum
Seni 4 te durduran şey neydi
07 Yorumla
Soran1 yıldaha coktu digerleri mexun oldu
Soran1 yılevet niye
Soran1 yılozamanlar bende azla yetinemeyen biriyfim
Soran1 yılaynnn kanka
1 yıl5. Olayım mı yazanlar var 🤢🤢🤮🤮🤮
01 Yorumla
Soran1 yılevet ya abazanlar ben arayista degilim ki
1 yılBen az önce ne okudum ya
013 Yorumla
Soran1 yıl?
- 1 yıl
Sana neden et parçası gibi davranmalarına izin veriyosun
Soran1 yılanlattim durumu yorumlarda zaten
- 1 yıl
Gördüm not için demişsin de vermene gerek yok kendini kullandırmana gerek yok doğru düzgün arkadaşın olsa hiçbir şey yapmana gerek kalmadan not verirlerdi zaten onlar iyi insanlar değiller bunu yapma kendine
Soran1 yılmezun olunca birakicam
- 1 yıl
Değdi mi bunu yaptığına
- 1 yıl
Yapmadanda verebilirdin derslerini
Soran1 yılderslere girmiyorum genelde ondan
- 1 yıl
Bende girmezdim ama çok çevrem vardı iyi dostlarım vardı kimseden not için böyle şeyler istemiyordum ne kızlar yapıyordu ne de erkekler istiyordu sen çok yanlış insanlarla takılıyorsun
Soran1 yılolabilir yapcak bidey yok aliskanliga dondu
- 1 yıl
Memnun musun bu durumdan
Soran1 yılanlattim ya
- 1 yıl
Anlattın da çelişkili hareket ediyorsun rahatsızsan devam etme bunu yapmaya
La gardaş siz manyak mısınız nesiniz
01 Yorumla
Soran1 yılneden
Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Hastalık kapınca bırakırsın
04 Yorumla
Soran1 yılhastalik kapcak kadar fazla kisiye vermiyorum
Soran1 yılprno yildizlari escler nasil bile kapmiyor ben nasil kapiyim
- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
1 yılSenin gibi arkadaş herkese lazım
07 Yorumla
Soran1 yılnedej
- 1 yıl
Baksana arkadaşların cinsel ilişki ihtiyacını gideriyorsun. Bende olsan hem para veririm ihtiyaçlarını alırım hem yardım ederim ayrıca çok istemem
Soran1 yılbirbirimize faydamiz var evet
- 1 yıl
Bana da faydan olsun
Soran1 yılesc degilim
Soran1 yılnerde oturuyosunki
- 1 yıl
İzmir sen
Ya bana biraz trol gibi geldi affet 😅
08 Yorumla
Soran1 yıluniye gitmedinmi sinav sorulari karsiliginda veren baskalarida oluyo bi tek ben degil
Soran1 yıltamam kanka
Soran1 yılhocamla olmuyorum ama?
Soran1 yılsorudan bir cikarim yok inanman da umrumda degil
Zevk veriyorlar mı?
05 Yorumla
Soran1 yılbazen evet bazen hayir gorev gibide olabiliyo
Soran1 yılhayir yalamiyolar
Soran1 yılevet neden
1 yılTrolünü sikkkerrrim senin ha
010 Yorumla
Soran1 yılne trolu qw uniye gitmiyosun heralde not karsiliginda veren baska kisilerde olduki bi ben degil
- 1 yıl
Not için namus mu satılır aq öl daha iyi sie şimdi slk
- 1 yıl
Eğer gerçeksede rezil ve boktan bir hayat yaşıyorsun ortalık orsu olmuşsun yaşamını böyle sürdürüp geberip gideceksin
Soran1 yılnamus satmak ne alaka ya sevismek namus satmakmi
Soran1 yılben zaten evlenmeyi falan dusunmuyorum istedigimle takilirim
- 1 yıl
Olm not karşılığı diyorsun mk 🤣
- 1 yıl
Yat zıbbar
- 1 yıl
Trolcukaaaaaaaaaaaa
K
H
P
E
Soran1 yılsensin o kimse trol yapacak olsa boyle bi cikmazdan bahsetmez
- 1 yıl
Kess
Sus ve yalamaya devam et sksjsjs
04 Yorumla
Soran1 yılne diyosun
Soran1 yılgrupta yapiyoruz arada bir
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sırayla mı, grup mu oluyor
02 Yorumla
Soran1 yılikiside
1 yılParaya bağla 😅bı vuruş 5 kuruş djnsns
010 Yorumla
Soran1 yılpara almiyorum
- 1 yıl
Vurduruyon parayla yap bari
Soran1 yılosplar parayla verir
- 1 yıl
5 kişiye veriyosun ve kendini namuslu mu zannediyosun osbular en azından para kazanıyor sen osbudan daha kötüsün jdmsms
Soran1 yılnamusluyum tabiki ne alaka
- 1 yıl
Sen namusluysan bakire kızlar ne rahibe mi
Soran1 yılbakirelikle bir alakasi yok namusun
- 1 yıl
5 kişiyle yatmaklada mı yok namussuz osbu
Soran1 yılya sana neki yani kiskanip cekemiyosunuz
- 1 yıl
Ben seni değil senin arkadaşların beni kıskanır 3 fb 2 ciddi ilişki 11 tane flörtüm var
Hoşuna gitmese yapmazsın ama
04 Yorumla
Soran1 yılzaten vermekten sikayetci degilim ama her istediklerinde gitmem icin zorluyorlar istemesemde
Soran1 yıluzmemeye calisiyorum ama youcu oluuo
1 yılSenin gibi saftirik bulmuşlar ohhh
06 Yorumla
Soran1 yılsensin o
- 1 yıl
Farkında mısın seni rrrrrrspu gibi kullanıyorlar
Soran1 yılerkek falan degilim cikarim ne olabilir yani demekki siz hep kiz hesap aciyosunuz belliki
- 1 yıl
Çok gördük burada artık yazmanız dan anlıyoruz
Soran1 yılben sen degilim ve kadinim
- 1 yıl
tamam sensin ya
1 yılYav sen aranıyorsun soru bahane 😀
02 Yorumla
Soran1 yılarandigim falan yok aransam burdami aranirim iyimisin sen
- 1 yıl
İnsanların ne yapacağı belli değil
- Cinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı.
1 yılHayır demeyi öğrenmen lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKaç yasında sın
14 Yorumla
Soran1 yıl23 biye
Cevap sahibi1 yılUtangaç erkek buk
Soran1 yılsebep,?
Cevap sahibi1 yılKıskandır onları sevgilim bu de
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılvatani hizmetine devam et sen.
02 Yorumla
Soran1 yıl😂😂 tamam
- 1 yıl
ciddi bu :D :D
dördüyle aynı anda oluyor musun peki?
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılSonuçta dersi bırakman doğru değil
08 Yorumla
Soran1 yılevet ama anlamiyorlar
- 1 yıl
Uzaklaş onlardan bence. Vajinal yapıyor musun?
Soran1 yılevet
Soran1 yılyok uni
- 1 yıl
Seni kullanmalarına izin verme bence
Soran1 yılfaydalari var arami bozamam
Soran1 yılne sorcaksinki
- 1 yıl
Çıkar derken filan özel şeyler sorucam
Gizli Üye(25-29)1 yılhıc senı seven olmadımı?
03 Yorumla
Soran1 yılsevgililik benlik degil
Cevap sahibi1 yılumursamaz mısın basak burcu gıbı
Soran1 yılburcla alakasi yok
Gizli Üye(25-29)1 yılSen o tadı almışsın artık, vermeden duramazsın...
03 Yorumla
Soran1 yılhic vermiyim demiyorum zaten ama istemedigimde bile zorla cagiriyolar
Cevap sahibi1 yılZorla zevkli oluyormu peki...
Soran1 yılyok cok yorucu oluyo
Gizli Üye(30-35)1 yılseni kullanıyolar bunu anlamalısın bence
04 Yorumla
Soran1 yılama mecburum cunku onlarinda bana yardimi var
Cevap sahibi1 yılOlmaz olsun öyle yardım
Soran1 yılniye cok isime yaradilar
Cevap sahibi1 yılIyi madem yarasınlar ne diyeyim
Gizli Üye(36-45)1 yılSağlam bi tane bul hakkını versin
06 Yorumla
Soran1 yıliyilee zaten o ayri bi konu
Cevap sahibi1 yılTamam da boş zamanın yok bi o çakıyor bi o hangisini doyuracaksın
Soran1 yılhepsine yetmek zor ama birine tepki verince hepsi cephe aliyo
Cevap sahibi1 yılNasıl cephe alıyor sert mi beceriyolar seni
Soran1 yılkonusmuyoalr falan
Cevap sahibi1 yılO arada başkasına git
Gizli Üye(30-35)1 yılKendini köle olarakmi görüyorsun karşı ciksana
07 Yorumla
Soran1 yılnet sekilde hayir demeyide denedim ama tartistik ve hepsi birden cephe aldi bana. derslerime yardimci oluyolar hep o uuzden onlara ihtiyacim var bunu bildikleri icin rahatlar zorluyorlar birde ben onlar sayesinde ortam edindim aram bozulursa yalniz kalirim
Cevap sahibi1 yılYalnız kal kendin basaramazmisin
Soran1 yılyabliz kalmak istemiyorum
Cevap sahibi1 yılBişey demedin
Cevap sahibi1 yılBişey de ama cevap vermeni bekliyorum
Soran1 yılne konuscaz anlamadim
Cevap sahibi1 yılSoylerim
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılKullandırıyorsun kendini hamile kalırsan ne olacak
02 Yorumla
Soran1 yılkorunuyorum
- 1 yıl
Böyle mecburiyetin yok zevk almıyorsan birde sana şantaj yoksa şikayette bulunsan
- Devamını Gör (30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler